46 artikel babagan quevedo

Kutukan saka pamimpin Quevedo.

Uripe Quevedo ora biasa. Kritikus sejatine ing jamane, ahli pedhang ahli lan kesenian seni pena, mesthine minangka salah sawijining pangarang sing paling enigmatis lan karismatik. Penangkepane ora mung menehi ciri khas nalika urip, nanging sawise mati, legenda kasebut terus saya gedhe. Ana crita, sing ora dingerteni banget, babagan spurs emas lan nyolonge, sawise ngrusak jenazah sing sadurunge, sing ditindakake dening tukang sapi bantheng sing bakal mbayar tumindak sing ora apik lan nistha kasebut.

Roman

Roman

Ana akeh genre sastra, sawetara sing luwih misuwur tinimbang liyane. Lan ing sajroning genre puisi, uga ...

Subgenres liris

Subgenres liris

Disebut "subgenres liris" menyang kategorisasi teks sing dituduhake kanthi ekspresi "diri puisi" saka panulis. Iki bakal…