Buku sing disaranake kanggo menehi nalika Natal

Buku sing disaranake kanggo menehi nalika Natal

Natal wis nyedhak lan wektu dreaded kanggo tuku peparingé wis teka; wedi amarga kita pengin gawe kaget lan hadiah sing disenengi wong kasebut. Yen dheweke seneng maca, buku bakal dadi pilihan sing apik.. Bisa uga ana sing ora dikarepake utawa buku sing sampeyan goleki utawa pengin wong liya bisa menehi sampeyan.

Natal uga minangka momen khusus, kebak sihir ing ngendi sampeyan bisa maca crita utawa teks apa wae. sing nggawe kita seneng preian, periode taun kang akeh duwe sethitik liyane wektu kanggo seneng maca. Punika pilihan rekomendasi sastra kanggo diselehake ing sangisore wit. Aja ninggalake hadiah kanggo menit pungkasan!

lagu natal

Kita miwiti karo klasik Charles Dickens, layak kanggo bocah lan wong diwasa. Novel singkat abad kaping XNUMX iki maca dhewe; Iki dikenal dening meh kabeh wong uga amarga wis diadaptasi kaping pirang-pirang menyang bioskop ing dekade pungkasan. Scrooge lawas kikir sengit Natal lan pengin wong liya kanggo nglirwakake lan sengit iku minangka akeh sing ora.. Ing sawijining wengi Natal, telung memedi bakal ngunjungi karakter sing ora nyenengake kasebut kanggo ngajari dheweke sajrone wektu lan perspektif sing beda-beda.

Iku tansah pilihan apik, kang bisa ditemokake bebarengan karo crita liyane sing saestu bungahaken. lan hadiah (pun intended) kanggo kabeh sing manggon preian iki karo semangat. Sawetara crita liyane kalebu minangka Dongeng Natal Yaiku "The Chimes", "The Cricket of the Hearth", "The Battle of Life" lan "The Bewitched".

Telung crita aneh

A proposal kanggo kabeh abad saka Margaret Atwood, penulis misuwur Dongeng Putri Prawan. Ana telung crita sing dibintangi bocah telu: Ramsey, Bob lan Vera. Iki minangka crita sing nyenengake sing mulang manawa salah sawijining perkara sing paling penting ing urip yaiku nilai persahabatan., lan uga keberanian sing bisa muncul saka kita nalika ngadhepi kasusahan. Telung crita aneh iku loro game sastra karo alliterations sing opportunely gambaran dening artis Serbia Dusan Petricic.

Trilogi Ratu Abang

Yen wong kasebut durung miwiti maca salah siji saka telung novel sing sukses dening Juan Gómez Jurado, iki bisa uga wektu sing apik. Iku seri saka thriller paling laris ing Spanyol ing ngendi kita bakal nliti sejarah Antonia Scott, wanita sing bisa ngrampungake kejahatan apa wae.. Nanging, keahliane ana regane, uripe dhewe. Temokake sejarahe ing Ratu Abang, Serigala ireng y Raja putih; Koleksi kasebut wis narik jutaan pembaca ing saindenging jagad.

Adoh saka Louisiana

Adoh saka Louisiana yaiku novel diakoni karo Award Planet 2022, lan ditulis dening penulis Luz Gabás (uga penulis Wit kurma ing salju); hadiah apik minangka pilihan novel kontemporer. Crita iki akeh banget karo katresnan lan keputusan sejarah sing nggawe gelut antarane fraksi.. Plot kasebut dumadi ing Louisiana, Amerika Serikat, nalika perang kamardikan lan nalika negara kasebut minangka bagéan saka kekaisaran Spanyol. Ing konteks iki, suku Native American uga kudu berjuang kanggo kaslametané. Sentuhan romantis diwenehake dening Suzette Girard, kulawargane minangka penjajah Prancis, lan Ishcate India, saka suku Kaskaskia. Adoh saka LouisianaIki minangka novel sing kebak crita lan akibat sing nyenengake kanggo macem-macem negara..

Revolusi

Novel anyar dening Arturo Pérez Reverte bisa dadi alternatif sing apik kanggo menehi Natal iki; Iki diterbitake Oktober kepungkur. Revolusi punika ngulandara epik liyane saka penulis ngendi maca nemokake revolusi Mexican saka crita muda ing manawa penulis maneh ninggalake tandha ing tema-tema sing diulang ing buku-bukune, kayata ora wedi, rasa puas sing ditemokake ing bebaya, kesetiaan lan persahabatan.. Pérez Revete mbalekake crita kulawarga lawas, babagan kanca mbah kakunge, sing ujar manawa kanca iki, insinyur pertambangan, kerja ing Meksiko ing jaman Zapata lan Villa. Memori iki bakal dadi pemicu kanggo miwiti crita Martín Garret Ortiz, wong sing pungkasane kecemplung ing petualangan sing ora bakal dibayangake nalika tekan Meksiko.

Dongeng

Dongeng iku anyar liyane tiba iki (metu ing September) kanggo penyayang saka misteri lan Fantastic. Diiringi dening Stephen King, master medeni kontemporer nawakake visi khusus babagan dongeng, perspektif sing nyenengake kanthi rasa fantasi.. Plot kasebut dibintangi Charlie Reade, bocah enom sing wis diwasa karo bapake sing digawa dening trauma seda bojone. Mula, Charlie kudu sinau ngatur dhewe, tanpa ibu lan bapak sing kudu diurus. Nalika ketemu Pak Howard Bowditch lan asu Radar, Charlie nemokake donya macem lan mbebayani ing ngeculaké Howard lawas..

Nostalgia Milenial: Aku Bakal Urip

Disaranake banget kanggo kabeh wong sing kalebu generasi melankolis, precarious lan disenchanted iki. Sampeyan bakal nggawe wong kasebut eseman lan sampeyan bakal ngenalake kenangan nalika isih cilik lan remaja: game saka pog ing recess, ijol-ijolan kertu dagang Digimon y Pokemon, sing tamagotchi, Majalah Super pop, ing Game Boy Game, The Simpsons, Harry Potter, esuke internet, mangsa panas jejere ing Grand Prix lan sore-sore cybercafe karo kanca-kanca. Nostalgia Milenial: Aku Bakal Urip iku bagéan kapindho saka idea disusun dening akun saka Instagram saka jeneng padha. Iki didol ing November iki.

Ickabog

Miturut JK Rowling, Ickabog Bisa dadi sukses kanggo bocah lan wong diwasa sing seneng karo jagad Harry Potter. Sanajan crita kasebut beda banget, nanging minangka buku sing nuduhake keajaiban sing nyedhiyakake hadiah sing diduweni dening penulis Inggris. Iki minangka karya pisanan sing dituju kanggo bocah-bocah, lan duwe ilustrasi sing apik karya anak menang saka kontes gambar dipun promosiaken dening publisher lan dening Rowling. Iku uga teka kaiket ing edition hardcover ayu. Crita kasebut yaiku monster sing bisa medeni kabeh kutha sing urip kanthi seneng lan prestasi sing ditindakake dening bocah loro sing ora bakal mbayangake awake dhewe ing kahanan kaya ngono. A hadiah sampurna kanggo mangsa Natal.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.