6 buku dening penulis saka Real Sitio lan Villa de Aranjuez. Pangiriman kaping 1.

Aku wis urip ing Aranjuez. Sitio y Villa del Sur asli ing Komunitas Madrid yaiku kutha ayu karo kabeh pesona kutha sing, ing wektu sing padha, ngilangi sejarah lan seni menyang ngendi wae. Lan kanthi akeh seni ora ana kekurangan crita sing apik lan penulis kanggo ngetung dheweke. Dina iki, ing a pangiriman pisananAku ndeleng sawetara Kali utawa kontemporer panulis saiki lan bukune. Lan aku njupuk kesempatan kanggo ngajak kabeh wong menyang Aranjuez.

Jose Antonio Lopez Madinah

Panganggit iki lair ing Madrid en 1985 es tilas atlit elit. Sawise pensiun, dheweke wis ngimpi kaya dadi penulis buku pisanan sing manggon ing kutha sampeyan.

Legenda Fantastic Aranjuez

putra XNUMX crita cekak lan fantastis babagan misteri lan medeni, sanajan ora adhedhasar kedadeyan nyata. Sumbere yaiku legenda lan crita sing dicritakake kanthi suwe manawa panganggit wis mbayangke utawa nggawe. Contone, ana salah sawijine legenda Skotlandia sing López Medina wis adaptasi karo istana Medinaceli de Aranjuez. Miturut cara kasebut, dheweke mulang babagan papan sing paling akeh saka kutha. Uga, ing pungkasan buku, kita bakal ketemu liyane nembelas bagean saka ngendi penulis nerangake asal mula ide, sing sumber banyu utawa yen critane minangka buah imajinasi sampeyan.

Jose Lizasoain

Dheweke lair ing Jakarta Madrid en 1963 y manggon ing Aranjuez. Dheweke duwe gelar Geografi lan Sejarah lan kerja dadi profesor ing Institut Pendidikan Menengah Maestro Matías Bravo de Valdemoro.

Bab pungkasan

Justina delengen kepiye urip sampeyan bengkong nolak adol sawetara lukisan Romanesque sing kalebu ing kutha sing lair lan urip. Mula dheweke kudu lunga dibuwang. Dheweke pengin ndeleng anak-anake maneh, nanging dheweke ditolak amarga dheweke percaya yen dheweke ditinggal. Novel terus karo sejarah telung generasi kulawarga singsing ditandhani karo pertapaan, Saint Baudelio saka Berlanga, sampeyan lukisan lan bangsane.

Wani ndelok

Buku iki digawe saka telulas dongeng sing nyritakake crita nuwuhake telulas ndhisiki komentar ringkes babagan karya sing diilhami. Cara liya kanggo ndeleng seni tinimbang sinau utawa nikmati tanpa pura-pura. Katon ngluwihi dheweke, utawa kaya crita sing pengin digatekake supaya bisa dideleng.

David F. Canaveral

Lair ing Madrid en 1983 manggon ing Aranjuez. Dheweke nemtokake manawa dheweke kepincut karo crita nyata lan fiksi lan wis nerbitake pirang-pirang buku.

Kutha Fortuna II. Semanggi kayu

Kutha Fortuna Punika a seri misteri lan fantasi sing nampilake jagad sing dipimpin kanthi nasib. Nanging protagonis, Alexander Berkel, jebule jinx. Dadu kristal iki minangka volume pertama sing kudu diselidiki Alexander babagan kasus sawetara kematian.

Semanggi kayu iku dheweke volume kaping kalih saka seri lan diwiwiti pitung wulan sawise sadurunge. Wektu iki Alexander kudu ngadhepi jalaran acara kasebut, nanging kahanane wis owah total. Kajaba iku, dheweke terus nyelidiki Identitas lan jaman bocah ilang.

Mercedes santos

Wartawan kalorone ing koran tertulis lan radio. Luwih saka limalas taun ing bagean koran Madrid ing koran kasebut El Pais, lan luwih saka rong puluh lima taun en radio. Ing kana dheweke miwiti karir radio ing stasiun radio lokal kuthane, Aranjuez.

Rahasia lan awu

Saka 2012. Apa duweke novel pertama diterbitake, sing nggawa kita tekan abad iki XVIII lan nyritakake babagan Carina saka Ulloasing uripe bakal ganti nalika nampa surat. Bapake, pelaut saka Angkatan Laut Kerajaan ditakdirake kanggo Wakil Wakil Kraton Anyar Granada, njaluk dikon mlebu Cartagena de Indias. Ana ngenteni dheweke fortuna ing kebon kakao lan a bangsawan mudhun karo sing arep dijodohake. Nanging nalika teka, dheweke ngandhani manawa bapakne wis ana dipateni lan tunangane omah-omah karo wong liya.

Carina banjur bakal nemokake bisnis bayang-bayang lan penyelundupan bapakne nyebar sing ana. Uga iklim perang sing urip ing saindenging Karibia ing antarane Spanyol lan Inggris. Lan sampeyan uga bakal nemokake a sedulur tiri mulatto dioyak dening Inkuisisi. Banjur Carina bakal ketemu Diego de Veranz, sawijining bangsawan dibuwang saka kutha kasebut kanthi tuduhan kriminal. Nanging De Veranz, sejatine, makarya kanthi rahasia kanggo Mahkota lan pengin nulungi dheweke. Kalorone males ukum, nanging ora duwe pangarep-arep: karep.

Mburu penyihir

Dikirim ing 2016 liyane novel sejarah disetel adhedhasar kedadeyan nyata lan sing nggawa kita menyang 1608. Bali saka bocah wadon sing repot Zugarramurdi nyebabake seri acara sing bakal nyebabake nyoba luwih lanjut kanggo ilmu sihir sejarah lan ukara sing luar biasa sing ana.

Ana kabeh: prajanjianwarga desa sing wani kobongan kresek, pesta seks, tata cara kafir, tukang sihir, eksorsisme, sekte, magia, takhayul, rak siksa, mrentah anggun, padhang pengacara… Lan riwayat katresnan pareng.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   JC Farramuntana ngandika

    Sanajan mung kanggo kepentingan awake dhewe 😉 Aku bakal nambah Farramuntana, sing wis nerbitake 2 buku ing taun pungkasan: impen Ribereños lan Mestizo. Kasedhiya ing Toko Buku Aranjuez.