Apa generasi anyar kurang maca?

Apa generasi anyar kurang maca?

Apa generasi anyar ora sithik maca? Iki minangka pitakon sing mbebayani ing pirang-pirang taun kepungkur. Ayo, waca sethithik babagan iki lan wenehi pendapat.

Planet nutup Lingkaran Pamaca.

Grupo Planeta nutup Lingkaran Pamaca

Redaksi kasebut nyebutake yaiku "pangowahan kebiasaan konsumsi warga negara" minangka penyebabe. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan kedadeyan lan akibat kasebut.

Isotype Perpustakaan Cervantes Virtual.

Cervantes virtual

Cervantes Virtual minangka situs web sing tanggung jawab kanggo sinau lan nyebarake basa Spanyol. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan konten lan sejarahe.

Dubrovnik: Rasane kaya salah sawijining protagonis Game of Thrones.

Pariwisata Sastra: Liburan Novel.

Pariwisata sastra isih misuwur. Tawaran kanggo nggawe adegan novel favorit saya akeh. Saka kutha-kutha ing saga televisi Game of Thrones nganti rute London kanthi langkah Sherlock Holmes.

Neruda ora mati amarga kanker

Neruda ora mati amarga kanker

Wis sawetara dina kita ngerti manawa Nerudo ora mati amarga kanker kaya sing diandharake saka laporan kematiane. Ing sawetara wulan asil bakal dingerteni.

Huruf 'M' RAE tetep kosong

Dina iki kita pitutur marang kowe yen huruf 'M' RAE isih kosong: Rosa Montero lan Carlos García Gual diikat lan 2 kosong.

George rr martin

George RR Martin ora misuwur

Kanggo mengeti kaping 20 wiwit diterbitake buku pertama ing A Song of Ice and Fire saga, pangarang wis mutusake arep ngobrol babagan masa sing ora misuwur.

Rak buku

Formula kanggo entuk laris

Temokake apa formula sing nggawe buku dadi laris. Kita ora bakal ngandhani carane nulis buku, nanging bakal menehi ide.

Buku Harry Potter anyar

Buku Harry Potter anyar kanthi irah-irahan "Harry Potter and the Cursed Child" dening panulis saga sing misuwur, JK Rowling.

Ing literatur anyar

Ing jaman saiki, ing jaman iki sing nyerang kita, sing ngubengi kita, sing ngerti, sastra wis menehi ...

Puter drama Harold pinter wis seda

Sutradara, pujangga, penulis skrip lan aktivis politik, Harold pinter tilar donya dina Rebo tanggal 24 nalika yuswa 78 taun, korban kanker.

Sisa Federico García Lorca

  Federico García Lorca bali menyang warta kasebut. Ing nalika keadilan Spanyol sinau babagan kemungkinan nindakake ...

Teks Ibrani sing Pulih

Teks Ibrani sing dicolong luwih saka 10 taun kepungkur wis ditemokake. Teks kasebut diarani Buku ...

Buku anyar Michael Moore

Ing wulan Oktober, buku anyar Michael Moore, pandhuan pemilihan Mike 2008, bakal didol .. Pembuat film kontroversial ...

Obama lan buku-bukune

Buku anyar sing mbahas babagan Barack Obama wis dirilis. Buku kasebut diarani The Obama Nation, yaiku ...

Omah saka vampir

 Nalika tangi sampeyan krasa anyar. Sampeyan ora nate mikir yen amben abad kaping XNUMX bisa dadi nyaman. Teh…

Eduardo Galeano lan 12 Oktober

Wingi, ing dina preinan nasional, kita ngrayakake tekane Christopher Columbus ing Amerika, sawijining prestasi samodra sing ...