5 rilis literatur sing direncanakake wulan Mei

Mei Lan kita padha kaya saiki, nanging kayane luwih apik. Uga kanggo dheweke pasar penerbitan sing, sanajan kabeh, terus makarya. Dadi ndeleng sawetara cahya sing sumunar ing pungkasan trowongan sing nasib iki, mula dheweke banjur lunga 5 judhul dipilih sapa miwiti dijadwal wulan iki Muga-muga bisa kedadeyan kasebut, lan utamane, kita bisa menyang toko buku.

Bayek - Carmen Mola

Direncanakake kanggo 28 kanggo Mei, kita duwe judhul nomer telu dening Carmen Mola, fenomena paling anyar saka novel kriminal nasional, lan identitase tetep dadi enigma. Lan cicilan iki dibintangi Elena Putih dheweke isih adol menyang kita luwih kasar lan gawe kaget.

Plot kasebut ngubengi Ceko, anggota BAC (Brigade Analisis Kasus) sing saiki dadi komando lan sapa ilang sawise nginep ing wayah wengi Taun Baru Cina karo wong liya. Nalika kancane tekan golekiDheweke uga bakal dibantu Elena Blanco, sing ninggalake polisi sawise kasus sadurunge jaringan Jaringan Ungu. Lan investigasi bakal nuntun dheweke menyang nemokake sing ana akeh rahasia liyane konco sing ngilang.

Pandemi - Slavoj Zizek

Direncanakake kanggo 20 kanggo Mei, iki tes dening filsuf, sosiologis lan aktivis politik Slavoj Žižek minangka salah sawijining jinis anyar. Žižek minangka salah sawijining esai sing paling bergengsi lan ngetutake saiki, lan wis mlebu luwih saka 40 buku filsafat lan bioskop utawa psikoanalisis. Y kabeh bathi buku iki bakal dadi tujuan kanggo Dokter LSM tanpa wates.

Ing iki dheweke ngusulake a bayangan saka urgensi ing krisis viruscorona sing ngrusak kabeh jagad. Renungan apa hubungan wis karo Política, ing ekonomi, sing wedi duweke lan umume lan kabebasan-kabebasan utawa, luwih becik, kabebasan-kabebasan sing dileksanakake.

Uga ndadekake kita mikir babagan sambungan entre la expansion pandemi global lan model ekonomi saka masyarakat modern. Lan umume nuwuhake pitakon kepiye carane bisa owah-owahan Ora mung gesang kita, nanging kabeh model masarakat dibangun kanthi nilai-nilai sing gampang goyah sajrone sawetara wulan.

Getih ing salju - Jo Nesbø

Uga kanggo dheweke 28 kanggo Mei paling anyar saka master novel kejahatan Norwegia dijadwalake diluncurake. Wetan Getih ing salju yaiku ... a judhul independen menyang seri Komisaris sing misuwur Harry Hole. Luwih cekak lan protagonis, Olaf Johanssenyaiku yaiku a sicario mbayar, a antihero sing nyritakake crita kasebut ing wong pisanan.

Buku harian Etty Hillesum. Urip kaget

Peluncurane dijadwalake 4 kanggo Mei.

Etty Hillesum kagungane Borjuasi Yahudi saka Amsterdam lan dheweke lan kulawarga tilar donya ing Auschwitz ing taun 1943. Sing aksara. Kekhususan saka kesaksian sing ditinggal Etty Hillesum ing buku harian iki nilai manungsa lan transendental sing kudune dielingi ing taun iki mengeti 75 taun pungkasan Perang Dunia II.

Dosa - Carmen Roman

Romawi yaiku a wartawan dawa ing Saluran Kidul lan ing media liyane. Ing buku iki dheweke nglumpukake potret sawetara wanita ing sejarah, ditandhani karo stigma saka dugaan dosa setya lan bingung karo sing pengin bebas utawa mung saka urip mung kanthi cara sing bisa utawa bisa digayuh.

Mula kita duwe jeneng kaya Phryne, salah sawijining wanita paling ayu ing Yunani Kuno utawa Sisilia, perek sing paling misuwur ing Roma. Uga saka kana, dheweke crita babagan Julia, putri Kaisar Augustus, Agrippina utawa Messalina, garwane Kaisar Claudius. Utawa sing saka Maria Magdalena, Nyonya Pompadour, kita Bella Otero utawa aktris Joan Crawford, sing mlayu saka omah lan nyoba nasib ing acara kasebut, nanging dicekel amarga prostitusi.

Sumber: Distribusi UDL, Casa del Libro, aku seneng maca, Editorial Anagrama


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.