'Debora' dening Pablo Palacio

1280782143794palace2dn

Desde Editorial Barataria, Edisi anyar karya Debora iki, dening panulis Ekuador Istana Paul. Pakaryan kasebut pancen praktik bertentangan karo adat istiadat jaman semana.

Amarga kabeh wong ngisi memori karo rasa legi, kudu dadi asumsi, golek artefis, lan menehi Letnan apa sing dudu, sepupu novel lan uga urip, sing menehi aroma quince sing anyar . Nanging critane ora bakal ana ing kene: kudu ditemokake ing indeks novel romantis lan saengga kita bakal duwe tangan putih ngelus rambut pirang lan sing duwe rambut iki rumangsa tumindak ala saka kulit sirah, tumindak jahat sing ngantuk. Memori sing dikepengini iki, sing kudu ana ing dhadhane saben wong, nggawe Letnan desahan.

Pablo Palacio lair ing taun iki 1906 lan tilar donya ing taun 1947. Dheweke dadi panulis lan pengacara Ekuador. Pambuka utama avant-garde ing Ekuador lan Amerika Latin, dheweke dadi luwih maju ing struktur lan konten narasi amarga karyane meh ora cocog karo panulis tata krama nalika semana.

Karya sing kabeh ahli ilmiah karya penulis bakal bisa nikmati, uga sing pengin ngerti luwih akeh babagan literatur anyar ing jamane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)