7 kuotasi terkenal saka karya Harper Lee

Harper lee

Nelle Harper Lee, panulis 'To Kill a Mockingbird'

Pungkasan minggu kepungkur, jagading Sastra rada gonjang-ganjing amarga ilang loro panulis hebat ing adegan sastra kasebut. Salah sawijine yaiku sing diakoni Umberto Eco Kab, korban kanker lan panulis nomer loro, ing kasus iki panulis, yaiku Harper lee, penulis Pateni Mockingbird.
Ing kasus iki, kita pengin nindakake penghargaan sethitik kanggo Harper Lee ngutip utawa luwih eling 7 frase misuwur saka karyane Pateni Mockingbird, karya sing menang Hadiah Pulitzer lan dianggep minangka karya penulis sing paling penting, sanajan kasunyatane karya pungkasan, diterbitake taun kepungkur, uga dadi laris, sing unggul 50 warna abu-abu.

Harper Lee Kutipan

Kayane ora pati elek kaya ngono.

Aku mung ana siji golongan. Wong

Nganti wedi yen bakal kalah, aku ora nate seneng maca. Napas ora ditresnani.

Atticus marang aku supaya mbusak tembung sifat lan aku bakal ngerti kasunyatane.

Tembak kabeh murai sing sampeyan karepake, sampeyan bisa nyabet, nanging elinga yen dosa kanggo mateni nightingale.

Siji-sijine perkara sing ora netepi aturan mayoritas yaiku nurani wong kasebut.

Umume masarakat ndeleng apa sing dikarepake lan bisa dirungokake apa sing pengin dirungokake.

Pateni Mockingbird diterbitake ing 1960, karya sing katindakake kanggo sukses kanggo panulis Harper Lee. Ing karya iki, dheweke nglumpukake crita sing dikoleksi penulis babagan kulawargane, tangga teparo, uga kedadeyan sing kedadeyan ing sacedhake kuthane.

El tema utama novel iki yaiku wong, masarakat nanging masalah kontroversial kayata pemerkosaan utawa ketimpangan ras sing isih ana nalika semana dibahas. Lakon kasebut kanthi cepet entuk akeh penghargaan lan akeh guru wiwit nggunakake sandiwara kasebut kaya diwajibake maca kanggo para siswa. Dadi sampeyan ngamati frase sampeyan bisa ndeleng manawa padhang kasebut, ing endi akeh konten sing ditulis nganggo sawetara tembung? Apa ora mikir?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.