"Kadurjanan tlaga", teror lan fantasi saka tangan Gemma Herrero.

Kadurjanan tlaga

Gemma Herrero wis dadi finalis kanggo Hadiah Sastra Amazon ing 2017 iki kanthi karya apik «Los kejahatan del lago». Kita bisa negesake tanpa mangu manawa iki novel sing ora nglalekake wong sing seneng genre horor.

Ing 2001, Swanton, sawijining kutha cilik ing Vermont, diserang gelombang rajapati. Telu bocah dipateni kanthi brutal ing gisik Lake Champlain. Eric, wong enom sing isih cilik ing kutha kasebut, kepeksa bali menyang papan kasebut sing nyebabake dheweke lara banget, kanggo nggoleki wangsulan. 

Sawise paten pinaten bocah telu kasebut, kalebu Anne Austen, tresnane sing gedhe, Eric krasa lara banget. Ditandhani karo katon memedi lan ngipi elek kanca, kasunyatane Eric wiwit distorsi. Ing ambang runtuh lan nandhang lara jiwa, wong tuwane Eric mutusake ninggalake kutha iki kanthi pindhah menyang Burlington.

Limalas taun sawise tragedi kasebut, toko buku sing digunakake Eric nampa pesen crita cekak sing ditandatangani dening Anne Austen, "Pembunuhan Danau." Wiwit wayahe Eric nyekel buku kasebut ing tangane, dheweke ngerti yen dheweke wis mbukak lawang sing ora bisa ditutup nganti kabeh kasunyatane ditemokake.

Wektu iki, Eric bertekad kanggo bali menyang kutha kasebut lan secara harfiah ngadhepi memedi jaman biyen. Nanging Swanton duwe kejutan kanggo dheweke, sejarah mbaleni maneh. Kanthi pitulung saka pandeleng lan sheriff, Eric bakal neliti nganti pungkasan kanggo nemokake apa sing didhelikake kutha kutukan iki.

Kanthi "Kadurjanan tlaga" Herrero bisa nyekel pamaca saka kaca pisanan nganti pungkasan. Plot sing nyenengake, kebak keraguan lan misteri sing pantes ana ing buku Stephen King. Paraga kasebut dienggo banget lan jumbuh karo pangembangan crita. Saliyane, ana lapangan kerja lan riset ing lingkungan sing ana kedadeyan kasebut.

Asile, uga sukses banget, sampeyan kudu nemokake dhewe.

Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan panulis lan publikasi liyane, aja ragu-ragu ngunjungi situs web Gemma Smith

Seneng maca!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)