Februari 7 jinis novel anyar saka 7 panulis

Miwiti iki Kabisat Februari 2020, yaiku, isih ana dina liyane sing bisa diwaca. Lan, tanpa dadi precedent, ana ing ngisor iki 7 pawarta sastra sing metu wulan iki lan apa sejatine istimewa saka panulis wanita. Jeneng luwih saka propped ing panorama kaya Almudena Grandes utawa Donna Leon gabung karo Ana Lena Rivera (kenalan lawas ing sekitar kene), Ana Merino (juara Hadiah Nadal), Lorena Franco lan Madeleine St.. Kabeh mau crita babagan kabeh rasa sing dakwaca ing ngisor iki.

Wong sing mateni ing bayang-bayang sampeyan - Ana Lena Rivera

Mung bakal setaun, Ana Lena Rivera menehi kula wawancara iki kono diajak kita bab kabeh sethitik lan diwenehi a Gracia San Sebastián, penyidik ​​penipuan finansial sampeyan. Saiki crita anyar sampeyan wis ora ana. Apa dina pungkasan 29 Januari, nanging amarga iku anyar banget, aku kalebu ing wulan Februari. Lan judhul anyar iki, Grace melu ngilang saka Imelda, psikolog enom sing ditemokake mati sawetara dina mengko ing trek sepur. Bojone, tukang ngebom Garda Sipil lan tersangka utama, njaluk tulung marang dheweke kanggo nemokake pembunuh kasebut. Dadi Grace, sabanjure Rafa miralles, Komisaris Polisi Oviedo, bakal miwiti a diselidiki sing bakal njupuk dheweke macem-macem ibukutha Eropa. Masalahe yaiku urip profesional lan pribadi ora ngalami masa sing nyenengake.

Peta karep - Ana Merino

Paling Anyar pemenang penghargaan Nadal Kanthi novel iki, panulis Ana Merino nyritakake a sejarah paduan suara mapan ing sawijining kutha cilik sing nyebrang nyawane. Ing kana, Valeria minangka guru sekolah enom sing njaga hubungan rahasia con Tom, sing butuh telung puluh taun. Lan, ing wektu sing padha, Lilian ilang tanpa alesan sing jelas nalika bojone ana ing sisih liya. Uga Greg, a wanita sing mlayu ora seneng kanthi sering a klub hostess, nganti sawijining dina dheweke ditemokake kanthi cara sing paling ala.

Ibune Frankenstein - Almudena Grandes

Grandes nggawa novel anyar iki nalika para protagonis gabung karo saiki ing sejarah diwiwiti ing taun 1954. Nalika iku psikiater enom Germán Velázquez wangsul malih ing Spanyol kanggo makarya ing rumah sakit jiwa saka wanita saka Ciempozuelos. Ing kana Germán ketemu maneh karo Aurora Rodriguez Carballeira, a parricide sing narik kawigaten dheweke nalika telulas, lan dheweke uga ngerti asisten keperawatan, María Castejón, sing dheweke kepincut. Nanging dheweke nolak dheweke lan Germán curiga yen dheweke nyimpen akeh rahasia.

Musim Panas Paling Anyar Silvia Blanch - Lorena Franco

Anyar saka Lorraine Franco mlebu kanggo mode judhul kanthi jeneng karakter sing ilang, mati, dipateni utawa sifat sing padha kaya sing wis ditarik. Dadi Silvia Blanch, wanita nom-noman ayu sing bakal sukses, sirna tanpa tilas sawijining dina ing musim panas 2017. Alex minangka wartawan lan pengin nulis artikel babagan dheweke, mula dheweke bakal menyang kutha Montseny ing endi Silvia urip lan ing kana dheweke kelangan. Ing kana dheweke pengin ngobrol karo kulawargane lan ora suwe mula ngerti manawa kabeh wong katon luwih ngerti tinimbang sing katon lan dheweke ora seneng yen dheweke ngintip.

Kanthi banyu nganti gulu - Donna Leon

Inspektur Brunetti wis bali lan bareng dheweke lunga menyang Venesia maneh. Ing kasus kaping telulas, dheweke nyeluk Benedetta Tosso, siji lara kanker sing pengin ngandhani sampeyan sing ora pengin digawa menyang kuburan. Ngatur kanggo ngobrol karo dheweke bojone, Vittorio Fadalto, bubar tilar donya ing kacilakan lalu lintas, melu karo DINERO dipikolehi wujud haram lan akibate sedane sejatine a rajapati. Lan nuduhake pelaku sing ora bisa nemtokake maneh. Brunetti bakal miwiti investigasi kasus kasebut lan banjur bakal nggawa dheweke kerja ing papane, a perusahaan swasta sing tanggung jawab ngawasi kualitas banyu ing Venesia. Nanging ing kana, Brunetti uga kudu ngrampungake kasus kasebut nyogok antarane karyawan kanggo ndhelikake mbuwang rereged ing banyu, aku bisa duwe jalaran bencana ing kesehatan wong Venesia.

Bocah-bocah wadon kanthi ireng - Madeleine St. John

Madeleine St. John minangka veteran Panulis Australia Apa sing bakal ditindakake crita iki Sydney ing taun 1950. Ana sing department store paling misuwur kutha, ing Goode iku, ing ngendi sampeyan bisa nemokake mode paling anyar. Lan ing kana Papat wanita kerja, Lesley, Patty, Fay lan Magda, asisten toko bagean ageman wanita, mesthi sampurna nganggo seragam ireng, kanggo sing Employment uga mung dheweke kesempatan kanggo kamardikan. Dadi, nalika menehi saran marang para klien babagan kain lan model, kabeh duwe lan nuduhake impene kebebasan, lan peran sing beda karo putra-putri, garwa utawa ibu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.