6 warta kanggo wulan Juni ing biografi, ireng, remaja, fantastis utawa sejarah

Juni. Adegan penerbitan terus obah lan ditampilake kabar samesthine ing pasar. Ing taun saka abad sedané Benito Pérez Galdós, ora bisa kangen siji biografi kaya Yolanda Arencibia. Nanging uga ngasilake sing paling laris kaya Joël kontol, judhul sejarah kaya Sirahe sapi, a Referensi saka fantasi pemuda, sukses sing apik banget ireng korean utawa nada saka novel kulon apa wis Basilisk.

Nanging Juni uga bakal khusus kanggo novel sejarah karo liyane wawancara kanggo panulis genre iki, amarga aku wis ngrampungake Mei karo Teo Palacios. Seneng tenan duwe Pedro Santamaria, Leon Arsenal o louis kluruk, ing antarane sawetara liyane.

Galdos. Biografi - Yolanda Arencibia

Yolanda Arencibia yaiku a Profesor sastra veteran Kanada Spanyol sing menang Januari pungkasan ing Penghargaan Comillas kanggo Sejarah, Biografi lan Kenangan, saka Tusquets Editores, kanggo biografi negarane sing misuwur. Dheweke uga ahli kontemporer paling gedhe babagan karyane.

Ing dietung karir sastrawan penulis lan ing wektu sing padha digawe pigura ing konteks sejarah lan sosial ing papan dununge. Kanggo iki, dheweke nggunakake teks Galdó sing paling manéka warna kayata novel, karya dramatis lan memoaré. Penting ing taun Galdosian iki.

Basilisk - Jon Bilbao

Jon Bilbao minangka panulis sawetara judhul kayata Kaya crita medeni o Ing pangaribawa komet, lan uga wis menang penghargaan kanggo dheweke.

Saiki saiki iki buku crita sing nggawe latar mburi a novel kulon. Bintang ing a Engineer yen, sajrone nginep ing California, dheweke ketemu karo wong loro sing bakal ngowahi urip. Sing pertama yaiku Katharina, bocah wadon Jerman sing dadi bojone. Lan sing nomer loro wis seda wiwit seda. Yaiku John dunbar, simbah saka pemilik peternakan sing dipanggoni, a watak watak kasar lan medeni, mula julukan Basilisk, sing makili inti Wild West klasik.

Sirahe sapi - Antonio Pérez Henares

Pérez Henares saiki nggawa ing tokoh nelukake mbok menawa kurang dikenal utawa digambarake tinimbang liyane. Sekaligus, mbalek esa legenda ireng sing nyeret wektu ing Penaklukan Spanyol ing Amerika kanthi rekreasi iki, urip Cabeza de Vaca, wong sing ngerti carane ngerti lan mbela dalane urip pribumi ing abad nembelas.

Balad songbirds lan ula - Suzanne Collins

Ing prequel salah sawijining sagas literatur fantasi pemuda sing paling sukses: yaiku Game Keluwen.

Lintang-lintang Salju Coriolanus, wolulas, sing ing wayah esuk panen sing bakal miwiti Game Keluwen XNUMX, nyiapake kesempatan unik: nggayuh kamulyan minangka pembimbing Game. Nasib kluwarga Salju uga gumantung marang dheweke. Nanging kabeh padha nglawan dheweke.

Mung putri - Kula Ae Seo

"Nyengsemaken", «Korea wis nggawe maneh thriller»,« Dheweke wis nyekseni wong Nordik ... ». Iku sawetara saka Epitel lan frase pemasaran umum sing khusus lan klasik kanggo jinis. Lan saiki gumantung karo wong Korea. Tanpa mangu-mangu, dheweke duwe kuota taun ing bioskop lan ing musik ora ana klompok lan band sing ditrapake kanggo konsumsi massal lan sukses ing antarane para pemudha. Dadi aku main jeblugan pasar penerbitan uga

Mula judhul iki sing pengin ditonjolake yaiku pisanan ditandatangani dening panulis skrip lan panulis Mi Ae Seo. Bintang kasebut psikolog forensik Seon-gyeong ing uripe katon ana wong loro: a pembunuh serial kondhang ing donya Lee Byeong-do, sing isih bisu nganti saiki, lan putri umur sewelas taun saka bebrayan sadurunge saka bojone.

Seon-gyeong ngurus bocah wadon, ibune tilar donya amarga simbah lan simbah-simbah sing dheweke urip uga wis tilar donya ing geni sing ora bisa dingerteni. Nanging bocah wadon sing katon ora mbebayani kasebut meh ora bisa ngomong lan tumindak aneh. Lan piye wae Seon-gyeong percaya yen Prilaku pembunuh serial lan bocah wadon kasebut padha, nanging sing endi?

Teka-teki ruangan 622 - Joël Dicker

Lan kanggo dheweke 3 kanggo Juni kita duwe maneh Joël Dicker, sing menehi judhul anyar kanggo maca musim panas sabanjure. Nyetel ing Swiss, negarane, sing ternyata dudu negara idilis sing katon lan dheweke adol kanggo kita.

Bali karo liyane thriller, pola mbaleni kanthi latar mburi panulis lan proses kreatif, ing kana dheweke crita babagan panemuan a mayit en lantai saka kamar 622 saka Palace de Verbier, hotel mewah ing Pegunungan Alpen Swiss. Penyelidikan polisi sing ora bakal disimpulake lan, suwe-suwe, apa sing kedadeyan bakal dilalekake.

Protagonis yaiku panulis dhewe sing pirang-pirang taun mengko, teka ing hotel sing padha kanggo ngrampungake pemisahan sing sentimental. Y bakal rampung nyelidiki tindak pidana lawas karo bantuan saka Scarlett, tamu sing apik lan novelis sing kepengin saka kamar sebelah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.