6 wacan kanthi macem-macem crita lan salju

Salju, salju lan salju liyane. Yaiku sing paling kita waca ing dina iki sajrone taun sing wiwit kuwat lan tentrem banget. Meh kabeh negara kasebut dijaluk lan dileksanakake, amarga ora ana pilihan liyane, tetep ing omah. Kanggo nindakake? Temokake buku sing apik lan diwaca. Lan yen sampeyan seneng salju, luwih becik seneng lan uga nganggo buku kasebut. Dadi ana siji pilihan saka 6 judhul karo salju akeh: 3 saka penulis nasional, Enrique Laso, Julio Llamazares lan Javier Castillo, lan 3 saka Nordik, Camilla Läckberg, Samuel Bjørk lan Jo Nesbø.

Salju sing paling peteng - Enrique Laso

Un pathokan penerbitan dhewe, ahli ing marketing, kanthi jutaan ebook sing didol ing saindenging jagad kanthi 16 basa, lan pangripta seri novel sing dibintangi Agen FBI Ethan Bush, Enrique Laso nilar kita mung 46 taun kepungkur meh telung. Judhul iki yaiku keenem seri populer lan nyritakake babagan investigasi Bush, pindhah menyang Montana sing kondhang, ing a pembunuh serial sing wis mateni wong nom-noman lima.

Bocah salju - Javier Castillo

Castillo minangka fenomena referensi lan penerbitan liyane sing ditemokake kanthi novel pertamanya, Dina sing waras ilang, sing ditututi Dina katresnan ilang Kabeh sing kedadeyan karo Miranda Huff lan judhul pungkasan iki.

Setel ing New York ing 1998 lan sajrone pawai Thanksgiving. Ing kono bocah wadon Kiera Templeton ngilang lan mengko ana sing nemokake untaian rambut ing sandhinge sing dienggo. Ing Langsung menyang 2003, lan ing dina yen Kiera wis ngancik wolung taun, wong tuwane nampa paket aneh: kaset VHS kanthi rekaman Kiera sing dawane menit main ing ruangan sing ora pati ngerti.

Deleng Triggs, siswa saka jurnalisme, wiwiti a investigasi paralel acara kasebut lan nemokake yen uripe lan Kiera kebak dingerteni.

Memori salju - Julio Llamazares

Iki diterbitake ing 1982 lan iku ing buku nomer loro sing ditulis Julio Llamazares. Wis Hadiah Nasional Buku Best Edited 2020. Kanthi nada sing intim lan liris, penulis nggunakake mujur nengen sing ilang lan ditemokake maneh ing memori sing ora ana salju, kewan utawa kasepen gunung.

Badai salju lan aroma almond - Camilla Läckberg

Lan kita bakal lunga karo wong-wong sing ngerti banget babagan salju, es lan mongso putih ing endi wae: Nordik. Kita miwiti karo penulis sing luwih populer, Swedia Camilla Läckberg, sing nganggo seri Kadurjanan Fjällbacka, wis adol luwih saka 23 yuta salinan ing saindenging jagad. Iki judhul liyane, disetel nalika Natal, lan uga kalebu 4 crita cekak, mandhiri nanging ana ing alam semesta sing padha karo Fjällbacka lan paraga.

Bocah lanang ing salju - Samuel Bjørk

Ana ing kana ana wong Norwegia, raja liyane sing adhem, salju, lan novel kriminal sing apik. Iki saka Samuel Bjork minangka judhul nomer telu ing seri sing dibintangi pasangan polisi sing dibentuk dening veteran kasebut Holger Munch lan pinter banget nanging repot Mia kruger. Kalorone kudu ngadhepi salah sawijining pembunuh serial sing paling mbingungake, sing milih korban kanthi acak.

Wong Salju - Jo Nesbø

Kita mungkasi karo Nesbø, mesthi wae. Judhul sing paling misuwur, bisa uga, lan kapitu saka seri 12 sing wis nyebabake batangan lan alkohol banget Bolongan Harry. Sampeyan bisa uga paling bisa ditebak lan duwe salah sawijine endings biasa sing merek omah.

Dheweke ora kenek babar pisan adaptasi film dheweke nindakake, lan crita kertas asline mesthi luwih larang regane. Ing njero, Harry Hole kudu neliti a seri rajapati wanita ing sacedhake wong salju mesthi katon.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Juanfra ngandika

    Sajrone salju salju, Luis Roso bisa uga kalebu ing dhaptar iki.

  2.   Gustavo Woltmann ngandika

    Dhaptar sing apik, "The Girl in the Snow" narik kawigaten lan rancangane katon apik banget kanggo aku.
    - Gustavo Woltmann.