Asal-usul

Asal-usul

The Origin (2017) minangka novel fiksi ilmiah kaping lima sing dibintangi profesor simbolologi teologi legendaris Robert Langdon….

iklan
Tinjauan taun 1984.

1984

1984 minangka novel paling lambang saka panulis lan jurnalis Inggris Eric Arthur Blair, sing dikenal ing saindenging jagad kanthi jeneng samaran, George ...