6 novel anyar ing novel angkara nalika ndeleng musim gugur iki

Aku pengin pamitan menyang musim panas (sing saben taun ora disenengi), sanajan mung ilusi. Isih panas banget. Nanging kanggo pertempuran, aku wis ngelingi angin musim gugur sing pertama lan bisa mlaku Ngintip novel kriminal iki sing bakal metu ing wulan Agustus lan September.

Jeneng kuwat lan crita sing diarepake, kaya Eva, bagean kapindho saka Falco taun pungkasan sing mlebu klasik kontemporer wis Arturo Perez-Reverte. THE Meneng wae sing ora bisa ucapake, judhul kaping papat ing seri Bergman sing sukses lan akeh sing ngetutake. Kaping lima legendaris Millenium karo penulis anyar. Judhul pungkasan saka Robert Saviano lan sing anyar saka Gaul Franck thilliez lan wong amerika David Baldacci, sing uga janji.

Eva - Arturo Pérez-Reverte

Panulis Cartagena nembe ngumumake yen sabanjure 17 kanggo Oktober didol Eva, judhul lan petualangan nomer loro Lorenzo Falco. Kita elinga manawa sing pertama ditampa kanthi apik dening para kritikus lan publik lan sing anyar iki nuduhake karakter kasebut ing crita anyar sing bali nyampur kasunyatan lan fiksi.

Kita lagi Maret 1937. Perang Sipil nerusake kursus lan Lorenzo Falcó duwe misi anyar sing bakal nyebabake Tangier. Ing kana kita ketemu maneh telik telik warga negara lan republik, lalu lintas terlarang lan konspirasi, Falcó wis nyoba njaluk kapten kapal sing nggawa emas saka Bank Spanyol kanggo ngganti gendera. Yen luwih elek, dheweke bakal mbebayani maneh Memedi jaman biyen.

Wong sing ngoyak bayangane - David Lagercrantz

El September 7, nalika diluncurake bebarengan ing saindenging jagad, ing cicilan kaping lima ing seri kasebut Millenium. Pulpen saiki dadi penulis saka Swedia David lagercrantz sing nerusake saga mitos saka Stieg Larsson sing wis wayahe mati kanthi Apa sing ora mateni sampeyan nggawe sampeyan kuwat.

Mangkono, kita ketemu maneh karo Lisbeth Salander lan wartawan Mikael Blomkvist ing penyelidikan liyane sing bisa nggawa salah siji saka eksperimen sing paling jahat diidini dening pamrentah Swedia nalika taun wolung puluhan. Penyelidikan iki bakal nggawa dheweke menyang Leo Manheimer, mitra ing perusahaan keuangan Alfred Ögren, sing Lisbeth saham luwih saka sing dipikirake.

 

Silences sing ora bisa dikandhakake - Michael Hjorth lan Hans Rosenfeldt

Panulis skrip Swedia Hjorth lan Rosenfeldt, sing tanggung jawab kanggo seri sing terkenal kaya Wallander o Jembatan, dheweke njupuk judhul nomer papat uga misuwur Seri Bergman, jeneng kulawarga protagonis, peneliti utamane Sebastian Bergman. Sawise Rahasia sing ora sampurna, Kadurjanan duplikat y Mati sing dibuwang, iki teka Meneng wae sing ora bisa ucapake.

Una kulawarga ditemokake dipateni ing omahe dhewe. Ing Pasukan Kadurjanan Torkel Hölgrund dheweke dadi penanggung jawab kasus kasebut, sing diselidiki luwih rumit kanthi nemokake mayit sing diduga dadi tersangka utama. Nanging Nicole slamet, ponakan wadon sing umur XNUMX taun, sing mlaku mlebu alas ing mburi omah kulawarga. Bergman kudu nemokake dheweke sadurunge wis kasep.

Band lanang - Roberto Saviano

Iki diterbitake ing Agustus crita Italia iki Robert Saviano, sing bali menyang wilayah sing dheweke ngerti banget kanggo terus nyritakake babagan kasunyatan sing ora kepenak banget.

Kita mlebu Naples ngendi kita ketemu siji gang gangsal bocah sing arep budhal ngrebut kutha. Dheweke dipimpin dening Nicolás Fiorillo, alias Maraja, lan dheweke pengin entuk bagean saka perdagangan narkoba lan pemerasan. Nggunakke kekosongan sing ditinggalake sawetara kulawarga mafia, dheweke sekutu karo kepala klan lawas kanggo miwiti munggah. Lan kekuwatan mung dikuwatake kanthi entuk rasa hormat, nyebar rasa wedi lan nindakake kekerasan. Nanging kabeh wis jalaran.

Pandemi - Franck Thilliez

Saka sensasi pungkasan ing polar Prancis, Thilliez wis ngukir ceruk kanggo awake dhewe kanthi seri polisi FRanck Sharko lan Lucie Henebelle. Iki yaiku keenem kualifikasi

Telu angsa wis ditemokake mati dening a penyakit sing ora dingerteni ing sisih lor Prancis. Amandine Guérin, peneliti ing Institut Pasteur, tanggung jawab investigasi ing endi dheweke bakal kolaborasi karo pasangan polisi Franck Sharko lan Lucie Henebelle. Wong telu dheweke bakal kudu ngadhepi epidemi aneh Iki nyebar ing saindenging negara lan nemokake asale.

Pabrik pungkasana - David Baldacci

Kasus nomer loro saka Amos Deker, karakter utama sing unik, sing ngalami hyperthymesia, saka Total memori.

Melvin mars nunggu sampeyan paten pinaten amarga rajapati kasar saka wong tuwane rong puluh taun kepungkur. Nanging dheweke menehi pitulung marang dheweke nalika ana wong liya sing ngakoni yen dheweke nindakake kejahatan kasebut.

Amos Decker narik minat ing kasus kasebut Mars sawise nemokake ing kamiripan Kalorone nuduhake: Kalorone dadi pemain bal-balan sing duwe karier sing njanjeni amarga tragedi. Kulawargane uga dipateni kanthi brutal lan kebeneran, tersangka liyane muncul sawetara taun mengko kanggo ngakoni kejahatan kasebut. Nanging tersangka kasebut bisa uga nyatane ... utawa ora.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jose Antonio Gonzalez ngandika

    Good evening.
    Aku pengin ngerti judhul buku sing bakal dadi tutugan Silences Unspeakable Silence dening Michael Hjorth lan Hans Rosenfeldt lan nalika bakal diterbitake Matur nuwun kanthi sanget

  2.   Eduardo ngandika

    Salah sawijining buku sing ora bisa absen saka dhaptar novel kriminal paling apik yaiku "La Centésima Puerta" anggitane Alfredo Cernuda. Aku ora ngerti kepiye sampeyan durung nate ngomong babagan manawa sampeyan minangka salah sawijining buku paling apik sing wis dakwaca lan kabeh wong ngobrol.