Apa 5 buku sing bakal disimpen saka bencana lingkungan?

Apa 5 buku sing bakal sampeyan simpen saka bencana lingkungan 2

Sadurunge terus nulis, kita ngelingake sampeyan yen kanthi artikel iki, kita ora pengin katon ora pati penting nalika ngadhepi akibat bencana lingkungan, kanthi urutan saiki iki, sayangé. Siji-sijine barang sing kudu kita simpen sadurunge yaiku nyawa wong sing dikasihi lan sing kita tresnani, luwih jelas! Nanging kanthi pitakon sing takon ing kene dina iki: Apa 5 buku sing bakal disimpen saka bencana lingkungan?, Kita takon sampeyan kanthi cara liya, apa 5 buku jimat sampeyan, apa 5 buku sing bakal sampeyan simpen saka kobong, apa 5 buku kasebut, sing ana sebab utawa sebab apa wae, sampeyan bakal nggawa menyang pulau pasir utawa koper obah dhewe nalika pindhah, sanajan sampeyan nggawe ewu alamat. Sampeyan ngerti kula, bener?

Lan sawise ngucapake iki, lan njlentrehake liyane kanthi cekap (utawa muga-muga), aku bakal menehi jeneng sampeyan saka 5 buku sing bakal dak simpen, sing bakal dakbeta ing endi wae lan aku ora bakal ngrancang lagi wae, kaca wis lusuh, saiki wis tuwa, utawa sampulane rusak. Aku ora preduli!

«Rimas y Leyendas», dening Gustavo Adolfo Bécquer

Apa 5 buku sing bakal sampeyan simpen saka bencana lingkungan 3

Aku ora ngerti kaping pirang-pirang aku nulis ing situs web iki babagan pujangga Sevillian iki; Aku ora ngerti wis kaping pirang-pirang aku ora bisa ndhelikake rasa senenge kanggo sastra Bécquer, utamane sajak-sajake. ing macem-macem artikel sing wis dak tulis ing kene. Nanging aku ora bisa ndhelikake "rasa "ku kanggo ayat-ayate ...

Aku duwe salinan buku iki saka Koleksi Espasa Editorial Austral, wiwit nalika aku ing taun kaping 4 ESO khusus. Sing artine, buku iki wis dakwujudake luwih saka 18 taun, lan sampeyan ngerti… Tutul sing nggawe tresno, bener?

Kaca-kaca kasebut wis semu kuning, sampul kasebut katon wis rusak nanging minangka salah sawijining buku sing sampeyan umure luwih tuwa, mula sampeyan luwih seneng ... Kasunyatan liyane sing kudu ditambah yaiku nalika tetep ditulis ing grafit ing kaca pisanan iku, regane 835 peset.

"Pilar Bumi", dening Ken Follett

Ya, dakkarepake, bakal nglindhungi dheweke saka kobong! Amarga sanajan aku wis suwe ujar manawa aku nemokake "pestiño" ing sawetara kaca lan ing bab tartamtu, narasine mung ngemot katrangan sing ora sah, minangka salah sawijining buku sing meksa aku maca lan terus maca sajrone remaja.

Aku ora mikir "Pilar bumi" Dadi a bestseller "Kanthi pakaryan lan sih roh suci", sabenere. Dakkira iku a 'paling laris' luwih saka pantes.

"Kidul tapel wates, sisih kulon srengenge" dening Haruki Murakami

Apa 5 buku sing bakal sampeyan simpen saka bencana lingkungan 4

Aku duwe sawetara alasan kanggo nyimpen buku iki:

  • Aku nemokake panulis Haruki Murakami, amarga iku sing pertama tak waca sing ditulis karo dheweke. Dina iki, dheweke minangka salah sawijining panulis favorit.
  • Aku maca nalika sawetara buku kecanthol, lan iki meh ora suwene seminggu diwaca.
  • Y ngomong babagan katresnan, kanthi rasa sengit, mung siji perasaan sing bisa ngasilake wong sing paling apik lan sing paling ala.

Sawise buku H. Murakami teka, bukune akeh liyane: "Tokio Blues", "Apa sing dakkandhakake nalika ngomong babagan mlaku", "Sputnik, tresnaku", lsp.

"Fahrenheit 451" dening Ray Bradbury

Iki bakal nylametake amarga konten sing apik tenan, amarga aku nganggep kudu diwaca, amarga dudu dudu bukuku, nanging nyilih (utawa diwenehake, aku ora ngerti maneh) saka mitra, amarga kacane wis rampung kuning lan aku seneng ambune, amarga wis 15 taun saka wong tuwa lan amarga iku buku khas sing pengin diwaca anak-anak mbesuk ...

"V kanggo Vendetta" dening Alan Moore lan David Lloyd

Apa 5 buku sing bakal sampeyan simpen saka bencana lingkungan

Iki mung siji-sijine buku komik, lan aku dudu buku komik. Nanging, iki istiméwa. Jujur wae, yen aku kepincut dakkira sebagean yaiku ndeleng film sing diilhami udakara 3 utawa 4 kaping sadurunge sampeyan tuku lan maca. Iki minangka salah sawijining film favoritku, lan komik kasebut dadi komoditas sing larang banget kanggo aku.

Kudu akeh aku nggawe dhaptar iki, amarga getun aku mung bisa nyelehake 5 buku ing dhaptar kasebut. Aku wis ninggalake buku sing dak tresnani amarga akeh sebab: "Kenangan Idhun" dening Laura Gallego, "Siddhartha" Hermann Hesse, sawetara saka Mario Benedetti o Milan kundera, Etc.

Lan sampeyan, 5 buku apa sing bakal disimpen saka bencana lingkungan?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

6 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   luis ngandika

    Aku bakal njupuk:
    1.- Tramp of Stars dening Jack London
    2.- Ana wong mabur liwat sarang kukuk Ken Kesey
    3.- Macan putih Arvind Adiga
    4.- Menyang rute liar dening Jon Krakauer
    5.- Alsino dening Pedro Prado

  2.   Samantha Cruz Ramos ngandika

    Angel banget:
    1.- Bangga lan Prasangka dening Jane Austen
    2.- Jane Eyre dening Charlotte Brontë
    3. -Wuthering Heights dening Emily Brontë
    4.-Tansah dina sing padha karo David Nicholls
    5.-Pengarepan Charles Dickens sing Gedhe

  3.   Octavio ngandika

    1. Tres Tristes Tigres anggitane Guillermo Cabrera infante.
    2. Fiksi dening Jorge Luis Borges.
    3. Tumrap pahlawan lan makam Ernesto Sábato.
    4. Ulysses dening James Joyce,
    5. Perang ing pungkasan jagad dening Mario Vargas Llosa

  4.   Felipe Rodriguez Maldonado ngandika

    1. Pati Nduweni Idin, dening Edmundo Valadés.
    2. Lelungane Marco Polo, dening Marco Polo.
    3. Yayasan (saga lengkap), dening Isaac Asimov.
    4. Kitab Suci. (Ya, aku ngerti, ora ana sing percaya, nanging serius. Mea culpa)
    5. Cacahing Monte Cristo. Alexander Dumas.

  5.   Valeria ngandika

    1.- Kitab Suci
    2.- Fahrenheit 451
    3.- Satus taun kasepen
    4.- Omah para roh
    5.- Antologi Umum Pablo Herida

  6.   Angela Contreras ngandika

    angel, nanging tanpa ragu-ragu:

    1.- Modal, dening Karl Marx.
    2.- Kitab Suci
    3.- 1984, dening Orwell.
    4.- Revelion ing Farm
    5.-100 taun kasepen.