Beatriz Osés lan Andrés Guerrero. Penghargaan SM The Steamboat lan Wide Angle

ing SM The Steamboat lan Wide Angle Awards wis duwe pemenang taun iki Is babagan Beatriz Oses, kanggo bukune Panulis layanglan Andres Guerrerokaro Macan putih. Ditimbali dening Yayasan SM, dheweke duwe wakaf 35 000 euros saben, paling gedhe ing donya ing kategori kasebut. Lan pangiriman resmi bakal dianakake sabanjure April 25 ing gala ing Real Casa de Correos, markas Komunitas Madrid.

Penghargaan SM

SM, liwat sawijining Yayasan SM, pasang saben taun luwih saka 200 euro kanggo telpon kanggo SM Awards kanggo literatur lan ilustrasi karo telung gol utama:

  • Ningkatake nggawe literatur kanggo bocah lan wong enom sing kasurung maca. Dheweke uga tresna marang wong liya ngirim angka manungsa, sosial, budaya utawa agama sing mbantu mbangun jagad sing luwih apik. Kabeh iki tanpa ninggalake kualitas sastra.
  • Dhukungan penulis lan ilustrator.
  • Menehi bali menyang masyarakat, liwat karya Yayasan SM iki, ing bathi digawe dening kegiatan bisnis SM.

Ing bidang literatur bocah lan bocah enom, saliyane kanggo penghargaan kasebut, El Barco de Vapor lan Gran Angular, ing Hadiah SM Iberoamerican kanggo Sastra Bocah lan Wong Muda; lan ing ilustrasi, sing Bologna Pameran Ilustrasi Internasional Internasional-Yayasan lan Katalog Iberoamérica Ilustra.

Edisi kaping 41 saka SM El Barco de Vapor lan Wide Angle Awards

Panulis surat, de Beatriz Oses (Madrid, 1972), lan Macan putih, de Andres Guerrero (Trujillo, 1958), wis dadi karya sing dianugerahi. Keputusan dewan juri berlangsung Desember pungkasan lan judhul sing menang saiki kasedhiya ing kabeh titik penjualan, ing kertas utawa ing edisi digital.

Tumindak pangiriman tanggal 25 April ngarep Sampeyan uga bisa ngetutake langsung liwat kaca web saka Yayasan SM lan klompok SM.

Penghargaan SM El Barco de Vapor 2019: Panulis layang

Ditulis dening Beatriz Oses lan digambarake dening Kike Ibanez, karya iki ngarahke ing pamaca antarane umur 8 lan 11 taun lan ngetung siji crita lincah lan nyenengake kanggo nuduhake manawa niyat sing apik kanggo wong siji bisa ngowahi kabeh masarakat.

Bakal nggawa kita menyang kutha cilik sing diarani Noaberi. Ing kana, Federico, tukang pos, sampeyan lagi arep kelangan proyek, nanging Iria, putune, duwe rencana kanggo nylametake dheweke. Nanging Don Isidoro, walikota, sengit karo kali sing ngliwati kutha kasebut lan dheweke uga sengit karo Federico. Nalika kertu kasebut bakal ilang, kabeh ndhelikake rahasia.

Juri milih judhul iki kanggo pratelan komunikasi tradisional nalika hyperconnection menang ing kabeh level. Lan dheweke nindakake kanthi a basa sing gampang lan bisa diakses kanggo bocah. Uga amarga nuduhake sawetara karakter sing ora nyerah lan keputusan lan kekuwatane sing cilik duwe kekuwatan kanggo ngowahi kabeh masarakat dadi luwih apik.

Penghargaan SM Gran Angle 2019: Macan putih

Macan putih minangka buku petualangan, ditulis dening Andres Guerrero lan digambarake dening Louise Rivera, kanggo sing maca saka 14 taun. Iki nyritakake kedadeyan ing tanggal sing durung ditemtokake ing sembarang panggonan ing jagad iki. India, ing sisih lor, lan ing tengah alas. Ing kana, sawetara kulawarga nelayan manggon ing kali sing diwenehake, lan mesthi ana sing sakiwa tuwa wedi alas, amarga wilayah kasebut dadi kerajaan macan.

Majelis juri negesake manawa keputusan iki makarya yaiku a ngulandara legendaris lan gaib kaya lagu kanggo alam. Nanging uga crita petualangan sing dileksanakake katresnan, kekuatan lan pangorbanan Saka bocah wadon sing wani mangkat saka jagad sing dingerteni kebak aturan kanggo ngadhepi kebebasan lan setengah paling liar. A manthuk ora mangu Buku alasdening Rudyard Kipling.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.