Samuel beckett

Samuel beckett

Samuel Barclay Beckett (1906-1989) minangka panulis Irlandia sing misuwur. Dheweke unggul ing macem-macem genre sastra, kayata puisi, novel lan ...

iklan
Ulasan babagan La dama boba.

Jeng konyol

La dama boba minangka salah sawijining ndhuwur teater sing dikembangake nalika Zaman Emas Spanyol. Iki bisa digunakake…