Subgenres narasi.

Subgenres narasi

Subgenre narasi yaiku saben klompok sing nggawe teks narasi. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan dheweke.

Reviewing Basa kupu-kupu.

Ilat kupu-kupu

"Basa kupu" crita saka buku Que me queres, amor? dening Galicia Manuel Rivas. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Review saka El Conde Lucanor.

Cacah Lucanor

El Conde Lucanor, dening Don Juan Manuel, minangka salah sawijining karya sastra abad pertengahan sing paling penting. Ngerti review kita.

Ulasan babagan El Monte de las Ánimas.

Gunung jiwa

El Monte de las Ánimas minangka narasi dening Spanyol Gustavo Adolfo Bécquer. Ing crita kasebut dheweke nyritakake babagan kesalahane Alonso. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Tinjauan babagan La metamorfosis.

Metamorfosis

Metamorfosis minangka crita dening Franz Kafka sing nuduhake kekejeman masarakat liwat plot sing ora biasa. Ayo, sinaoni luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Review saka Petualangan Tintin.

Petualangan saka Tintin

The Adventures of Tintin minangka komik digawe dening kartunis Belgia Georges Remi (Hergé). Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Buku Elvira Lindo.

Buku Elvira Lindo

Buku Elvira Lindo minangka referensi ing literatur bocah-bocah ing donya kanthi gaya sing unik. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan dheweke lan makarya.

Review saka dokter deso ".

Dokter Pedesaan, dening Franz Kafka

Dokter deso minangka teks sing diadhepi pamaca. Basane pancen jelas banget, mula ora mangu-mangu apa sejatine nyata utawa ora. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Ulasan babagan Hood Red Riding Hood.

abang Riding Hood

Little Red Riding Hood, ing versi Charles Perrault lan Brothers Grimm, terus narik kawigaten jagad iki. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan sejarahe.

Cinderella

Cinderella lan asale asline

Cinderella minangka dongeng sing diakoni dening The Brothers Grimm lan Charles Perrault. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan asal-usul sejarah lan karya kasebut.

Ulasan babagan El Guerrero del Antifaz.

Prajurit nganggo topeng

Komik sing apik banget iki nyedhiyakake sapa sing maca kanthi plot rumit sing muncul ing jaman Raja Katolik. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan panganggité.

Bebener ing balik Snow White.

Bebener ing balik Snow White

Sawetara wong saiki durung nate ndeleng film Snow White, nanging crita asline adoh banget. Ayo lan sinau kasunyatan sing menarik babagan karya iki.

Gusti dering.

Gusti ring

Lord of the Rings minangka salah sawijining karya fantasi sastra sing paling penting ing sejarah. Ayo sinau babagan sejarah Bumi Tengah lan sing nggawe.

The Silmarillion.

The Silmarillion

Silmarillion teka kanggo nerangake kosmoni saka Lord of the Rings; iku buku sing megah lan rumit. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya lan pengarange.

Buku pemudha.

Telung buku pemuda lan setelan sing apik

Ledakan ing buku pemuda wis kuat ing taun-taun pungkasan, kanthi alur kerja kasebut narik kawigaten para nom-noman. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan karya kasebut lan pengarange.

Buku Irene Villa, el Libroabrazo.

Irene Villa: buku

Irene Villa minangka slamet saka terorisme, pratandha cetha manawa, ora preduli, sampeyan bisa terus maju. Ayo sinau luwih akeh babagan pakaryan lan uripe.

Putri Duyung Cantik.

Duyung cilik sejati

Putri Duyung Cilik minangka salah sawijining dongeng dening Hans Christian Andersen, sing nyritakake babagan katresnan putri duyung lan manungsa. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan panulis lan karyane.

Edgar allan Poe: swarane depresi.

Edgar Allan Poe, swarane depresi

Pakaryan Edgar Allan Poe nuduhake asale teror, lan uga nuduhake hubungane karo depresi. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan urip lan tulisane.

Urip lan karya Juan Carlos Onetti

Juan Carlos Onetti minangka panulis Uruguay sing karyane duweni pengaruh gedhe kanggo sastra donya. Ayo lan sinaoni luwih akeh babagan urip lan pakaryane.

Jorge Amado.

Jorge Amado, urip lan makarya

Jorge Amado minangka panulis Brasil sing karyane nyorot regane kelas miskin lan kepiye cara ditinggalake. Ayo sinau babagan uripe lan karya.

Maneka warna karya Lope de Vega.

Buku-buku Lope de Vega

Karya sastra Félix Lope de Vega dianggep minangka salah sawijining karya paling gedhe lan paling penting ing Spanyol. Ayo lan sinau luwih lengkap babagan urip lan buku-buku saka Lope de Vega.

Foto dening Gabriel García Márquez

García Márquez ing jaman Game of Thrones

Karya-karya Gabriel García Márquez lan George RR Martin minangka pralambang. Ing kene kita critakake sampeyan babagan antarane Seratus Taun Kesepian lan Game of Thrones.

Edgar Allan Poe. 209 taun sawise lair. Sawetara ukara

Saiki wis 209 taun wiwit lair saka Edgar Allan Poe, mula maneh wayahe ngucapake selamat marang kalanggengane dadi hebat ing antarane para hebat novel, crita, puisi lan, utamane, teror, semangat lan perasaan sing paling gedhe. Dina iki kalebu sawetara frase.

Klambi ijo zaitun

Rute akademik sing kudu ditindakake siswa Layang kaya aku (lan pengin, ayo lunga ...), kadang tumuju papan ...

Waluh sing dadi Kosmos

Mung amarga aku ngira iki minangka prekara sing wajib dieling-eling, aku menehi crita iki, yaiku ...

Ing literatur anyar

Ing jaman saiki, ing jaman iki sing nyerang kita, sing ngubengi kita, sing ngerti, sastra wis menehi ...

"Lagu Roldan" lan Perang Hastings

Kedadeyan kasebut ing wulan Oktober 1066. Ing tanggal 14, ing sekitar Hastings, sawijining minstrel Norman jenenge Taillefer wiwit ...

Kipling lan atine anake

Taun iki mung setaun wiwit sawijining narasi narasi abad kaping XNUMX, Rudyard Kipling, nampa ...