Edisi kaping 2 saka Penghargaan Novel Grafis Internasional

Saka Spinner woh warta gedhe teka ing kita:

Sawise sukses sing dipikolehi ing perdana taun lalu, Fnac lan Ediciones Sins Entido ngumumake edisi nomer loro Hadiah Internasional kanggo Novel Grafis, terus menehi komitmen kanggo promosi produksi sastra ing bidang komik.

Ing edhisi kaping pisanan, sing dikirimake luwih saka 160 karya, penghargaan kasebut diwenehake marang panulis Jorge González sawise musyawarah dening juri sing kasusun saka panulis Ángela Vallvey, kritikus Álvaro Pons, wartawan Peio Hernández, Ramón Reboiras (mantan direktur de Acción Cultural de Fnac Spanyol) lan Jesús Moreno (editor Sins Entido), sing kanthi sebulat suara milih karya Fueye, karya González, dadi pemenang.

Wong Argentina saiki lagi nyoba nggawe novel grafis sing bakal diterbitake ing pungkasan taun 2008. Karo proses produksi bisa diterusake liwat blog penulis ing portal budaya Fnac www.clubcultura.com

Tenggat wektu kanggo ngirim karya ing edisi nomer loro Penghargaan Novel Grafis Fnac-Sins Entido saiki mbukak lan rampung tanggal 30 November 2008; lan basis sing bakal ngatur penghargaan yaiku:

ASAS

1. Kabeh penulis sing pengin nglakoni, duwe kabangsaan utawa asal usul, bisa uga entuk Bebungah, yen karya sing ditampilake cocog karo konsep novel grafis sing umum ditampa lan nyukupi sarat kaya ing ngisor iki:

# Dheweke ditulis nganggo basa Spanyol.
# Dadi asli lan ora diterbitake kanthi ketat.
# Dheweke ora cocog karo penulis sing tiwas sadurunge ngumumake panggilan iki.
# Dheweke durung dianugerahi sadurunge ing kontes liyane, utawa nundha keputusan ing kontes liyane nalika tanggal tenggat wektu ngirim.

2. Makarya

Modalitas sing bakal ditampilake ing kontes yaiku komik, kanthi format novel grafis. Saben panganggit kudu ngirim proposal buku kanthi minimal enem belas (16) kaca rampung; Suwene pungkasan, kanggo sing menang, paling sethithik sangang puluh enem (96) kaca. Bisa ditampilake kanthi warna ireng lan putih utawa warna, masang dossi sing ngemot nembelas (16) kaca sing wis rampung, kanthi judhul sing cocog, ing salinan sing dicithak ing format DIN-A4, ditambah sinopsis rinci (paling ora rong (2) kaca ) kanthi isine crita jangkep. Salinan kasebut (karya asli ora bakal ditampa, mung salinan), bakal diiringi data panulis utawa pangarang: jeneng, jeneng kulawarga, alamat, telpon, email lan fotokopi KTP, paspor utawa dokumen identifikasi sing ditampa kanthi sah.

3 Pangiriman

Asli bakal dikirim utawa dikirim, nuduhake ing amplop "II International Prize for Graphic Novel Fnac-Sins Entido", ing alamat pos ing ngisor iki:

Dosa Editorial Entido / calle Prim, nomer 5, 3º Izq. / 28004 Madrid

4 Tandha Wektu

Tenggat wektu kanggo panampa proposal bakal ditutup tanggal 30 November 2008. Juri bakal rapat lan nerbitake putusan sing bakal dikandhani wulan Januari 2009. Penulis sing menang bakal melu ngirim proyek rampung ing minggu pungkasan Juni 2009. Karya menang bakal diterbitake ing Oktober 2009.

Karya sing ora dianugerahi ora bakal dibalekake. Amarga dudu asli, mula bakal dirusak sawise proses rampung.

5. Komposisi Juri

Juri bakal digawe profesional budaya lan bakal ditunjuk kanggo tujuan iki dening entitas promotor, sing duwe kemungkinan panitia maca bisa milih saka asli sing ditampilake minangka finalis sing dianggep cocog.

6. Hadiah lan keputusan Juri

Hadiah siji lan ora bisa dibagi 8.000 euro bakal dianugerahi (kudu dibayar rong pembayaran: 50% jumlah sawise komunikasi keputusan, lan 50% sisa nalika diterbitake). Karya sing menang bakal diterbitake dening Ediciones Sins Entido, sing bakal tanggung jawab produksi lan nyunting, lan sing menang bakal menehi kontrak karo penerbit iki. Sanalika, Fnac duwe hak kanggo dipasang kanthi asli karya sing menang, pameran sing bisa dipamerake ing galeri, ing Spanyol uga ing negara liya.

Jumlah hadiah bakal dikenai undang-undang babagan peraturan pajak sing dicekel.

Keputusan Majelis Juri ora bakal disenengi, penghargaan kasebut bisa uga ora dinyatakake batal lan bakal dianugerahi tugas kasebut ing antarane para pihak sing ngajokake kanthi sebulat suara utawa, yen gagal, kanthi suara mayoritas Juri, dianggep pantes dianugerahi.

7. Distribusi lan presentasi publik

Karya sing menang bakal disebarake dening Sins Entido lan Fnac bakal njamin implementasi lan komunikasi khusus ing kabeh ruang komersial.

Presentasi umum penghargaan kasebut bakal ditindakake ing salah sawijining Forum Fnac, sing dianggep cocog karo Organisasi.

Kasunyatan melu kontes kasebut tegese negesake kabeh aturan kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.