6 buku liyane saka penulis saka Real Sitio lan Villa de Aranjuez. Pangiriman kaping 2

Wulan wingi Saiki nganti 6 penulis kutha dununge, Royal Site lan Villa de Aranjuez. Aku wis budhal liyane 6 kanggo ngrampungake rolas jeneng asal lan / utawa pengaruhe enklave sing apik iki ing sisih kidul Komunitas Madrid. Sampeyan dijaluk mlaku-mlaku utawa nemokake critane amarga panulis kasebut. Ayo ndeleng.

Aranjuez. Antarane kanca lan absen - Antonio Gallego Buendía

Kita wiwiti karo puisi panganggit iki, lair ing Siles lan sing teka ing Aranjuez nalika isih cilik. Buku iki dipérang dadi telung bagean: Aku Aranjuez lan sekitarengendi inspirasi puisi asalé saka hobi, sampeyan Amigos lan malang sing ngubengi. Sing nomer loro, Antarane kanca lan absen, wis dadi protagonis ing familia, kanca liyane lan liyane recuerdos. Lan pungkasane, Dhumateng anak putu kula

Badui ing kutha - Javier Sánchez-Almazán

Este kurator Koleksi Invertebrata Museum Ilmu Nasional wis nerbitake buku crita: Wong tuwa, manuk hantu lan bocah lanang karo layangan lan crita liyane ing 2013, lan novel iki ing 2016.

Nyritakake babagan Gabriel, bocah enom sing urip ing Madrid, makarya ing Museum Ilmu Alam lan bayangan petualangan sastra karo kanca loro, Óscar lan Curto. Jibril duwe hubungan karo wanita sing luwih tuwa tinimbang dheweke sing meksa dheweke pindhah bareng. Dadi dheweke kadang-kadang menyang Aranjuez, karo pamane Moncho.

Ing sawijining dina, mlaku liwat jardines del Nyata Sitio, Jibril kedadeyan mbuwang a pesen nang botol menyang banyu Tagus. Pesen kasebut bakal tekan sing nampa, ing sawetara wektu pangowahan amba ing urip Gabriel sing uga bakal tegese pasrawungan anyar.

Jubah Templar - Lorenzo Arana Agudo

Arana Agudo asale Cuenca lan ing kana dheweke sinau Pengajaran, nanging wis telung puluh taun ing Aranjuez.

Wis nerbitake cuatro buku. Rong geguritan pertama: Kroso lan mikir e Nyewa urip. Sing nomer telu, Asmara misteriusIki kasusun saka sepuluh legenda sing ditulis ing romansa sing ditemtokake ing Cuenca. Kapapat, Kanggo ngabdi marang Gusti Allah lan sampeyan, disetel ing taun suwidakan, ana ing prosa lan nada sopan.

Ing pungkasan kita ana ing Toledo, ing endi a crita katresnan lan lara ati saka loro enom telung puluh-kaping ing konteks krisis ekonomi saiki. Dadi refleksi politik lan filosofis diowahi karo wong sing tresna.

Rega begja - Armando Santiago Jiménez

Santiago Jiménez lair ing Aranjuez ing taun 1964 lan dadi insinyur teknik elektronik. Kanggo karya ing teknologi elektronik, lan katresnan marang ilmu pengetahuan, disaranake nulis buku iki.

Dadi dheweke takon babagan dheweke kok apes utawa apes. Lan apa sing bisa kedadeyan yen sawetara perusahaan sing duwe sumber daya teknologi lan ilmiah sing cukup ngerti carane duwe kontrol babagan nasib kasebut? Paraga utama crita iki kudu nglawan multinasional sing kuat khusus ing algoritma lan sing ngaku bab sing padha, ngontrol ilmu, moral lan uga agama.

Wiji awu - Luis Moreno lan Jesús Valbuena

Luis Moreno es pujangga lan uga novelis. Dheweke wis nerbitake buku geguritan Jarum Banyu lan novel Kita bakal wani maneh y Ngalahake angin topan. Lan Gusti Yesus Valbuena wis limalas taun kaya wartawan ing sisih kidul Komunitas Madrid, bisa uga ana ing pers tertulis lan ing agensi utawa radio.

Iki sampeyan kerja bareng nomer loro. Dheweke ditampilake ing wulan Februari kepungkur lan minangka novel dening jinis ireng disetel ing wong sing nindhes tengah bocah enom. Ing sawijining dina salah sawijine ilang kahanan aneh amarga ora ana sing bisa sirna tanpa nglacak. Loro anggota staf bakal nyoba ngerteni apa sing sejatine kedadeyan.

Impen Mestizo - Farramuntana

Iki buku nomer loro saka ahli kimia Juan Carlos Rodriguez, luwih dikenal kanthi jeneng Farramuntana. Sing pertama yaiku Riparian, ditulis selaras karo ibune. Yaiku a kulawarga saga kalebu limang generasi ing endi karakter tartamtu misuwur, Pakdhe Calores. Iki sing saiki digawe saka tdongeng reinta.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Jose Angel Orgaz Torres ngandika

    Siji katelu ilang. Ana luwih akeh panulis, ing antarane yaiku aku, sing teks menehi kontribusi kanggo menehi luwih arti, yen bisa, kanggo wong sing unik.

    1.    Mariola Diaz-Cano Arevalo ngandika

      Halo, José Ángel. Ya pancen bener, isih akeh maneh. Nanging aku nulis artikel iki biyen lan kadang penulis liwat. Delengen apa aku bisa entuk cicilan kaping telu. Matur suwun komentar.