7 novel anyar babagan kriminal beda-beda kanggo wulan Oktober

Rawuh Oktober, musim gugur bakal teka (muga-muga sekaligus), wektu sing pas kanggo miwiti ngungsi ing omah kanthi buku sing cocog, saenane novel ireng kita sing luwih seneng. Antarane pirang-pirang judhul sing bakal teka wulan ngarep aku milih iki 7. Saperangan panulis asli, paling anyar Penghargaan RBA novel ireng, apik banget Perry, wong Jerman Bannalec lan sing ngganggu Fitzek lan Katzenbach.

Ilang ing Trégastel - Jean Luc Bannalec

Kita arep kanggo Pangiriman kaping 6 saka seri sing dibintangi komisaris Georges dupin, sing sukses paling gedhe digayuh ing Jerman. Ayo elinga yen Jean Luc Bannalec yaiku jeneng samaran saka penerbit Jerman lan penerjemah asal Breton Jörg Bong.

Georges Dupin, conto liyane saka petugas polisi Eropa sing kasus-kasus kasebut kedadeyan ing setting deso lan ketoke tentrem, wektu iki kayane dheweke njupuk sawetara liburan. Nanging amarga dheweke ora bisa meneng, dheweke nglipur awake dhewe kanthi ndeleng apa sing kedadeyan ing sekitar dheweke.

Dadi ora suwe dheweke nemokake patung ilang saka kapel port, sawise padha nyerang wakil sajrone demonstrasi lan pungkasane uga wong wadon ilang. Nanging dhasar kasebut yaiku golek mayit. Dupin bakal miwiti investigasi kasus kasebut kanthi rahasia.

Kursi 7A - Sebastian Fitzek

Amarga kita cukup prihatin Ekspedisi kasebut Fitzek duwe spesialisasi ing thriller psikologis. Wektu iki, butuh jarak 40.000 kaki kanggo numpak pesawat Matt Kruger, sing wis gupuh kanggo mabur. Lan gupuh banget sing asring ditindakake manias lan takhayul.

Nanging uga cocog karo sawetara karcis ing kursi miturut kemungkinan kaslametan Apa sing cocog karo baris lan jam pira penerbangan. Kanggo lelungan tartamtu iki, LegendAir ing Buenos Aires-Berlin uga wis memesan kursi 7A, sing paling mbebayani kabeh wis diverifikasi, saengga ora ana sing lenggah lan ora bakal nemoni risiko mati.

Nanging, kabeh rencana bakal ilang nalika nampa nelpon ing ngendi ana wong ing berlin nyulik putrine, sing arep nglairake, lan netepake siji syarat supaya ora mateni dheweke: nabrak pesawat. Dadi dilema dileksanakake: nylametake nyawane sing ditresnani, yaiku saka 600 penumpang sing ana ing pesawat kasebut lan aja wedi banget: mateni kacilakan pesawat.

Priksa psikoanalis - John Katzenbach

Spesialis liyane ing thrillers psikologis, Katzenbach bali karo dhokter Stark lan bagean kapindho judhul sing ndadekake dheweke sukses.

Saiki kita lagi limang taun mengko. Stark wis mbangun urip profesional lan kondur maneh dadi psikoanalis Dheweke urip ing Miami lan ngrawat para remaja sing duwe masalah psikologis serius uga pasien-pasien sugih saka masarakat Florida.

Nanging ing sawijining wengi, nalika mlebu ing kantor, dheweke nemokake ing sofa sebab mimpi ngeri paling ala lan dheweke percaya wis mati Kulit Rumplestilskin. Nanging, sing iki nggawe dheweke kaget nalika dheweke njaluk tulung. Lan jelas yen Stark ora bakal bisa nolak.

Kabeh sing paling apik - Cesar Pérez Gellida

Ing 25 kanggo Oktober crita anyar iki dening Pérez Gellida saka Valladolid. Wis udakara judhul karir kaping sanga. Dheweke wis nglaporake ing jejaring sosial ing ngendi dheweke ngandhani manawa novel anyar iki ngemot sawetara tema saka sadurunge kayata gaya ireng, penyelidikan kriminal lan pembunuh berantai. Nanging nambah liyane kaya spionase lan Perang Dingin, awit wis disetel ing Berlin ing taun 1980.

Pulo swara pungkasan - Mikel Santiago

Uga wis metu, nanging mesthine kita bakal entuk baterai ing wulan Oktober. Santiago yaiku guru nasional liyane Del thriller lan iki nduweni kabeh pratandha supaya sukses anyar.

Wektu iki kita arep sawijining pulau ilang ing Segara Lor endi a Temporal lan umume wis padha mlayu ing kapal pungkasan. Ora ana luwih saka seket wong, kalebu Carmen, wanita Spanyol sing kerja ing hotel lokal cilik, lan sawetara nelayan. Dheweke sing nemokake misterius wadhah logam jejere tebing. Saka kana, kita bakal weruh apa sing bisa ditindakake supaya bisa bertahan.

Khianat - Walter Mosley

Judhul iki diarani panulis malaekat mung menang ing Penghargaan Novel Polisi RBA XII. Iki dadi detektif ing tradisi klasik Raymond Chandler, jenenge Joe King Oliver.

Oliver jujur Petugas polisi New York kanthi titik empuk kanggo wanita. Nanging dheweke uga duwe mungsuh kuat ing Korps lan korban jebakan sing mlebu penjara. Akibate yaiku nilarake garwane lan owah dadi sinis lan ora seneng karo pandangane jagad. Wis saiki detektif pribadi lan duwe pitulung saka putri remaja, mung siji sing ora nglilani dheweke dadi dhewekan.

Nanging nalika sampeyan nampa layang wanita nalika dheweke ngakoni yen dheweke dibayar nuduh sampeyan nyerang seksual sing salah Kanggo ngunjara dheweke, Joe mutusake investigasi apa sing bisa dadi mantan kanca tim nyusun kekalahane lan alasane nglakoni. Kang golek keadilan lan nebus pribadi Sampeyan bakal nggawa sampeyan liwat alangan pejabat penegak ukum sing korup lan pengacara licik nalika kudu kuwatir nglindhungi anak wadon sampeyan.

Pati ing Blackheath - Anne Perry

Anne Perry minangka salah sawijining wanita paling misuwur ing genre noir ing versi Victoria. Paraga sing paling klasik lan dikagumi yaiku inspektur Thomas Pitt lan garwane Charlotte. Judhul iki yaiku nomer pangiriman 29 saka seri sing dibintangi lan saiki wis metu ing edhisi kanthong. Wektu iki, tumindak kasebut kedadeyan ing kuthane, Blackheath, ing ngendi penulis lair ing taun 1938.

Ing crita iki, lan amarga dheweke dadi komandan Cabang KhususTugas njaga Inggris supaya aman saka mata-mata lan pengkhianat, Pitt bakal kaget amarga diprentah neliti kedadeyan loro sing kayane suntingan: panemuan getih, rambut lan gelas pecah ing njaba omah ahli senjata angkatan laut Dudley Kynaston, lan ngilange babu Ibu Kynaston.

Nanging, mengko ing mayit sing dirusak saka bocah wadon enom sing ora dingerteni cedhak omah Kynastons lan Pitt, sampeyan bakal ngerti manawa iki ora mung investigasi polisi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.