Wong sesat

Wong sesat

The Heretic minangka novel paling anyar dening panulis Valladolid sing misuwur Miguel Delibes. Iki diterbitake ing Spanyol ing taun 1998 ...

iklan
Samuel beckett

Samuel beckett

Samuel Barclay Beckett (1906-1989) minangka panulis Irlandia sing misuwur. Dheweke unggul ing macem-macem genre sastra, kayata puisi, novel lan ...

Alejandra Pizarnik

Alejandra Pizarnik

Sajrone sèket taun kepungkur, Alejandra Pizarnik dadi pujangga Argentina sing paling akeh diwaca ing Amerika Latin lan saindenging jagad. Sawijining…