7 buku sing bakal diwaca ing 2017

reaksi-kanggo-nobel-sastra-bob-dylan-murakami-h

2016 minangka taun sing ndadekake kita seneng banget karo sastra: Lucia Berlin lan Buku Pegangan kanggo Wanita Reresik, Tanah kelairan Fernando Arambururu, Cinco Esquinas, dening Mario Vargas Llosa utawa malah volume anyar Harry Potter saga. Siji conto liyane manawa literatur bisa terus kualitas lan, ing ndhuwur kabeh, para pamiarsa kaget, luwih akeh alasan kanggo nggoleki rolas wulan sabanjure lan nemokake 7 buku sing bakal diwaca ing 2017.

Novelist minangka Vocation, dening Haruki Murakami

Nalika Jepang anget mesin kanggo sing diumumake novel anyar anggitane Murakami, sing bakal diterbitake ing negara Jepang ing wulan Februari ngarep, wong Spanyol bakal duwe kesempatan kanggo maca Novelist minangka jabatan, sakumpulan artikel panulis Kafka ing pesisir sing ditulis kanggo majalah Monkey plus 150 kaca bonus konten anyar.

Menyang banyu, dening Paula Hawkins

paula hawkins

Sawise sukses The Girl ing Sepur, buku sing saiki wis didol 18 yuta salinan wiwit diterbitake ing Januari 2015, Paula Hawkins bali kanthi crita anyar, menyang banyu. Dumunung ing kutha sing adoh, novel kasebut nyritakake babagan masa lalu sing dadi masalah tumrap ibu tunggal lan bocah wadon enom, sing ditemokake mati ing kali sing cedhak seminggu. Novel kasebut bakal diterbitake ing Spanyol tanggal 2 Mei dening Planeta.

Beren lan Lúthien, dening JRR Tolkien

Tolkien

Sing salah siji saka crita mitos sing paling akeh ing kabeh karya Tolkien iki kalebu kaping pisanan ing The Book of Lost Tales II lan uga ing The Silmarilion. Puluhan taun mengko, putra penulis, Christopher Tolkien, mutusake nerbitake volume lengkap kanthi kabeh crita babagan Bere lan Lúthien, sing gumantung karo ilustrator Alan Lee. Karya kasebut bakal diterbitake ing Amerika Serikat ing tanggal 4 Mei 2017, satus taun sawise Edith, garwane Tolkien, nari kanggo dheweke, menehi inspirasi cara loro karakter elf kasebut saling ketemu romantisme 6500 sadurunge Lord of the rings. Muga-muga Minotauro bakal konfirmasi nerbitake ing Spanyol.

Pasien Dr. García, dening Almudena Grandes

almudena-greats

Sawise nerbitake novel Ngambung roti, sing ngalami periode pasca perang kanthi luwih saka siji iota sing padha karo krisis ekonomi ing taun-taun iki, Grandes terus karo pangembangan cicilan kaping papat saga "Episod perang sing bisa ditemtokake" sing digawe Inés lan bungahe, pamaca Jules Verne lan telung pesta pernikahan Manolita. Cicilan kaping papat kanthi irah-irahan pasien Dr. García lan bakal kedadeyan antarane Spanyol lan Argentina wiwit taun 1945 nganti 1954. Iki bakal diterbitake nalika musim semi 2017 dening Tusquets.

Millenium Saga: Volume 5, dening David Lagercrantz

Nalika ngenteni ngerti judhul pungkasan, penerbit Alfred A. Knoft negesake yen bakal ana Milenium luwih akeh ing taun 2017. Ayo eling, Stieg Larsson, panulis Pria sing Nresnani Wanita, Prawan sing Ngimpi Pertandhingan lan Kaleng Bensin, lan Ratu ing Kraton Draft, kabeh diterbitake wiwit taun 2005, dheweke tilar donya setaun sadurunge, lan ngilangi saga sepuluh judhul sing wis diramalake sajrone urip. Ing 2015 judhul anyar saga diterbitake, Apa sing Ora Mateni Sampeyan Dadi Kuwat, ditulis dening David Lagercrantz. Resepsi apik saka sing terakhir nyebabake pangembangan crita kaping lima saka Lisbeth Salander sing ditulis maneh dening Lagercrantz.

Asal saka Dan Brown

Dan coklat

Didirikan minangka salah sawijining penulis paling akeh maca ing abad iki, Brown minangka salah sawijining penulis sing novel diterbitake bebarengan ing saindenging jagad lan sing sabanjure, Origin, bakal nuli nggawe tanggal 27 September 2017. Crita anyar iki kanggo robert langdon, bakal kalebu telusuran kanggo jawaban anyar babagan misteri kamanungsan liwat agama utawa seni, loro tema sing terus-terusan ing pustaka penulis sing wis adol 200 yuta buku nganti tanggal.

4 3 2 1, dening Paul Auster

Meh pitung taun sawise diterbitake Sunset Park, Seix Barral wis ngumumake publikasi novel anyar dening American Paul Auster, 4 3 2 1, kanggo September 2017. Novel iki bakal dibintangi Archibald Isaac Ferguson, lair ing taun 1947 lan nyekseni sawetara prekara hebat sing kedadeyan ing paruh kapindho ing abad rong puloh sing nemtokake papat macem-macem masa depan karakter kasebut.

Iki 7 apa sing bakal diwaca ing 2017 padha temtu bakal dadi sawetara proposal sing bakal ngenggoni rak-rak setengah jagad sajrone sawetara wulan ngarep. Dene, kita isih durung ngerti babagan anyar babagan Angin Musim Dingin dening George RR Martin. Crick jangkrik.

Apa sampeyan bakal maca buku kasebut?

 

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)