8 buku kanggo nyelehake rasa sing enak lan legi

Kita ora bisa ngatasi masalah kasebut, nanging kita kudu entuk rasa sing enak maneh apa wae Ing buku dheweke minangka pilihan sing apik kanggo nemokake. Iki pilihan saka 8 judhul —Saka klasik nganti laris pungkasan - ing endi critane rasa legi utawa asin.

Masak Castamar - Juan M. Núñez

Kita wiwiti karo crita iki sing ditemtokake ing Spanyol 1720 kanthi bahan genre: intrik, tresna, meri, rahasia lan ngapusi. Lintang-lintang Clara, cah wadon enom saka sih, sing ngalami agoraphobia awit dheweke kelangan bapakne dumadakan. Yaiku a juru masak sing apik banget lan matur nuwun amarga dheweke bisa ngakses Kadipaten Castamar.

Ana ing kana ngganggu anane kalem lan uga apatis Don Diego, Adipati, sing sawise kelangan garwane ing kacilakan, urip sepi lan dhewekan sing dikepung layanan kasebut. Nanging Clara bakal enggal-enggal ngerti manawa kalem iki bisa wae jeblugan.

Mung dadi serie televisi saka 8 bab digawe dening A3Media lan perdana wulan iki.

Omah coklat - Maria Nikolai

Salah siji sing paling anyar laris ditulis kanthi sukses dening panulis Jerman iki novel sejarah romantis.

Dumunung ing wiwitan abad kaping XNUMX ing Stuttgart, nduweni protagonis Judith Rothman, putri sing makmur tukang gawe coklat. Kanggo nggawe perkawinan sing apik lan duwe anak kanggo ngamanake pusaka, dheweke bakal duwe gegayuhan liya, kayata manggoni jabatan penting ing perusahaan. Uga, bebrayan tanpa tresna iku dudu bagean saka rencana.

Ing wektu sing padha ibune, Hélène, semangat lan semangat banget, dheweke lagi ngobati istirahat ing Lake Garda lan ing kana dheweke nemokake yen dheweke isih duwe wektu kanggo ganti urip kusam sampeyan ing Jerman karo sing luwih mandhiri ing Italia.

Ngidam violets - Martine Bailey

Kita ora pindhah saka omah gedhong utawa rasa ing pawon ing crita liyane. Ing omah gedhong iki Aula Mawton lan protagonis diarani Biddy leigh, impulsif asistèn juru masak, sing pengin miwiti kulawarga karo Jem Burdett lan mbukak toko dhewe. Nanging nalika Pak Geoffrey, bendarane sing lawas, omah-omah karo sing enom lan enigmatis Lady carinna, Biddy melu web intrik, rahasia lan kebohongan, uga ana plancongan ing Italia.

Roti jeruk nipis wiji poppy - Cristina Campos

Wis sukses ing bidang sastra lan uga sutradara Benito zambrano wis njupuk alih versi film, uga ditembak ing Mallorca, papane kedadeyan kasebut. Ing kutha cilik ing pedalaman, Anna lan Marina, loro sedulur kapisah nalika enom, dheweke ketemu maneh kanggo adol a Bakery sing wis diwarisake saka wanita misterius sing dikira ora ngerti. Duwe beda banget urip lan nalika Anna lagi wae ora ninggalake pulau kasebut lan isih omah-omah karo wong sing dheweke ora tresna maneh, Marina kesah ing jagad iki amarga makarya ing LSM.

Kaya banyu kanggo Coklat - Laura Esquivel

Un klasik lan judhul iki dening Laura Esquivel, uga kanthi versi sing cocog kanggo bioskop, sing ditinggalake kita - lan terus ninggalake - rasa sing paling apik. Sing nganggo coklat lan sing ana crita katresnan mokal apa sing penting lik, protagonis, lan Pedro. Ayo eling yen ana resep saben bab lan akeh sihir.

Antarane bledug lan kayu manis - Eli Brown

Bajak laut lan panganan. Apa sing duwe roso luwih saka kombinasi iki? Dumunung ing taun 1819, iki nyritakake babagan Owen wedgwood, juru masak terkenal sing dikenal minangka "Kaisar Saus", sing diculik karo sekelompok bajak laut sing dipimpin wanita, Kapten Hana Mabbot. Dheweke bakal menehi ngerti manawa dheweke mung bisa dislametake yen saben dina Minggu, tanpa gagal, dheweke menehi panganan sing kepenak.

Limang kwartal jeruk - Joanne Harris

Harris uga penulis coklat, mula nambahake roso kanthi judhul sing dibintangi raspberry, wanita sing kelingan rasa lan rasa dheweke bocah ing Prancis, ing tengah-tengah kasusahan perang, lan utamane dening a acara sing nandhani nasibe uripe lan kulawargane. Wis diwasa, Framboise kudu ngadhepi jaman biyen.

Kue almond karo tresno - Angela Vallvey

Kita ninggalake biyen lan pungkasan ing jaman saiki kanthi crita iki dening Angela Vallvey sing protagonis Fiona, wanita enom, yatim piatu dening ibu, sing ngrawat bapakne sing lara lan ora bisa masak. Kanthi masalah uga karo panganan sampah lan sadurunge, apa sing dikawruhi yaiku amar. Dheweke tresna banget karo Alberto, sing nembe bali menyang kutha. Sing ala yaiku dheweke wis wiwit pacaran karo Lylla, mungsuh sing paling apik sing kita duweni. Nanging guru sekolah Fiona ngajak dheweke nedha awan ing sawijining dina lan ngenalake dheweke menyang bulike Mirna, juru masak kuno. Lan kabeh bakal ganti.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.