Juan José Millás nerbitake buku anyar

Panulis Valencian Juan Jose Millás nerbitake buku anyar, khususe sabanjure 16 kanggo Mei karo penerbit Enem Barral. Secara pribadi, aku biasane seneng karo buku Millás amarga cepet diwaca, nyenengake, lan amarga buku kasebut mung cendhak (sawetara), buku anyar iki mung bakal ditampilake 112 kaca, dheweke ora bakal dawa banget utawa abot.

Judhul "Crita sejatiku" mbayangake sethithik manawa sing dicritakake ing njero yaiku crita sejatine sawise ngapusi utawa ndhelik. Nanging yen sampeyan pengin ngerti persis babagan sinopsis, sinopsis lan pendapat sing cocog karo koran budaya lan panulis liyane, terus maca kanthi luwih sithik. On Kasusastran Saiki, bisa uga kita duwe kamungkinan kanggo menehi review babagan iki. Yen pungkasane pancen, kita bakal nerbitake ing kene minangka artikel liyane.

Sinopsis "Crita sejatiku"

Narator saka «Crita sejatiku » dheweke minangka remaja umur rolas taun kaya liyane (karakter utama), kanthi rasa wedi, rasa ora aman lan kepinginan kanggo pengalaman anyar. Ing sawijining dina, mulih sekolah, dheweke mbuwang marmer ing jembatan lan nyebabake kacilakan lalu lintas sing mateni kabeh kulawarga. Mung Irene sing slamet, bocah wadon sing umure padha, sing lumpuh. Wiwit wektu kasebut, rasa salah ing mental remaja lan protagonis ditemokake ing tumindak kriminal iki (dadi rahasia gedhe) lan ing obsesi lan rasa tresnane marang Irene siji-sijine cara metu saka lingkungan kulawarga sing runtuh nalika wong tuwane pegatan

Wis ditulis nganggo sentuhan pribadi saben buku Millás lan bukune banyolan lucu. Buku sing bisa ditemokake manawa saben wong bisa nggawa beban gedhe ing urip kita sing ora ana sing curiga.

Ulasan lan pendapat

Iki minangka sawetara kritik lan pendapat sing wis dirungokake babagan buku anyar dening Millás:

  • «Ketajaman lan imajinasi ... Nggabungke swara lan pandangan kanggo madhangi pirang-pirang lipatan kasunyatan». (Ana Rodriguez Fisher, Babèlia).
  • "Tulisan Juan José Millás, Buster Keaton kanggo tulisan kita, unik lan ora bisa ditemokake." (JA Masoliver Ródenas, Budaya / s, La Vanguardia).
  • "Millás nduwe Kafka Spanyol ... Nalika dheweke ngobrol babagan kulawarga, kulawarga, kulawarga, dheweke kaya cupcake Proust kanthi scalpel listrik. (Cesar Casal, Swarane Galicia).

Su rega sale bakal Euros 9,95.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Javier ngandika

    Sanajan rada ora ngerti, amarga Juan José Millás, dheweke wiwit maca.
    Salah sawijining panulis sing paling gampang dicerna lan nggawe sampeyan bisa ditampilake ing bukune.

bool (bener)