Kabeh buku sing ditulis dening Camilla Läckberg

Buku paling apik Camilla Lackberg

Ing taun 2003, panulis Swedia enom nerbitake buku sing diarani The Ice Princess sing bakal dadi laris. Nembelas taun mengko, Camilla Läckberg wis dadi pathokan kanggo Huruf Nordik lan literatur detektif, dadi kuthane,  Pilih kabeh, pusaté kabeh crita sing dibintangi pulisi Patrik Hedström lan panulis Erica Falck. Kita ngenalake sampeyan kabeh buku sing ditulis dening Camilla Läckberg, sing wis adol luwih saka 25 yuta salinan ing saindenging jagad.

Kabeh buku sing ditulis dening Camilla Läckberg

Putri es

Sale Putri Es: ...
Putri Es: ...
Ora ana review

Novel pertama Läckberg diterbitake ing taun 2003 dadi nomer 1 ing Swedia lan diterjemahake lan diterbitake ing Spanyol ing taun 2006. Salah sawijining karya sing paling misuwur penulis nampilake kutha Fjällbacka sing misterius liwat bunuh diri Alexandra, sawijining wanita enom sing kanca cilik, panulis Erica Falck, dikabari karo wong tuwane sing nembe almarhum sing sejatine rajapati Bebarengan karo polisi Patrik Hedström dheweke bakal nyoba ngrampungake kasus kasebut.

Punapa panjenengan kersa maos Putri es?

Jerit-jerit jaman biyen

Diterbitake ing taun 2004, novel nomer loro Läckberg nggabungake maneh paraga utama The Ice Princess, Erica Falck lan Patrick Hedström, wektu iki bebarengan lan ngarepake bayi. Kahanan sing apik banget lan dadi ngipi elek nalika pasangan kasebut nemoni musim panas ing kutha Fjällbacka, ing endi bocah lanang wis nemokake mayit wanita enom bareng karo bocah wadon loro liyane sing ilang wulan kepungkur. crita anyar sing terus padha lan gawe ketagihan karya penulis Swedia sanajan crita iki luwih rame lan bengkong.

Lee Jerit-jerit jaman biyen.

Putri saka kadhemen

Crita Läckberg narik kawigaten, narik kawigaten para sing maca menyang turf lan nggawe dheweke dadi mitra telusuran kanggo tukang mateni sing pengin ditemokake kanthi kabeh biaya. Faktor-faktor sing nggawe karya penulis iki dadi kait kanggo para penyayang literatur detektifdadi Putri saka kadhemen judhul utama liyane, wektu iki diterbitake ing Swedia ing taun 2005 lan ing Spanyol patang taun mengko. Ing Putri Dingin, para protagonis wis dadi wong tuwa, padha karo tampilan mayité Sara, putri saka kanca Erica sing tenggelam sadurunge dibuwang menyang dhasar segara.

Kadurjanan nyata

Ing sawijining dina sadurunge pesta Erica lan Patrick, pasangan sing stabil putrine, Maja, umur 8 wulan, walikota Fjällbacka ngumumake tekane kru televisi sing bakal syuting acara "Fucking Tanum", padha karo Gran Brother . Sanajan eksperimen iki janjinake bakal menehi akeh mupangat kanggo masarakat, tembakan kasebut dadi neraka nalika salah sawijining anggota program katon dipateni, nggawe Patrick mriksa investigasi kasus iki lan wedi yen nyawane bocah wadon cilik kasebut.

Apa sampeyan durung maca Kadurjanan nyata?

Tapak sikil sing ora bisa diilangi

Sawise pungkasan musim panas, panulis Erica bali menyang kegiatan kerjane nalika pasangane, Patrick, tetep dijaga putrine Maja sawetara wektu. Stabilitas sing dipotong maneh nalika mayit Erik Frankel, sejarawan terkenal Perang Dunia II, muncul ing sekitar Fjällbacka.

Lee Tapak sikil sing ora bisa diilangi.

Bayangane sirine

Diterbitake ing Swedia ing taun 2008, Bayangane sirine dietung minangka protagonis karo Pustaka Kristen Tydell, sing dadi korban pemerasan sawise nerbitake novel pertamane, La sombra de la sirena. Legenda misterius karo latar kulawarga sing surem sing ngutuk kancane Magnus supaya mati ing sangisore es, mbukak kasus anyar sing bakal diselidiki dening Erica lan Patrik.

Pengawas mercusuar

Faktor paranormal ora kurang ing crita misteri Läckberg, yaiku Pengawas mercusuar salah sawijining sing paling gaib. Ing buku kasebut, kita dikenalake karo Erica sing wis ngandut kembaran bocah lan wektu sithik banget kanggo ngunjungi Annie, kanca saka sekolah menengah sing wis mutusake bali menyang Fjällbacka. Plot kasebut mula dadi rumit nalika kulawarga sing nembe teka mutusake pindhah menyang pulau Graskar, sing dipanggoni para memedi lawas, semangat mantan pacare, Matte, dadi siji-sijine Annie sing bisa ndeleng nalika dheweke dipateni.

Pandelenge malaekat

Ing novel anyar iki kalebu pulau liyane, Valö, pusat gempa sing kabeh misteri plot anyar kasebut ana. Papan ing ngendi pasangan bebrayan sing dibentuk dening Ebba lan Mårten mutusake pindhah sawise seda putrane sing lanang lan kulawarga sing kulawarga Ebba ilang telung puluh taun kepungkur amarga ana geni tanpa panjelasan utawa investigasi. Ebba, sing lagi wae umur setaun nalika ditemokake, terus nampa ucapan ulang taun saka pangirim misterius sing identitas wiwit diselidiki dening Patrik lan Erica.

Aja kantun Pandelenge malaekat.

Singa tamer

Sale Singa tamer ...
Singa tamer ...
Ora ana review

Ing tengah wulan Januari, sing paling adhem ing Fjälbacka, sawijining wanita enom wuda mandheg ing tengah dalan sing ditabrak mobil. Sawise mayit diidentifikasi, ditemokake yen korban ilang patang wulan kepungkur lan, dideleng saka akeh tatu lan mutilasi sing dienggo, dheweke tiwas dening penyerang sing ora dingerteni identitas. Kasus kasebut, sing diselidiki dening Patrik, kedadeyan sejajar karo tindak lanjut drama kulawarga dening garwane Erica.

Lee Singa tamer.

Penyihir

Novel paling anyar Läckberg Iki diterbitake tanggal 1 Maret ing negara kita liwat omah penerbitan Maeva lan lagi ditindakake ing sekitar Fjälbacka. Ing crita anyar iki, panulis nyenengi goleki penyihir sing terus ing abad XNUMX lan pecah maneh sawise muncul mayit bocah wadon umur papat taun. Kadurjanan sing padha karo kedadeyan telung puluh taun kepungkur, nalika wong enom loro dipuntudhuh saka rajapati sanajan ora bisa dipenjara amarga bocah cilik, muncul maneh nalika pembunuhan anyar sing diselidiki dening Erica lan Patrik iki kedadeyan.

Apa sampeyan durung maca Penyihir dening Camilla Läckberg?

Apa sampeyan pengin maca kabeh buku saka Camilla Läckberg lan bakal dirayu wanita ireng Swedia?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Toko Buku Llera Pacios ngandika

    Swedia duwe hadiah alami kanggo novel detektif, mesthine minangka rekomendasi sing apik banget.

    1.    Sandra ngandika

      Aku seneng bukune, penulis favoritku ...

  2.   Genina Glenda Giliberto ngandika

    Aku wis meh maca kabeh buku Camilla; sing paling gedhe nuwuhake atiku yaiku: Footprints Imborrable. Sugeng panulis sing apik banget, sing nggawe kita ngguyu, nangis lan ora lali wektu kepungkur.