6 buku babagan preinan kanggo preinan iki lan kanggo kabeh wong

Wulan saka Juli lagi wae dirilis lan akeh sing bakal landing (utawa wis rampung) ing panggonan sampeyan liburan disenengi Dheweke diwenehake sadurunge cuti rong wulan kanthi akeh utawa sethithik. Dadi bakal ana wektu kanggo kabeh lan, mesthi, kanggo maca.

Ana pilihan saka 6 buku kanggo kabeh jinis pamaca. Klasik, bocah, romantis, erotis, puisi… Kanggo medhot, nongkrong, tapa utawa seneng-seneng. Ayo dideleng. 

Buku cathetan

Dikirim ing 2014, karya pujangga, filologi lan penerjemah iki Luis Alberto saka Cuenca nampa Penghargaan Puisi Nasional ing 2015. Buku cathetan nyusun, dipérang dadi wolung epigraf, wolung puluh lima geguritan ditulis, umume ing musim panas antarane 2009 lan 2012. Buku sing ayat kasebut bisa diwaca: "Mortal digawe saka rong puluh potongan: / sangalas sangalas lan siji sing beradab. Pilihan sing apik kanggo maca kanggo para roh puisi.

Rong taun plancongan

Sampeyan ora bisa kantun jules verne klasik lan kurang ing musim panas lan plancongan. Dadi crita iki cocog kanggo wong-wong mau pamaca sing enom lan ora wani.

Protagonis yaiku limalas enom saka macem-macem bangsa sing, sawise kecelakaan kapal saka kapal sing lagi dituju amarga angin topan, pungkasane ana ing pulau pasifik. Dadi dheweke kudu sinau slamet ing papan sing ora nyenengake lan sepi. Kanggo kabeh kangelan bakal ditambahake tekane saka wong castaways mbebayani banget. Lan sing paling apik kanggo ngerti manawa bakal ditulungi utawa ora yaiku maca saiki.

Preinane Little Nicolas

De René Jaya, salah sawijining pencipta Asterix lan Obelix, lan Jean-Pierre Sempe. ing seri anak saka Nicolás cilik kalebu sawetara judhul lan iki sing bakal ditemtokake kanggo preinan.

Wong tuwané Nicolás kaget amarga kabar yen preinan musim panas ing pantai. Nicolás seneng banget amarga dheweke seneng ombak, pasir lan dolanan karo kanca-kancane… Ora dadi masalah yen swasanane ora apik. Pitakonane yaiku ojo bosen lan Nicolás bakal nemokake sawetara cara supaya ora bisa ditindakake. Setahun mengko, lan uga plancongan, Nicolás bakal lunga Kemah Biru, ing ngendi sampeyan uga ora duwe wektu kanggo bosen.

Liburan kanggo tresna

Lan mesthine, nalika liburan, crita katresnan uga ora bisa ilang. Dadi dheweke banjur lunga, saka panulis Isabel keats, sing jeneng samaran saka publicis Madrilenian sing, ing antarane novel lan crita, wis nerbitake rolas karya.

Ing babagan iki dheweke crita babagan Natasha, sing nduweni magnet kanggo aneh, utamane para intelektual sing kesiksa. Kabeh mau ngandhani lan, sawise gagal paling anyar, arep menehi katresnan plancongan. Nanging ing sawijining dina katon Jorge, boss anyar, wong sing tenang nanging kanthi kapribadian sing kuat, nggawe awake dhewe lan sing percaya karo katresnan sejati. Natasha ora bakal bisa ngindhari ketarik luwih saka akun dheweke.

Seminggu plancongan

Lan carane ninggalake tutul panas ing mangsa panas. Yaiku novel cekak saka panulis Prancis sing kontroversial Christine angot njupuk ing Penghargaan Sade ing 2012, sing ditolak amarga ora nganggep novele dadi erotis. Nanging, masalah -wong diwasa nglampahi sawetara dina ing plancongan Alpen karo siswa enom- lan gambaran rinci babagan praktik seksual nuduhake liyane. Kanthi akeh kontroversi sakupenge, paling apik sampeyan kudu mriksa lan hakim dhewe.

Preinan Saint-Tropez

Aku rampung karo ratu novel romansa becik kanggo plancongan. Danielle steele minangka salah sawijining panulis sing paling akeh maca ing saindenging jagad amarga crita katresnan lan kuciwane. Ing iki telung pasangan bojoKanca sing wis suwe, dheweke kumpul ing St. Tropez kanggo ndhukung duda salah sawijine.

Nanging, nalika tekan kana, dheweke nemokake yen Gendakan brosur wisata yaiku a omah gedhong lawas meh rusak. Nanging kejutan paling kabeh bakal dadi mitra anyar nampilake Robert, aktris enom lan apik banget sing bakal nyebabake luwih saka siji konflik karo kabeh wong.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)