6 saka kedadeyan kriminal kaping pisanan kanggo taun 2018

Mung sawetara dina kanggo mungkasi taun, kabeh tentrem lan katresnan ing preinan iki lan rasa seneng. Utawa ora. Dadi aku ndhisiki aku kanggo novel anyar ing jinis tresnaku, ireng paling peteng. Minangka kontras karo lampu lan legine polvorones lan marzipan. Ayo 6 judhul nasional lan internasional sing pertama sing diterbitake saiki ing wulan Januari. Saka buku pungkasan saka seri psikolog pidana Swedia Sebastian Bergman utawa kiriman sing ditandatangani dening spesialis teror psikologis yaiku Sebastian liyane, Berliner Fiztek. 

Tatu - Jorge Fernández Díaz

Ing pungkasan Januari novel anyar dening panulis lan wartawan iki diterbitake, sing ngasilake Agen Remil, karakter kontroversial saka Keris kasebut.

Ana suster sing ilang lan ninggalake pesen sing enigmatis. Kolaborator Paus Francis mrentah supaya loro agen intelijen golek ing endi wae. Sekaligus, penasihat politik sing dipecat dening pamrentah Argentina Dheweke dijaluk gubernur ing sawijining papan ing Patagonia kanggo ngapikake citra lan supaya ora ana bencana pemilihan. Nanging dheweke bakal duwe pitulung Remil nganti dheweke kalor Kejahatan negara lan organisasi jahat.

Dianggep inghriller politik karo campuran novel angkara, ing sajrone papat kisah cinta misterius intersect karo kaku investigasi lan irama sinematografi sing hebat.

Mati ora sing paling lara - Ines Plana

Otro Rinci plot thriller kanthi karakter sing apik lan crita kanthi lancar. Dheweke ngandhani kasus wong sing katon digantung ing alas pinus ing pinggiran Madrid, kanthi mripate dicolot. Ing salah sawijining kanthong, dheweke nemokake kertas kanthi jeneng lan alamat wanita: Sara Azcarraga, sing dununge sawetara kilometer saka ngendi kedadeyan kadurjanan kasebut. Frail, kesepian, peminum vodka sing kesepian, Sara ringkih, kesepian lan ngombe lan ngindhari kontak manungsa.

Julián Tresser, letnan Garda Sipil, ngatur kasus kasebut, dibantu karo kopral enom Chur, sing kaping pisanan ngadhepi investigasi pidana, kanthi meh ora ana pitunjuk. Tresser bakal nemokake sawetara kasunyatan sing bakal menehi a tragis nggulingake eksistensi lan dheweke bakal menehi tandha ing salawas-lawase.

Kintunan - Sebastian Fiztek

Anyar thriller saka panulis Jerman sing sukses ing TerapiaPenumpang 23 y Proyek Joshua. Wektu iki nyritakake babagan psikiater enom Emma stein, sing ora lunga maneh saka omah amarga dheweke diperkosa ing kamar hotel. Wis ing korban katelu saka psikopat pembunuh lan siji-sijine sing slamet urip, sanajan tanpa ndeleng praupane. Ing sawijining esuk tukang pos ninggali bungkus kanggo tanggane sing dheweke ora kenal. Lan kanthi nampa, dheweke ora mbayangake manawa ngipi elek sing paling ala bakal diwiwiti.

Sejatine Alligator - Massimo Carlotto

Iki yaiku judhul pertama ing seri iki dibintangi karo penyidik ​​pribadi sing dijuluki Cayman lan adhedhasar sejatine urip panulis..

ing 1976 Alberto Magagnin dheweke dihukum merjaya rajapati Evelina Bianchini. Ing taun 1993, nalika parol, Magagnin ilang tanpa tilas. Dadi pengacara sampeyan, Barbara Foscarini, mutusake arep golek investigator pribadi, yaiku Marco Buratti, alligator. Dheweke pacangan blues, Peminum Calvados lan mantan narapidana amarga ukum sing ora adil.

Diiringi mitra sing ora bisa dipisahake, penyelundup Beniamino Rossini, Cayman miwiti investigasi sing bakal nuntun dheweke mriksa seluk-beluk kasus sing wis suwe ditutup. Magagnin ora duwe alesan kanggo nindakake rajapati kasebutNanging profile nggawe dheweke dadi kambing hitam sing sampurna.

Paukuman sing dibenerke - Horjth & Rosenfeldt

El judhul kaping lima seri sing misuwur iki dibintangi dening Psikolog kriminal Swedia Sebastian Bergman ndeleng cahya ing pertengahan Januari. Dheweke ngandhani kasus a bintang televisi ditemokake mati amarga dijupuk menyang sirahe ing sekolah sing ditinggalake. Awaké madhep tembok lan kaiket ing kursi kalebu sawetara lembar ujian.

Rajapati iki minangka sing pertama ing seri sing bakal dadi korban misuwur. Pasukan Kadurjanan Torkel Hölgrund Dheweke bakal nangani kasus kasebut lan, kaya biasane, dheweke bakal dibantu karo keahlian lan pengetahuan Sebastian Bergman. Dheweke bakal bisa ngetutake pitunjuk sing ditemokake ing obrolan internet lan nganggo huruf anonim diterbitake ing koran kanggo ngatasi misteri kasebut.

Dina katresnan ilang - Javier Castillo

Javier Castillo dadi panulis crita cekak wiwit remaja. Novel pertamane sing sukses ing internet kanthi judhul Dina sing waras ilangSaiki dheweke nyritakake, crita liyane sing sarat karo rasa pingsan lan katresnan kanthi ukuran sing padha, sing bakal menehi prestasi anyar.

Jam rolas esuk tanggal 14 Desember wong wadon enom kebak bruises Dheweke tampil wuda ing fasilitas FBI New York kanthi tangan sawetara cathetan kuning. Inspektur Bowring, sing dadi kepala Unit Kriminologi, bakal nyoba nemokake apa sing didhelikake wanita enom lan hubungane karo kasus liyane, wanita dipenggal pirang-pirang jam mengko lan jenenge cocog karo sing ditulis ing salah sawijining cathetan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.