Tinjauan Wheel of Time.

Rodha wektu

The Wheel of Time minangka kisah fantasi epik sing digawe dening panulis Amerika James Oliver Rigney, Jr. Ayo, sinau luwih lengkap babagan karya lan panganggite.

Tinjauan File Badai.

Arsip badai

Archive of Storms minangka saga literatur fantasi sing digawe dening panulis Brandon Sanderson. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Shadowhunters Review.

Bayangan

Shadowhunters minangka seri buku saka Cassandra Clare. Dheweke ngandhani plot sing takon babagan kasunyatan. Sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Ulasan babagan Hood Red Riding Hood.

abang Riding Hood

Little Red Riding Hood, ing versi Charles Perrault lan Brothers Grimm, terus narik kawigaten jagad iki. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan sejarahe.

Tinjauan Kompas Emas.

Kompas Emas Phillip Pullman

Golden Compass minangka judhul pertama ing seri Dark Matter, digawe dening panulis Inggris Phillip Pullman. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Bebener ing balik Snow White.

Bebener ing balik Snow White

Sawetara wong saiki durung nate ndeleng film Snow White, nanging crita asline adoh banget. Ayo lan sinau kasunyatan sing menarik babagan karya iki.

Gusti dering.

Gusti ring

Lord of the Rings minangka salah sawijining karya fantasi sastra sing paling penting ing sejarah. Ayo sinau babagan sejarah Bumi Tengah lan sing nggawe.

The Silmarillion.

The Silmarillion

Silmarillion teka kanggo nerangake kosmoni saka Lord of the Rings; iku buku sing megah lan rumit. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Crita sing ora ana enteke

Crita sing ora ana enteke

Crita sing ora ana enteke yaiku novel sing nerangake pentinge imajinasi lan mbebayani saka kasusahan. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Putri Duyung Cantik.

Duyung cilik sejati

Putri Duyung Cilik minangka salah sawijining dongeng dening Hans Christian Andersen, sing nyritakake babagan katresnan putri duyung lan manungsa. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Buku Harian Vampir.

Buku Harian Vampir

Vampire Chronicles minangka saga sastra misuwur sing nuduhake kasunyatan alternatif nalika ana vampir. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Buku Game of Thrones.

Buku: Game of Thrones

Buku Game of Thrones nggambarake karya agung George RR Martin, sawijining karya sastra fantastis sing unik. Ayo lan sinaoni babagan plot lan pangarange.

The Music of Silence, dening panulis Patrick Rothfuss.

Musik Meneng

Music of Silence minangka karya panulis Patrick Rothfuss, babagan Auri lan jagad Subreality. Ayo, ngerti babagan crita iki lan panganggité.

Foto dening Gabriel García Márquez

García Márquez ing jaman Game of Thrones

Karya-karya Gabriel García Márquez lan George RR Martin minangka pralambang. Ing kene kita critakake sampeyan babagan antarane Seratus Taun Kesepian lan Game of Thrones.

Buku paling apik sagas

Harry Potter utawa Daenerys Targaryen minangka sawetara karakter sing kalebu ing buku-buku paling apik ing sejarah sing bisa diresiki.

Alice ing Wonderland

"Alice in Wonderland." Klasik Lewis Carroll sing salah paham.

"Alice in Wonderland" ora mung salah sawijining crita fantasi sing jujur ​​banget - lan sabenere amarga ora kepengin dadi luwih saka saiki, bisa uga luwih saka sing katon - nanging uga minangka salah sawijining novel paling apik sing literatur khayal wis diprodhuksi.

Buku Harry Potter anyar

Buku Harry Potter anyar kanthi irah-irahan "Harry Potter and the Cursed Child" dening panulis saga sing misuwur, JK Rowling.

Kritik crita Walt Disney

Kritik crita Walt Disney: bagean pendapat, kanggo masa depan lan pendhidhikan sing luwih apik. Tanpa seksisme lan tanpa klasisme.