iklan
Samuel beckett

Samuel beckett

Samuel Barclay Beckett (1906-1989) minangka panulis Irlandia sing misuwur. Dheweke unggul ing macem-macem genre sastra, kayata puisi, novel lan ...

Curiga Sofia

Curiga Sofia

Sofía's Suspicion (2019) minangka novel fiksi sejarah sing digawe dening panulis Spanyol Paloma Sánchez-Garnica. Narasi kasebut yaiku ...