CCC (Koktail Kontes Komik)

Sayembara sastra CASA EOLO

1. TEMA LAN GENDER. Tema lan genre bakal gratis, nampa kabeh jinis karya sastra, kanthi modhal apa wae, kalebu komik.

2. KANDUNGAN. Konten bakal gratis. Nanging, organisasi kasebut duwe hak kanggo mundur saka kontes kasebut, amarga kabeh konten kasebut nyinggung utawa nglanggar hak-hak masarakat, nyengkuyung rasisme, panganiaya, diskriminasi amarga ana sebab utawa ora kepenak. Keputusan iki bakal digawe unilaterally dening organisasi miturut kabijakan sawijining, lan bakal final. Sapa wae bisa uga nglaporake sawijining karya sing melu kontes yen dheweke nganggep manawa nglanggar prinsip kasebut lan organisasi bakal sinau manawa kudu ditarik.

3. JUMLAH KARYA. Saben peserta bisa ngirim akeh karya miturut kekarepane.

4. PESERTA. Partisipasi kontes bakal ditindakake liwat situs web kontes.

5. BEBASAN KARYA. Karya kasebut bakal diunggah dening panulis ing situs web kontes. Kanggo ngakses, sampeyan kudu ndhaptar kanthi prosedur sing wis ditemtokake kanggo tujuan kasebut.

6. FORMAT. Karya kasebut bakal diunggah ing format PDF lan tutup ing format gambar sing dituduhake ing situs web.

7. Kuwasane lan kepemilikan kerja. Panulis ngakoni orisinalitas lan panulis karya sing diajukake ing kontes kasebut lan dheweke duwe hak kanggo ngeksploitasi.

8. TUGAS HAK. Partisipasi ing kontes kasebut tegese transfer hak komunikasi publik, difusi, edhisi lan eksploitasi karya, kanthi cara non-eksklusif.

9. PUSTAKA. Kabeh karya sing ditampa lan ditampa, kajaba sing ditolak kanthi nyata, bakal diterbitake ing edhisi sing dicithak dening Editorial. Omah Eolo. Karya kasebut bisa uga diowahi kanthi individu utawa klompok kanthi cara organisasi nganggep cocog miturut kriteria tema, ukuran, jenis kelamin, lsp.

10. DURASI. Tenggat wektu kanggo ngirim karya lan pemilihan yaiku tanggal 15 Desember 2010 nganti 28 Februari 2011.

11. DINAMIK KONTES. Operasi kontes bakal dipérang dadi rong fase:

- Preseleksi. Sajrone durasi sing padha, pangguna pangguna ing web, bisa milih saben jam.

- Finalis. Antarane 50 karya sing paling dipilih, juri bakal milih telu sing paling apik.

Kanggo melu pamilihan, kudu ndhaptar pangguna, nanging ora kudu dadi pangarang.

12. ANUGERAH PENULIS.

- Kabeh panganggit sing melu bakal nampa salinan buku sing wis diowahi sing ditampilake.

Pemenang: Hadiah ing ngisor iki bakal dianugerahi para pemenang:

* Hadiah kaping 1: 1.000 euro
* Hadiah kaping 2: 800 euro
* Hadiah kaping 3: 500 euro

* Hadiah khusus: 500 euro. Kanggo karya paling apik sing diwenehake dening penulis cacat. Kanggo nduweni hak kanggo pilihan iki, panulis kudu ngontak organisasi ing kontes@casaeolo.com kanggo ngirim dokumentasi dhukungan sing cocog.

* Hadiah khusus: 500 euro. Kanggo karya paling apik sing nggambarake kahanan, masalah utawa ngatasi masalah cacat saka perspektif apa wae.

CATHETAN: Yen ana loro penghargaan padha karo karya sing padha, mung sing entuk jumlah paling dhuwur bakal dianugerahi, lan liyane bakal entuk asil paling apik sabanjure ing kategori kasebut.
- Panulis saka 5 karya sing paling disenengi para pangguna bakal diwenehi 10 salinan buku sing diterbitake.
- 3 pemenang kontes kasebut bakal diwenehi 20 salinan buku sing ditampilake.

13. hadiah lan hadiah khusus. Antarane para peserta, penulis lan pemilih, macem-macem hadiah utawa hadiah bakal dibuwang. Sajrone kontes kasebut, hadiah utawa hadiah anyar bisa ditambahake, sing bakal diumumake ing kaca kontes.

14. JURI. Kanggo pamilihan pemenang pungkasan, juri bakal dibentuk sing bakal digawe saka 5 anggota.

15. Disematisasi lan Publikasi Babagan garapan. Kabeh karya sing diajukake menyang kontes bakal kasedhiya kanggo umum kanggo diunduh liwat Internet, gratis, sajrone kontes kasebut.

16. Nampa Ketentuan. Partisipasi ing kontes iki tegese kabeh ditampa kanthi dhasar, uga keputusan juri sing bakal dadi final.

17. MODIFIKASI LAN Owah-owahan. Casa Eolo bisa ngowahi aturan kontes, sajrone kontes, utamane sing nuduhake hadiah, mung kanthi menehi saran babagan aturan sing diterbitake ing situs web.

18. INTERPRETASI. Keraguan utawa interpretasi babagan operasi kontes bakal dirampungake dening organisasi, sing bakal njupuk keputusan sing cocog kanthi cara sing ora disenengi.

Kontes Komik XXV «Noble Villa de Portugalete» 2011

Kontes YOUNG CALAMONTE 2011

Norma Umum:

1.- Kabeh pemuda kebangsaan Spanyol utawa wong enom sing duwe dokumen resmi warga ing Spanyol lan umure antara 14 lan 35 taun (rampung tanggal 31/12/11) bisa melu kontes iki.

2.- Karya kasebut kudu diarahake menyang UNIVERSIDAD POPULAR "PELAYO MORENO" C / Doctor Marañón, nº 3 (06810) CALAMONTE (Badajoz), telpon: 924323600, fax: 924323826, sadurunge 21:00 pm tanggal 17 Maret 2011, nemtokake modalitas partisipasi. Dheweke kudu dikemas kanthi bener supaya ora ana kerusakan sajrone transportasi. Pangeluaran
Pangiriman karya bakal ditanggung dening peserta.
3.- Kanggo saben karya sing ditampilake, amplop (plica) bakal dipasang, ing endi judhul karya utawa motto kudu katon ing njaba lan ing njero informasi ing ngisor iki bakal dilebokake: Jeneng lan jeneng pengarang, fotokopi KTP, umur, alamat, telpon, e-mail lan judhul karya. Dewan panggilan, yen dianggep cocog, bisa uga mbutuhake sertifikat umur saka panganggit

Aturan Khusus:

1.- Modalitas iki bakal diatur kanthi basis tartamtu ing ngisor iki, saliyane karo umume sing ora mbantah.
2.- Topik kasebut bakal gratis. Karakter lan skrip sing ora diterbitake. Ing basa Spanyol. Karya-karya sing wis dianugerahi kontes utawa kontes liyane bisa uga ora ditampilake ing kontes iki. Mung karya asli sing bisa ditampilake ing kontes kasebut, sing bisa ditindakake kanthi teknik gratis (fotokopi ora bakal ditampa). Werna sing digunakake uga bakal gratis. Ukuran kaca bakal dadi DIN. Label A4 utawa A3 sing trep. Jumlah kaca bisa uga ora ngluwihi enem. Peserta kontestan ora ngirim luwih saka rong karya. Karya sing ditandatangani bakal dadi sebab diskualifikasi.
3.- Karya kasebut bakal dipamerake ing Casa de la Cultura de Calamonte ing tanggal sing diprogram dening organisasi kasebut, lan ora bisa ditarik nganti sedina sawise pameran rampung. Entitas bakal menehi informasi babagan tanggal pameran sing dijadwalake liwat situs web resmi www.calamonte.org
4.- Hadiah pertama 350 Euros lan plak bakal dianugerahi, hadiah nomer loro 250 Euro lan plak kanggo klasifikasi nomer loro. Penghargaan khusus kanggo Calamonteño paling apik bakal dianugerahi 150 Euro lan plak.

Kontes ACUP COMII XII 2011

La Asosiasi Budaya Universitas Palentina ngumumake edisi kaping rolas saka kontes komik kasebut. Dhasar kaya ing ngisor iki:

1º .- Kabeh wong kasebut utawa klompok sing dudu profesional bisa melu.
Kaping 2 .- Pakaryan nganggo basa apa wae bakal ditampa.
Kaping 3 .- Penulis menehi ijin / n kanggo nerbitake karyane ing GARABATO 2.0, majalah komik digital, uga kalebu subtitle ing basa Spanyol yen basa asline dudu sing dikutip.
Kaping 4 .- Durasi minimal dadi 4 kaca. Ora ana ekstensi maksimal.
5 .- Format sing kudu dienggo ditampilake yaiku 1024 × 768 piksel kanthi 72 piksel / inci. Format kompresi RAR lan ZIP lan gambar JPG didhukung. Jeneng file kudu kalebu judhul karya.
Tanggal 6 .- Karya kasebut bakal dikirim menyang email acup@acup.es, judhul email dadi "Kontes COMUP ACUP 2011: lan judhul karya".
7 .- Panulis kudu ngemot file kontan liyane ing rincian liyane:
Judhul karya.
Jeneng panganggit
Nasionalitas.
teléfono
Hubungi E-Mail.
8th .- Karya sing wis dianugerahi ing kompetisi liyane bisa uga ora ditampilake.
Tanggal 9 .- Tenggat wektu pengiriman bakal diwiwiti tanggal 21 Maret 2011.
Tanggal 10 .- Majelis hakim bakal kasusun saka 3 utawa 5 wong. Ora preduli, anggota juri bisa melu sayembara kasebut.
11 .- Kontes kasebut dianugerahi hadiah siji € 400. Juri duwe hak ngumumake kontes kasebut batal.
12 .- Ana keraguan utawa pitakon kanthi dhasar sing muncul bakal dirampungake dening juri utawa, yen cocog, dening organisasi kontes kasebut.
13 - Keputusan hakim bakal final.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.