Taun Anyar Cina. 8 buku kanggo nyedhaki negara wétan sing apik banget

Saiki ing Taun Anyar Cina ing tanggal kasebut, sing paling penting ing perayaan budaya oriental iki. 2018 kita yaiku 4716 kanggo wong-wong mau lan uga bakal dadi Taun Anjing Bumi. Dadi kanggo kita kabeh sing Chows kaya ngetik, taun anyar! Dina iki aku mlaku-mlaku 8 buku babagan macem-macem topik babagan China. Astrologi, fiksi kriminal, sejarah, klasik sing penting lan luwih akeh rasa penasaran.

2018. Taun Anjing Bumi - Monica lan Bruno Koppel

Ayo nganggo judhul pisanan iki, a pandhuan adhedhasar astrologi lan metafisika Tionghoa lan Feng Shui. Kanggo menehi review tanggal wiwitan wulan lan taun surya ing tanggalan Cina, uga ritual festival, panganan sing disaranake, lsp. Presents ing ramalan taun lan saben wulan. Ternyata 2018 bakal dikuasai dening elemen Bumi lan bakal dadi taun sing kebak acara penting lan ditandhani karo masalah keamanan lan paningkatan gerakan sosial.

Seni Perang - Sun Tzu

El judhul klasik cina klasik Iki minangka risalah babagan strategi sing misuwur ing saindenging jagad. Suwe-suwe dadi buku kultus ing jagad bisnis. Lan buku cilik iki ngusulake sawetara Prinsip sing valid kanggo strategi militer lan bisnis utawa politik. Umure modern, bisa mbantu nggambarake jinis masalah apa wae lan menehi strategi sing cocog kanggo ngatasi.

Riwayat ringkes China - Pedro Cemos

Edisi revisi lan dianyari dening Ceinos iki saiki meh klasik uga ing koleksi Historia Series saka penerbit iki. Tur saka Marco Polo nganti Mao Zedong, kabeh karakter sing ana gandhengane karo negara iki sing kayane duwe halo sing mesthi misterius lan eksotis sing kadang dikira adoh amarga ora nggatekke. Buku iki dimaksudake kanggo nggawa kasunyatan sing paling penting saka jaman biyen manungsa sing bisa duweni budaya adoh iki.

Wungu China - Jaime Panqueva

Una China judhul sing rada kasebut kiasan saka equivocation. Penulis nylametake crita adhedhasar kasunyatan nyata sing sejatine ana gandhengane karo Jepang: tekane delegasi Jepang pertama menyang Spanyol Anyar lan crita keturunan royalti India sing dadi legenda.

Kita mlebu Puebla de los Angeles Ing abad XVII. Band of Five Beatitude wis disergap lan mung tangan sing apik banget Catherine Saint John dheweke bisa ngatasi korban sing tiwas. Dokter kasebut digawa menyang papan perlindungan bandit, ing ngendi kekasihe ngenteni dheweke Rolando Edmundo, samurai dipeksa ninggalake rombongan menyang Roma sing bakal menehi jiwa Jepang marang Paus.

Catarina bakal dadi bagean penting ing perang pungkasan antarane prajurit lan mungsuh, Marquis sing jahat. Saka Fleet. Taun mengko, ing wong sing takon Gonzalo Solis dheweke dikongkon golek bukti bid’ah Catarina San Juan. Nanging peneliti ora mbayangake yen nemokake obyek, dokumen lan senjata kagungane "China" tegese wahyu sing ora bisa dibayangake.

Perjalanan Faxian - Laureano Ramírez Bellerín

Ramírez Bellerín minangka profesor tenured ing Universitas Otonomi Barcelona, ​​ing kana dheweke mulang macem-macem subjek sing ana gandhengane karo China. Iki yaiku akun peziarah sing dijenengi Faxian menyang kerajaan Buddha ing Asia Tengah lan India ing abad kaping-XNUMX. Dheweke dudu biksu Tionghoa pertama sing nindakake lelungan iki, nanging dheweke kudu nyritakake kanthi nulis utawa, paling ora, sing pertama tulisane - sing direproduksi nganggo basa Tionghoa ing kaca kasebut - isih nganti saiki.

Prestasi kasebut misuwur banget nalika semana. Lan sebab lelungane yaiku ngunjungi papan suci Buddha. Karya dhasar kanggo ngerti papan suci, ing geografi wektu lan curiosities bab panguripane para biksu, saliyane piwulang Buddha.

Naga Shanghai - Qiu Xiaolong

Xiaolong (Shanghai, 1953) dipikolehi sukses global kanthi seri novel angkara dibintangi dheweke Kepala Inspektur Chen Cao. Ing novel iki, kita duwe Skuad Kasus Khusus Shanghai amarga dheweke wis ngasingake Chen file sing paling alus. Sawise diverifikasi manawa dheweke pengin nggawa sampeyan menyang jebakan, Chen mutusake ninggalake kutha kasebut, nanging dheweke ora bakal mandheg nekani a Enom enom njaluk tulung marang kowe. Chen meddles ing kasus sing kebak kangelan, nalika nyelidiki wong-wong sing nganiaya dheweke nganti entek rega ing uripe.

Mripat jade - Diane Wei Liang

Kita terus karo liyane novel angkara lan seri liyane, yaiku Mei, peneliti Beijing sing digawe dening Wei Liang. Iki yaiku judhul pisanan sing kedadeyan ing Beijing saiki. Protagonis yaiku Mei, wanita enom lan mandiri sing duwe wanita dhewe agensi detektif pribadi. Pelanggan bakal njaluk sampeyan nemokake giok terkenal saka wangsa Han, lan Mei kudu nyinaoni wektu peteng kasebut ing sejarah Tiongkok. Nanging investigasi dheweke nemokake plot sing uga ana gandhengane karo sejarah kulawarga biyen lan sejarahe.

Kothak Cina - Jesús Maeso de la Torre

Novela sejarah a guru patriotik saka jinis iki uga Maeso de la Torre. Kita temokake karakter gedhe, akeh intrik y dadi, misteri, crito lancar, ngulandara y katresnan...

Nyritakake babagan Rodrigo silva, sing weruh bapake mati digantung amarga kelangan galleon ing tangan bajak laut Inggris. Iki minangka ketidakadilan lan salah lan Rodrigo sumpah dendam. Nanging sawise latihan minangka kartografer ing Seville, sampeyan bakal dadi master ing seni pelayaran lan denah bagan bahari. Iki ndadekake dheweke dadi bagean saka salah sawijining rencana sing paling ambisius Filipus II: penaklukan China.

Como utusan rahasia raja bakal nyusup ing kerajaan sisih wétan kanggo bisa Pemukiman koloni Hispanik ing wilayah kasebut. Pengetahuane bakal mbukak akeh lawang, nanging dheweke uga bakal ngancam nyawane lan nggayuh. pengadilan kekaisaran ing Kutha Larangan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.