Frasa sawetara panulis sing lair wulan Juli.

Juli Iki wulanku, mulane saiki aku dadi 47 wong siji lan sijine. Dadi aku bakal nemoni sawetara panulis sing uga lair wulan iki karo sawetara ukara sing diucapake utawa ditulis. Ana akeh liyane, nanging Aku ninggalake pasangan utawa telung jeneng gedhe sing pantes duwe artikel dhewe.

2 kanggo Juli

  1. Herman Hese, Panulis Jerman, pemenang Nobel ing taun 1946.

"Soft luwih kuwat tinimbang hard; banyu luwih kuwat tinimbang watu, katresnan luwih kuwat tinimbang panganiaya ”.

  1. Frank kafka.

"Aku novel. Aku crita-critaanku ”. 

  1. Ramon Gomez de la Serna.

"Nulis yaiku supaya wong bisa nangis lan ngguyu dhewe." 

4 kanggo Juli

  1. Nathaniel Hawthorne.

"Apa penjara sing luwih peteng tinimbang jantung dhewe? Apa penjara jail sing luwih apik tinimbang awake dhewe?

  1. Neil Simon.

Nulis minangka uwal saka jagad. Aku seneng dewekan ing ruangan. Meh wujud meditasi, investigasi uripku dhewe ”.

5 kanggo Juli

  1. Jean Cocteau.

"Victor Hugo minangka wong edan sing nyamar dadi Victor Hugo."

8 kanggo Juli

  1. Jean de la Fontaine.

"Kabeh otak ing jagad iki ora bisa nglawan apa wae sing ana ing babagan mode bodho."

9 kanggo Juli

  1. Ann Radcliffe

"Ya, kabeh iki bisa migunani kanggo nuduhake manawa, sanajan wong jahat bisa uga nyebabake kasengsaran, kekuwatane mung sawetara lan ukumane mesthi wae; lan wong-wong sing ora bersalah, sanajan ditindhes karo ketidakadilan, didhukung kanthi sabar, pungkasane bisa ngalahake musibah! "

10 kanggo Juli

  1. Marcel Proust

"Siji-sijine pelayaran sing bener yaiku ora kanggo nggoleki lanskap anyar, nanging kanthi mripat sing anyar."

11 kanggo Juli

  1. Luis de Gongora.

"Tembung, lilin; waja kasebut bisa digunakake. "

12 kanggo Juli

  1. Henry Thoreau.

"Sadurunge katresnan, dhuwit, iman, misuwur lan keadilan, wenehi kasunyatan sing sejatine."

  1. Pablo Neruda.

“Buku sing paling mbantu sampeyan yaiku buku sing paling mikir. Buku sing apik kanggo para pemikir sing hebat yaiku pikiran, sarat karo kaendahan lan kayekten ”.

15 kanggo Juli

  1. Iris Murdock.

"Gusti Allah, yen Dheweke ana, bakal ngguyu karo ciptane."

16 kanggo Juli

  1. Reinaldo Arenas.

"Wit duwe urip rahasia sing mung diwartakake dening wong-wong sing munggah."

17 kanggo Juli

  1. William Makepeace Thackeray.

"Tanpa mangu-mangu, katresnan sing wicaksana luwih becik, nanging luwih becik tresna kanthi gila tinimbang ora duwe kabeh katresnan."

20 kanggo Juli

  1. Francesco Petrarca.

"Kaya dene pandhu arah sing ora disengaja dening angin kenceng nyawang loro cahya langit wengi, padha karo badhaku Cinta, aku ndeleng loro lampu ing tandha padhang sing bisa nemu panglipur."

21 kanggo Juli

  1. Ernest Hemingway.

"Sampeyan tresna karo aku, nanging sampeyan durung ngerti."

22 kanggo Juli

  1. Raymond Chandler.

"Kucup sing kaping pisanan gaib, intim sing nomer loro, rutin kaping telu."

23 kanggo Juli

  1. Juruwilujeng Madariaga.

"Nurani ora ngalang-alangi kita nindakake dosa, nanging sayangé kita bisa nikmati."

24 kanggo Juli

  1. Robert Kuburan.

"Yen aku wanita, aku bakal nekat. Anane wanita sing apik adoh banget saka para pria sing pantes dijaluk ”.

26 kanggo Juli

  1. Bernard Shaw.

"Yen sampeyan wis nggawe istana ing udhara, gaweyane ora ilang; saiki lebokake pangkalan ing ngisor ”.

  1. Antonio Machado.

"Ing njero ati dheweke duwe eri semangat. Aku bisa nyuwek ing sawijining dina: Aku wis ora krasa atiku maneh ”.

  1. Ana Maria Matute.

"Tembung kasebut minangka barang sing paling apik sing wis digawe, iku sing paling penting saka kabeh sing duwe manungsa. Tembung iku sing nylametake kita ”.

27 kanggo Juli

  1. Manuel Vazquez Montalban.

"Ing jaman krisis kahanan tartamtu lan dogma, apa sing bakal ana ing awake dhewe tanpa kiasan lan tanpa tumindak ala?"

29 kanggo Juli

  1. Chester himes.

"Kekerasan Amerika minangka urip umum, sing minangka cara urip umum, dadi wujud, wujud crita detektif. Dadi aku kudu mikir manawa ana panulis kulit ireng kudu dilebokake ing crita detektif. "

31 kanggo Juli

  1. JK Rowling.

"Penting, kanggo elinga yen kita kabeh duwe sihir ing njero ati."


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Apyce ngandika

    Juli kebak panulis sing apik! Matur nuwun kanggo koleksi frase

    1.    Mariola Diaz-Cano Arevalo ngandika

      Matur nuwun