Apa sampeyan ngerti aplikasi Bookchoice?

Sampeyan wis ngerti babagan anyar ing pasar sastra sing ditampilake, anyar sing bakal ditindakake ... Saiki, ana sawetara aplikasi sing menehi buku lan buku audio kanthi regane sithik, nanging dina iki dakwenehake maneh. Apa sampeyan ngerti aplikasi kasebut Pesenan buku? Yen ora, tinggal lan waca artikel iki lan temokake cara kerjane.

Apa sing diarani 'Bookchoice' lan kepiye cara kerjane?

Bookchoice minangka aplikasi web sing, sajrone ndhaptar, sampeyan kudu menehi tunjangan ing ngisor iki saben wulan:

  • 8 ebook lan buku audio anyar saben wulan.
  • Paling laris lan permata sing didhelikake saka sak ndonya.
  • Sampeyan bisa kasedhiya kabeh ing app dening Bookchoice.
  • Lan pungkasane, sampeyan bakal kasedhiya kabeh buku sajrone setaun.

Apa kaluwihan sing ditemokake?

Kauntungan utama sing ditemokake ing aplikasi iki yaiku supaya kita nganyari kanthi literatur. Duwe buku utawa audiobook sing diunduh ing tablet utawa ing ponsel sampeyan dhewe tegese bisa kasedhiya kapan wae manawa duwe wektu luang kanggo diwaca.

Keuntungan liyane sing cukup masuk akal yaiku nggawa kita kabar manawa ana ing toko buku utawa awake dhewe ora bakal ditemokake, dening panulis sing ora dikenal utawa penerbit sing kurang misuwur.

Nduwe a regane cukup: 3 euro saben wulan kanggo 8 ebook lan 8 buku audio.

Kekurangan utama

Kekurangan utama sing kita deleng yaiku sanajan rega kasebut terjangkau, siji-sijine bentuk pambayaran yaiku kanthi mbayar 12 sasi ing siji mung ragadyaiku 47.88 euro saben taun. Paling ora kepenak kanggo siswa sing kurang sumber daya ekonomi.

Titik iki bisa nggawe para pamiarsa nyerah aplikasi iki lan golek wong liya sing luwih terjangkau utawa kanthi cara pambayaran sing luwih gampang.

Lan kanggo sampeyan, apa sing sampeyan pikirake babagan aplikasi buku iki? Apa sampeyan kenal karo dheweke? Apa sampeyan mbayar ragad taunan kasebut kanggo 8 ebook lan buku audio saben wulan? Utawa, kosok baline, apa sampeyan mikir manawa ana aplikasi buku saiki luwih apik tinimbang sing iki?

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)