iklan
Wong sesat

Wong sesat

The Heretic minangka novel paling anyar dening panulis Valladolid sing misuwur Miguel Delibes. Iki diterbitake ing Spanyol ing taun 1998 ...

Samuel beckett

Samuel beckett

Samuel Barclay Beckett (1906-1989) minangka panulis Irlandia sing misuwur. Dheweke unggul ing macem-macem genre sastra, kayata puisi, novel lan ...