7 rilis anyar kanggo Februari kabeh jinis

Wis tekan kene Februari maneh Sasi paling cedhak taun dimuat kabar amarga jagad penerbitan ora mandheg. Ana akeh, lan sampeyan kudu milih ing antarane. Iki 7 pilihanku, kabeh jinis lan kanggo kabeh rasa: debut, yaiku Ashley audrain, lan jeneng internasional sing luwih mantep kayata Joe Hill o Joe abercrombie. Utawa tanah kelairan saka Manuel Jabois, Susana Rodríguez Lezaun y Bukit Toni.

Kangen mars - Manuel Jabois

4 kanggo Februari

Iki minangka novel nomer loro saka wartawan lan panulis Manuel Jabois sawise Malaherba, sing wis sukses tenan. Lan ngandhani sing aneh ngilang cah wadon sak pesta ibune ing kutha cilik ing Pesisir Galaksi Pati. Lintang-lintang Berta, wartawan sing teka ing papan kasebut neliti kasus kasebut 25 taun mengko. Ana lingkungan cilik sing biasane ana sing mikir kabeh ngerti kabeh perkara lan pungkasane kabeh uga ndhelikake.

Ing sangisore kulit - Susana Rodríguez Lezaun

10 kanggo Februari

Taun kepungkur aku bejo ketemu lan ngomong karo Susana, sanajan sejatine. Ing kana dheweke wis crita babagan novel anyar iki, a thriller ing judhul judhul sadurunge, dheweke ngenalake kita menyang inspektur sing ora umum diwiwiti karo jenenge, Marcela Pieldelobo.

Es pengawas Korps Polisi Nasional ing Pamplona lan biasane nafsirake pesenan nganggo cara sampeyan dhewe, kaya tumindak ing pakaryan sampeyan. Ing crita iki, ing endi dheweke kudu ngadhepi masa lalu, kanthi bentuk a bapak sing nyiksa sing muncul maneh sawise matine ibune, inspektur mutusake konsentrasi kanggo kasus kasebut bayi sing ditinggal Ing mobil sewaan rusak tanpa jejak driver, nanging nganggo noda getih lan trek rodha. Kanggo iki, sampeyan bakal oleh pitulungan kaya biasane Wakil Inspektur Miguel Bonachera.

Naluri - Ashley Audrain

18 kanggo Februari

Es salah sawijining buku sing paling diantisipasi taun iki lan bakal diterbitake ing luwih saka telung puluh negara. Babagan a thriller psikologis babagan ibu, putri lan ikatan sing angel. Kayane debut sastra dening Ashley Audrain, sawijining panulis Kanada sing lair ing taun 1982, sing wis nampa tinjauan apik.

Lintang-lintang Blythe, sampeyan wis tekan titik ing urip sing sampeyan kepengin weruh yen sejatine urip seneng sing dikepengini, karo garwa sing sampurna lan putri malaikat. Utawa dheweke mbaleni crita babagan ibune lan ninine, sing ditandhani planggaran. Sampeyan uga wiwit ora ragu-ragu babagan apa Fox, bojoneApa dheweke dadi kanca lan bapak sing ideal, utawa dheweke duwe urip sejajar sing nggawa dheweke adoh saka omah saben dina. Lan kanggo sampeyan putri Violet, Apa dheweke bocah wadon sing padhang lan angel sing mung golek perhatian, utawa dheweke wiwit jahat?

Pethel - Maggie O'Farrell

22 kanggo Februari

Was dipilih minangka salah sawijining novel paling apik ing taun kepungkur lan saiki wis diterjemahake. Iki minangka novel penulis kaping wolu lan diilhami dening urip lan pati putra tunggal William Shakespeare. Iki kedadeyan ing taun 1596 lan nyritakake babagan garwane Shakespeare, Agnes Hathaway, babagan putrane sing ilang, sawijining perkawinan sing nyebabake rasa sedhih lan kreativitas gedhe.

Kanggo mbukak kuburan - Joe Hill

22 kanggo Februari

Nalika arep dadi pengarang sing produktif kaya bapake Stephen King, dheweke bali Joe Hill. Lan dheweke nindakake kanthi anyar kumpulan crita (loro sing ditulis bareng karo dheweke), ing ngendi dheweke berkembang konflik manungsa banget ing setelan sing apik.

Contone, kita duwe gapura sing ora nggatekake jagad sing kebak kamulyan dadi getih nalika klompok pamburu nglewati. UTAWA sedulur loro sing mlebu lapangan labirin saka suket sing dhuwur kanggo nulungi bocah sing njaluk tulung ing undergrowth. Utawa a driver truk sing melu nguber sesak liwat ara-ara samun Nevada. Wis papat remaja Dheweke numpak karusel kuno ing endi saben giliran duwe akibat sing nggegirisi. Uga kanggo a perpustakaan sing njaluk konco rodha kanggo njupuk wacan kanggo wong mati. UTAWA kanca loro sing nemokake mayit plesiosaurus ing pinggir tlaga.

Pamitan peteng Teresa Lanza - Bukit Toni

11 kanggo Februari

Toni Hill uga bali karo crita iki sing nyritakake kedadeyan sawise tiwase Honduran enom jenenge Teresa Lanza, sing mlumpat menyang kosong saka jendela. Setahun wis kliwat lan isih ora ana sing bisa nerangake sebabe dheweke nindakake. Ing sawijining dina, ing gerbang omah sing di resiki Teresa, ana sing kartele nganggo foto sampeyan, salib ireng lan mensaje: «Sapa sing mateni TERESA LANZA?».

Wiwit kuwi urip limang kanca lan kulawargane dheweke ora bakal padha maneh. Dheweke masrahake omahe menyang Teresa, nanging saiki kelingan dheweke wis dadi ancaman sing bisa ditemokake sawetara rahasia sing disenengi supaya ora ditemokake.

Masalah perdamaian - Joe Abercrombie

25 kanggo Februari

Salah sawijining penulis jinis fantasi sing paling misuwur, Abercrombie nampilake babagan iki pangiriman liya saka trilogi saka Jaman gendheng, sing judhul pertama yaiku Sengit sithik. Goleki avatar karakter sing ana ing Lingkaran Jagad.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Gustavo Woltmann ngandika

    Aku mikir aku bakal nyedhaki "Bukak Kuburan" Joe Hill. Aku wis rampung maca Horn lan rasane luar biasa banget, mula aku pengin ngerti luwih akeh babagan karyane.
    - Gustavo Woltmann.