7 buku ing rak-rak toko buku musim panas

Ngenteni kabar musim gugur, ing rak buku lan tampilan ing toko buku uga preinan panas. Nanging mesthi ana lan dheweke ditampilake judhul jus, atraktif utawa sugestif kanggo dina iki. Saka sing wis dakdeleng ing baris kapisan kurang luwih 7 iki (antara liya) sing nggawe saya cedhak. 

Pamitan musik - Ian Rankin

Wis diterbitake maneh judhul pitulas saka Seri Inspektur John Rebus, sing metu ing taun 2008.

Novel iki nggawa kita menyang musim gugur ing Edinburgh lan Rebus arep pensiun, nanging pengin nyoba nutup kasus sing isih ana sing isih ana. Banjur katon sawijining pujangga Rusia sing enom tilar donya, korban sing dirampok sing durung apik. Semono uga ana delegasi perdagangan Rusia sing ngunjungi kutha ing bisnis lan politisi lan bankir nuntut kasus kasebut diresiki kanthi cepet.

Rebus lan kanca kolega, Sersan Siobhan Clarke, dheweke entuk, nanging nalika ana mejahi anyar, dheweke curiga manawa ana luwih akeh. Kanggo nambah, kenalan gangster Edinburgh nandhang a serangan kasar lan kabeh lampu sorot nuding Rebus. Dadi pensiun sampeyan bisa duwe klimaks banget.

Musim panas aneh Tom Harvey - Mikel Santiago

Sawise Wengi pungkasan ing Pantai Tremore (2014) lan Cara sing ala (2015) wis bali panulis Basque sing sukses iki kanthi crita iki sing njanjeni prestasi anyar ing karir.

Una telpon telat wektu manawa protagonis, ing Roma lan diiringi kanthi apik, bisa muni lan ora mangsuli. Nanging rong dina mengko dheweke ngerti sapa sing ngundang dheweke wis tiba saka loteng saka omah gedhong ing Tremonte sawetara menit sawise telpon kasebut. Dadi protagonis bakal mutusake arep mrana lan ngerteni kedadeyan kasebut.

Wanita ing Kabin 10 - Rut Ware

Iki Panulis Inggris dadi misuwur karo novel pertamane sing diterbitake ing Spanyol taun iki, Ing alas peteng banget. Iki novel nomer loro.

Laura Blacklock minangka wartawan enom iku ora ngalami wayah sing paling apik. Undhangan kanggo pelayaran kemewahan kayane impen kayektenan. Kanggo lelungan kasebut dhewe lan amarga bisa milih pundhak karo wong sing pengaruh sing bisa mbantu dheweke ngarahake karir. Lan lelungane apik banget nganti, ing sawijining wengi, Laura tangi amarga jeritan medeni banjur nonton kepiye awake wong wadon tumiba ing segara saka kabin jejer.

Kanthi menehi tandha marang kru, dheweke yakin yen sampeyan kabin nomer 10 mesthi kosong lan ora ana penumpang sing ilang. Laura ngerti manawa ora ana sing percaya karo dheweke lan sing paling ala yaiku dheweke bakal terus kedadean aneh sing nggawe dheweke yakin yen dheweke bisa dadi korban sabanjure.

Omah aksara - Jussi Adler-Olsen

Wis metu ing edhisi kanthong novel pertama panulis Denmark sing misuwur iki, sing tanggung jawab kanggo seri kasebut Departemen Q. Iki wis dadi wong sing paling laris lan saiki tekan kene.

Wis disetel ing Perang Donya II, ing wulan Januari 1941. Loro pilot RAFkanca cilik ditembak nalika mabur ing lemah mungsuh. Dheweke bisa lolos lan numpak sepur sing nggawa prajurit lara jiwa. Nalika nemokake sawetara petugas wis mati ing salah sawijining mobil, dheweke ora ragu-ragu narik wong loro mau saka kreta lan njupuk papane.

Ing wayahe tekan ing Omah Abjad, rumah sakit jiwa ing Jerman tengah, dheweke mutusake pura-pura edan supaya slamet. Pitakonane yaiku kapan dheweke bakal bisa nindakake tanpa ngganggu sejatine. Utawa yen mung dheweke sing pura-pura.

Bocah wadon ing mist - Donato Carrisi

Carrisi bali kanthi judhul iki menyang adegan sastra sing ngasilake akeh prestasi. Panganggit saka Pemburu peteng, sing bakal dadi seri televisi, wis nerbitake, antara liya, Pengadilan jiwa, Hipotesis ala y Lobos.

La ngilang bocah wadon ing desa gunung udan lan pedhut duwe sebab kanggo narik kawigaten media, tansah luwe kanggo sensasionalisme. Lingkungan sing kondusif kanggo nggawe Duda, las curiga lan pakan luwih akeh monster sing ngira lan ngubengi kabeh.

Fuego - Joe Hill

Hill minangka penulis novel horor lan suspense kayata Setelan wong matiTanduk o NosferatuFuego Iki wiwit taun kepungkur lan bakal dibukak langsung menyang film.

Una wabah agawe banget Wis sumebar ing endi wae tanpa ana sing ngerti asal usule lan kapan. Dheweke resmi nelpon dheweke Trichophyton draco murub; lan ing dalan kasebut dikenal minangka skala naga, spora sing menehi tandha kulit para wong sing kena infeksi bintik-bintik ireng lan emas sadurunge diobong. Lan ora ana obat penangkal.

Harper Grayson minangka perawat lan ngandut. Dheweke wis ndeleng atusan pasien ngobong ... utawa dheweke ndeleng sadurunge rumah sakit kasebut kobong. Saiki tandha kasebut uga duwe dheweke. Nanging Harper bakal ketemu wong liyo misterius sing ngumbara ing reruntuhan, disandhang dadi petugas pemadam kebakaran lan uga duwe tandha spora. Nanging, ora kobong. Uga, kayane aku wis sinau nggunakake geni minangka tameng kanggo para korban ... lan minangka gaman nglawan para algojo.

Asu turu - Juan Madrid

Iki diterbitake ing wulan Mei taun iki lan ing kana Juan Madrid nggawa kita jaman suram lan perang pasca-sipil.

Novel intrik kaping telu nyritakake babagan Juan Delforo, wartawan lan panulis sing, ing 2011, menyang villa ing El Viso kanggo nglumpukake warisane wong sing ora dikenal lan sing nembe seda. Wong lanang iku Dimas Prado komisioner, Falangist lawas, sing ana hubungane karo wong tuwa Delforo lan wis dadi pelindung bayangane.

En Burgos lan mbiyen 1938 Dimas Prado sing tanggung jawab kanggo investigasi rajapati pelacur enom banget ing tangan gyrfalcon saka pihak nasional.

Lan mengko ing Malaga taun 1945, bapak protagonis, Juan Delforo, wong militer republik sing perang ing Pertahanan Madrid, yaiku dicekel lan dihukum nganti mati. Dimas Prado menehi syafafa kanggo ngganti informasi penting kanggo karir politik mbesuk lan ngidini dheweke rapat karo garwane, Carmen Muñoz, sing durung nate diungkapake hubungane.

Pitakonane bakal dingerteni kenapa kurator pengin Juan Delforo entuk warisan crita kasebut lan apa sejatine sing didhelikake kabeh karakter.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.