Edisi V saka Penghargaan FNAC-Sins Entido de Novela Gráfica

Sawise patang edhisi, konvokasi ing Edisi V saka Penghargaan FNAC-Sins Entido de Novela Gráfica, sing pungkasan taun dadi pemenang Bocah wedok liar, saka Mireia Perez. Ing ngisor iki aku ngasilake Rilis pers:

Sawise sukses ing papat telpon sadurunge, Fnac lan Ediciones Sins Entido ngumumake edisi kaping lima Hadiah Internasional kanggo Novel Grafis, terus komitmen kanggo promosi produksi sastra ing komik.

Ing edhisi kaping pisanan (2007), penghargaan kasebut diwenehake marang penulis Jorge González, kanggo 'Fueye', diterbitake ing pungkasan taun 2008. Ing edhisi kapindho (2008), para pemenang yaiku Guillaume Trouillard lan Samuel Stento, kanggo 'La Estación de panah '. Esteban Hernández dadi pemenang edisi kaping telu kanggo '¡Pintor!' lan Mireia Pérez dadi pemenang 'The Wild Girl' ing edisi pungkasan, sing karyane bakal diterbitake ing pungkasan taun 2011.

Tenggat wektu kanggo ngirim karya kanggo edhisi kaping lima iki saiki dibukak lan bakal rampung tanggal 30 November 2011. Syarat lan katemtuan sing bakal menehi penghargaan kaya ing ngisor iki:

ASAS

Kabeh penulis sing pengin nglakoni, duwe kabangsaan utawa asal usul, sing umure luwih saka 18 taun, bakal bisa milih Hadiah kasebut, yen karya sing ditampilake cocog karo konsep novel grafis sing umum ditampa lan memenuhi persyaratan ing ngisor iki:

· Ditulis kanthi eksklusif ing basa Spanyol.
· Asli lan ora diterbitake kanthi ketat (ora diterbitake kanthi format buku, buku elektronik, Internet, utawa serialisasi ing majalah).
· Dheweke ora cocog karo penulis sing tilar donya sadurunge pengumuman panggilan kasebut.
· Dheweke sadurunge durung dianugerahi ing kontes liyane, utawa nundha keputusan ing kontes liyane ing tanggal rampung wektu ngirim.

Karya sing dikirimake sing ora memenuhi persyaratan ing ndhuwur ora bakal ditampa ing kompetisi kasebut.

Situs konstruksi.

Modalitas sing bakal ditampilake ing kontes kasebut yaiku komik, kanthi format novel grafis. Saben panganggit kudu ngirim proposal buku kanthi minimal nembelas (16) kaca rampung ing sisih siji; Suwene pungkasan, kanggo sing menang, paling sethithik sangang puluh enem (96) kaca. Bisa ditampilake kanthi warna ireng lan putih utawa warna, masang dossi sing ngemot nembelas (16) kaca sing wis rampung, kanthi judhul sing cocog, ing salinan sing dicithak kanthi format DIN-A4, ditambah sinopsis rinci (loro (2) kaca dadi siji paling ora) karo isine crita lengkap.

Salinan kasebut (karya asli ora bakal ditampa), bakal diiringi data panganggit utawa panganggit: jeneng, jeneng kulawarga, alamat, telpon, email lan fotokopi KTP, paspor utawa dokumen identifikasi liyane sing wis sah.

Kiriman

Karya kasebut bakal dikirim utawa dikirim, nuduhake ing amplop "Hadiah Internasional V kanggo Novel Grafis Fnac-Sins Entido", ing alamat pos ing ngisor iki: Ediciones Sins Entido / Paseo de la Castellana 8, 1 bener, 28046 Madrid / info @ sinsentido . yaiku

Proyek sing dikirim liwat email utawa media liyane kajaba kertas cetak ora bakal ditampa (mula, pengiriman ing CD, DVD, pen drive, utawa sing padha ora dikatutake).

Deadlines

Tenggat wektu kanggo panampa proposal bakal ditutup tanggal 30 November 2011.

Juri bakal rapat ing pungkasan taun 2011 lan keputusan kasebut bakal diumumake ing wulan Januari 2012. Penulis sing menang bakal janji ngirim proyek rampung ing minggu pungkasan wulan Juni 2012. Karya sing menang bakal diterbitake ing pungkasan taun 2012.

Karya sing ora dianugerahi ora bakal dibalekake. Amarga dudu asli, mula bakal dirusak sawise proses rampung.

5. Komposisi Juri

Juri bakal digawe profesional budaya lan bakal ditunjuk kanggo tujuan kasebut dening entitas promosional, sing duwe kemungkinan panitia maca bisa milih saka asli sing diajukake minangka finalis sing dianggep cocog.

6. Hadiah lan keputusan Juri

Hadiah siji lan ora bisa dibagi 10.000 euro bakal dianugerahi (kanggo mbayar rong pembayaran: 50% jumlah sawise komunikasi keputusan, lan 50% sisa nalika diterbitake). Karya sing menang bakal diterbitake dening Ediciones Sins Entido, sing bakal tanggung jawab produksi lan nyunting, lan sing menang bakal menehi kontrak karo penerbit iki sajrone 10 taun, bisa dianyari lan kanthi persentase royalti 8%. Pemberian penghargaan kasebut tegese Ediciones Sins entido bakal ngatur kabeh hak eksploitasi karya kasebut, ing kabeh negara lan kanggo kabeh basa, uga kabeh hak penerbitan ing kabeh media.
Sanalika, Fnac duwe hak ngatur kanthi asli karya sing menang, pameran sing bisa dipamerake ing galeri, ing Spanyol uga ing negara liya.

Jumlah hadiah bakal dikenai undang-undang babagan peraturan pajak sing dicekel.

Keputusan juri ora bakal disenengi, penghargaan kasebut ora bakal dinyatakake ora sah utawa disebarake ing antarane rong karya utawa luwih lan bakal dianugerahi kerja kasebut ing antarane sing ditampilake kanthi sebutan utawa gagal, kanthi suara mayoritas juri, dianggep pantes dianugerahi.

Distribusi lan Presentasi Publik

Karya sing menang bakal disebarake dening Sins Entido, lan Fnac bakal njamin implementasi lan komunikasi khusus ing kabeh ruang komersial.

Presentasi umum penghargaan kasebut bakal ditindakake ing salah sawijining Forum Fnac, penghargaan sing dianggep paling cocog dening Organisasi.

Kasunyatan melu kontes kasebut tegese kabeh pihak kasebut nampa dhasar kasebut.

Babagan Fnac
Fnac minangka distributor utama ing Eropa produk teknis lan budaya, lan minangka conto aliansi unik antarane perdagangan lan budaya. Digawe ing taun 1954 ing Prancis, saiki dadi bagean saka PPR Group lan duwe 145 toko sing sumebar ing pitung negara (Prancis, Spanyol, Portugal, Italia, Swiss, Belgia lan Brasil).
Implementasine ing Spanyol diwiwiti wulan Desember 1993, ing Calle Preciados saka Madrid lan wis dadi tolok ukur sing ora bisa diendhani kanggo pemrograman lan konsumsi budaya ing Spanyol. Fnac nduwe 21 toko fisik plus virtual, www.fnac.es. Saliyane Madrid, uga ana ing Barcelona, ​​Valencia, Alicante, Zaragoza, Asturias, San Sebastián, Murcia, Bilbao, Marbella, Malaga, Seville lan A Coruña.

Contacto:
Cynthia Castineira Souto
Departemen Pers Fnac Spanyol
Tlf: 917689173 // Email: prensa@fnac.es


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.