6 warta editorial kanggo wulan September: novel kriminal, sejarah lan narasi

September. Maneh Nanging beda taun iki. Nanging, bukune isih ana lan isih ana akeh buku-buku hebat warta editor sing ditunggu-tunggu lan sawetara sing tundha karo kahanan. Ora bisa ngomong babagan kabeh sing metu, mesthi ana sawetara pelanggan sing nuduhake babagan iki utawa liyane sing ora kalebu. Ngerti manawa sampeyan kudu nggawe pilihan nomer lan jenis kelamin. Iki minangka 6 sing wis dakpilih novel narasi, sejarah, ireng lan misteri.

Urip wong diwasa - Elena Ferrante

September 1

Elena Ferrante, panganggit Italia sing nggawe saga sukses Dos amigas (Kanca apik banget, Jeneng ala, Utang awak lan bocah wadon sing ilang), ngasilake novel anyar iki sing digawe ing borjuasi Napoli ing taun 90an. Lan crita babagan Giovanna, bocah enom sing kepengin ngerti sing pengin ngerti babagan rahasia sing didhelikake wong tuwane. Riset sampeyan bakal nuntun sampeyan panemuan babagan katresnan, jinis lan ngapusi sing mesthi pungkasane metu.

Asmane Gusti Allah - José Zoilo Hernández

September 3

Sawise sukses banget karo trilogi saka Awu Hispania (Alano, Kabut lan Baja, Doge ing Akhir Jagad), panulis novel sejarah Canaria iki ngasilake judhul anyar sing dakcritakake sawetara wulan kepungkur ing wawancara iki.
Ing kene nuntun kita menyang awal abad kaping XNUMX, nalika muslim mudhun ing sisih kidul semenanjung Iberia lan dheweke wiwit maju tanpa ana gerakan oposisi. Siji-sijine reaksi kasebut yaiku King Roderico, sing bakal pindhah ngadhepi dheweke. Kanggo ndhukung, uga ana a kolom cilik ngagem a peninggalan sing bisa uga aku bisa ngganti tandhane gelut. Lan umat Islam bakal luwih seneng tinimbang ngrebut semenanjung.

Savoy Hotel - Maxim Wahl

September 8

Salah sawijining waosan sing nggabungake sentuhan misteri karo crita sedulur, lingkungan sing canggih, lan yen bisa Inggris, dununge ing paruh pertama abad rong puloh. Sing digawa wong liya panganggit nganggo jeneng samaran, wektu iki german, sing wis misuwur banget dening masarakat lan kritikus lan sing manggon ing antarane London lan Berlin.

Kita ana ing 1932 London, lan ing hotel kasebut savoy nggabungake komunitas seni lan intelektual sing paling apik nalika semana. Dheweke wis ngatur Kulawarga Wilder luwih saka telung puluh taun lan nalika patriark nandhang a serangan jantung, putrane Henry percaya yen wektune wis suwe teka kanggo ngontrol.

Nanging kaget kabeh ahli warise yaiku Violet, siji putu ora sah. Iki kudu debat ing antarane kepinginane dadi panulis kanggo BBC utawa ngurus Savoy lan pungkasane ditampa kulawarga. Nalika kuwi kedadeyan aneh ing hotel kasebut, lan Violet kudu tumindak.

Rusak - Don Winslow

September 15

Kita sukses karo akeh pengikut penulis Amerika Utara iki, master genre noir. Lan ing pertengahan September, judhul anyar iki diwenehake karo kita 6 novel cekak sing angker lan kuat. Kabeh mau, dheweke njupuk utawa fokus ing masalah sing wis dadi merek, kayata kadurjanan, ing korupsi, ing dendam, ngiyanati, luput lan nebus. Yaiku critane.

  1. Rusak
  2. Kode 101
  3. Kebun Binatang San Diego
  4. Sunset
  5. suwarga
  6. Lomba pungkasan

Peteng lan esuke - Ken Follett

September 15

Bisa uga dadi salah sawijining peluncuran editorial paling gedhe ing taun iki. Ing prequel kanggo Pilar bumi nggawa kita bali menyang wayahe penulis Wales sing paling misuwur lan paling sukses, mung yen arep diwiwiti abad tengahan. Nanging kita duwe formula sing padha: protagonis, Edgar, Ana apa tukang gawe prau; ragna, ing pahlawan pahlawan, putri bangsawan Norman; Alfred, sing biksu idealist sing ngimpi nggawe biara dadi pusat ilmu; lan, mesthine, fungsi sing salah kasebut maneh a uskup ambisius lan kejem. Lan kabeh pengalamane karo nyerang viking, sing mesthi menehi akeh dolanan. Maksudku, ora ana sing anyar ing sangisore srengenge, nanging srengenge Follet.

Lawange - Manel Loureiro

September 29

Kanggo mungkasi wulan, kita entuk novel pungkasan babagan iki Panulis Galicia, kanthi luwih akeh jeneng ing misteri karo diwenehi teror. Lan ora ana sing luwih becik tinimbang lunga menyang negarane kanggo ngerti crita iki babagan panemuan kasebut mayit bocah wadon enom, dipateni kanthi cara ritual lawas, sing kaget para peneliti.

Rachel Hill yaiku agen sing nembe teka ing pojok Galicia sing ilang, sing nyoba slamet anakmu, obat sing ora bisa ngobati maneh. Lan dilebokake ing tangane a dukun, sing wis janji bakal mari. Nanging banjur ilang curandera lan Raquel wiwit curiga yen kalorone kasus kasebut bisa uga ana gandhengane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.