#FeriaDelHilo: Kontes Tuiterature Pertama.

Tweet: Fenomena sastra anyar?

Pungkasan musim panas, tweet kasebut, kanthi wujud crita suspense sing digawe dening Manuel Bartual, dadi virus lan dadi wiwitan fenomena sastra.

Crita Ngobrol: Sastra kanggo milenial.

Crita Ngobrol: Cara Maca Generasi Anyar?

Crita Ngobrol minangka tren ing antarane para milenial. Diangkah menyang pamirsa ing antarane umur 15 lan 25 sing maca nganggo basa Spanyol, Leemur entuk 30.000 undhuhan ing minggu-minggu pisanan diluncurake ing Google Play.

Pembajakan buku bakal dadi sejarah sajrone 10 taun karo BlockChain

Napa pembajakan buku bakal mati sajrone 10 taun?

Pembajakan buku mateni budaya. Kita slamet amarga percaya. Masyarakat ana amarga ana kapercayan: saben dina nyedhiyakake urip lan wong sing paling kita tresnani ing tangane wong, sing umume ora ngerti.