Pemenang Harvey 2012

Panulis Huruf Terbaik Chris Eliopoulos, Wedi Karo, Komik Marvel Laura Lee Gulledge, Kaca Dening Paige, Buku Jimat Todd Klein, SHIELD: Arsitek…

2012 Nominasi Eisner

Penghargaan Eisner 2012 wis duwe calon. Perwakilan Spanyol wektu iki cocog karo Marcos Martín, sing seneng ...

Nominasi kaping pindho

CERITA PENDEK PALING PALING "Sejarah Sejarah Wujud Seni sing Dikenal Minangka Hortisculpture," dening Adrian Tomine, ing Saraf Optik # 12…

Nominasi Nominasi Harvey

Liwat Entrecomics, kita ngerti babagan nominasi pungkasan kanggo Penghargaan Harvey sing bergengsi, kanthi sawetara sorotan. Kanggo kula…

Harvey Awards 2010

Pemenang penghargaan Harvey sing bergengsi wis dingerteni, kalebu sing dipanen Kirkman lan ...

Harvey Awards 2009

Liwat Entrecomics, kanthi pemenang kanthi kandel: Panyerat SCRIPT TERBAIK Kyle Baker, NAT TURNER, buku-buku Abrams Ed Brubaker, CAPTAIN AMERICA, Marvel ...

Kontes Komik Sekolah

Saka Entrecomics: Dhasar kontes komik, sing ditujokake kanggo para nom-noman umur 9 nganti 17 taun lan warga Álava, ...

Dominika menang Pulitzer

Junot Díaz minangka panulis Dominika pisanan sing menang Hadiah Pulitzer, penghargaan minangka Amerika Utara minangka panulis ...

Kontes Pencipta Komik CAM

Warta apik kanggo jagad komik, amarga Caja Mediterráneo ndhukung karya para pencipta enom saka ...

Aturan Kontes Cosplay

Ing situs web FICOMIC dheweke wis nerbitake basis Kontes Cosplay saka XII Manga Fair sing bakal dianakake ing ...