5 puisi cinta paling apik

5 puisi cinta paling apik

Lukisan «Ciuman» dening Gustav Klimt

Dheweke ujar manawa sing dingerteni saiki dening katresnan dudu katresnan sejatine ... Katresnan kasebut minangka perkara sing biyen nalika pasangan urip luwih taun lan "ngapura" luwih akeh perkara. Ngomong babagan katresnan lan nduweni kualifikasi utawa ora kaya ngono minangka topik "angel" amarga ora ana sing kudu bisa menilai apa sing dirasakake siji utawa liyane lan kanthi intensitas apa sing ditindakake, amarga mung awake dhewe sing bisa ngerti ...

Nanging ... kenapa aku ngomong babagan katresnan ing sawijining literatur? Amarga sanajan dudu dina Valentine, aku luwih seneng nglumpukake dina iki sing dakanggep 5 puisi katresnan paling apik ing kabeh jaman. Artikel sing subyektif subyektif nanging kanthi maksud sing jelas: Ngluhurake katresnan lan puisi.

Breastplate Heart (Mario Benedetti)

Amarga aku duwe sampeyan lan ora
amarga aku mikir babagan sampeyan
amarga wengi iku mripat amba
amarga wengi liwat lan aku ngomong tresna
amarga sampeyan teka kanggo nglumpukake gambar sampeyan
lan sampeyan luwih apik tinimbang kabeh gambar
amarga sampeyan ayu saka sikil nganti nyawa
amarga sampeyan apik saka jiwa marang aku
amarga sampeyan ndhelikake manis ing bangga
manis sethitik
cangkang ati
amarga sampeyan duweke
amarga sampeyan dudu duwekku
amarga aku ndeleng sampeyan lan mati
lan luwih ala tinimbang sekarat
yen aku ora nyawang kowe tresno
yen aku ora nyawang sampeyan
amarga sampeyan mesthi ana ing endi wae
nanging sampeyan ana luwih apik ing endi sing dak tresnani
amarga cangkemmu getih
lan sampeyan adhem
Aku kudu tresna sampeyan tresna
Aku kudu tresna sampeyan
sanajan tatu iki lara kaya loro
sanajan aku nggoleki lan ora nemu
lan sanajan
wengi liwat lan aku duwe sampeyan
lan ora.

5 Puisi Cinta Paling Ndhuwur - Kiss - Théophile Alexander Steilen

Lukisan «Ciuman» dening Théophile Alexander Steilen

Aku tresna sampeyan jam sepuluh esuk (Jaime Sabines)

Aku tresna sampeyan jam sepuluh esuk, lan jam sewelas,
lan jam rolas. Aku tresna sampeyan karo kabeh nyawa lan
karo awakku, kadang, ing wayah awan udan.
Nanging jam loro awan, utawa jam telu, nalika aku
Aku mikir babagan kalorone, lan sampeyan uga mikir babagan
panganan utawa gaweyan padinan, utawa hiburan
sing sampeyan ora duwe, aku wiwit sengit karo sampeyan kanthi tuli, kanthi
setengah sengit sing dakkuwaske kanggo awakku dhewe.
Banjur aku tresna sampeyan maneh, nalika kita turu lan
Aku rumangsa yen sampeyan digawe kanggo aku, piye wae
dhengkul lan weteng sampeyan ngandhani yen tanganku
gawe uwong yakin aku, lan ora ana papan liya ing
ngendi aku tekan endi, aku lunga, luwih apik tinimbang kowe
Awak. Sampeyan teka kabeh ketemu aku, lan
kita kalorone ngilang sedhela, kita mlebu
ing pangandikane Gusti Allah, nganti dakkandhani, yen aku duwe
luwe utawa ngantuk.

Saben dina aku tresna marang sampeyan lan sengit banget dakkarepake.
Lan uga ana dina, uga ana pirang-pirang jam
Aku ngerti sampeyan, amarga sampeyan asing karo aku kaya wanita kasebut
liyane, aku kuwatir karo pria, aku kuwatir
Aku melu ngganggu kasusahane. Sampeyan bisa uga ora mikir
ing sampeyan suwene. Sampeyan ndeleng sapa
Apa aku tresna sampeyan kurang saka tresnaku?

Yen sampeyan tresna karo aku, tresnani aku kabeh (Dulce María Loynaz)

Yen sampeyan tresna marang aku, tresna kabeh marang aku
dudu dhaerah cahya utawa bayangan ...
Yen sampeyan tresna karo aku, tresna karo aku ireng
lan putih, lan abu-abu, ijo lan pirang,
lan brunette ...
Tresna kula dina,
tresna kula wengi ...
Lan esuk ing jendhela sing mbukak! ...

Yen sampeyan tresna karo aku, aja ngethok aku:
Tresna kula kabeh ... Utawa ora tresna kula!

5 puisi cinta paling apik - Kiss - René Magritte

Lukisan «Ciuman» dening Rene Magritte

Aku bisa nulis ayat sing paling sedhih bengi iki ... (Pablo Neruda)

Aku bisa nulis ayat sing paling sedhih bengi iki.

Tulis, contone: «Wengi iku lintang,
lan lintang-lintang gumeter ing kadohan, biru. "

Angin wengi malih dadi langit lan nembang.

Aku bisa nulis ayat sing paling sedhih bengi iki.
Aku tresna marang dheweke, lan kadang uga tresna marang aku.

Ing wengi kaya ngene, dak cekel.
Aku ngambung dheweke kaping pirang-pirang ing sangisore langit tanpa wates.

Dheweke tresna marang aku, kadang uga aku tresna karo dheweke.
Kepiye ora tresna marang mripate sing isih gedhe.

Aku bisa nulis ayat sing paling sedhih bengi iki.
Kanggo mikir yen aku dudu duweke. Rasane aku kelangan dheweke.

Rungokake wengi sing akeh banget, luwih akeh tanpa dheweke.
Lan ayat kasebut tumiba ing jiwa kaya embun suket.

Apa preduli tresnaku ora bisa nahan.
Wengi iki kebak lintang lan dheweke ora bareng karo aku.

Ngono wae. Ing kadohan ana sing nembang. Ing kadohan.
Nyawa ora wareg yen ilang.

Kaya-kaya arep nyedhaki dheweke, mripatku nggoleki dheweke.
Atiku nggoleki dheweke, lan dheweke ora bareng karo aku.

Wengi iku padha mutih wit sing padha.
Kita sing saiki ora padha.

Aku ora tresna maneh, pancen bener, nanging aku tresna banget marang dheweke.
Swaraku nggoleki angin kanggo nutul kupinge.

Saka liyane. Bakal saka liyane. Kaya sadurunge ngambung aku.
Swarane, awake padhang. Mripate tanpa wates.

Aku ora tresna maneh, pancen bener, nanging bisa uga aku tresna karo dheweke.
Katresnan cendhak banget, lan kelalen pancen dawa.

Amarga ing wayah wengi kaya ngene, dak cekel
Nyawa ora wareg yen ilang.

Sanajan iki rasa lara pungkasan sing disebabake dening aku,
lan iki minangka ayat pungkasan sing dak tulis.

Katresnan kekal (Gustavo Adolfo Bécquer)

Srengenge bisa katon maya nganti salawase;
Segara bisa garing kanthi cepet;
Sumbu Bumi bisa uga rusak
Kaya kristal sing ringkih.
Kabeh bakal kelakon! Bisa mati
Tutup aku karo crepe panguburane;
Nanging aku ora bakal bisa dipateni
Geni tresnamu.

Lan iki, puisi endi sing paling sampeyan senengi? Apa geguritan katresnan favorit sampeyan?

Artikel sing gegandhengan:
Buku puisi paling apik

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

56 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Selis Canache ngandika

    Aku tetep nganggo tradhisi, sejarah lan pasrawungan, karo Neruda; nanging kanggo identitas lan semangat aku mampir Sabines.
    Apa bebaya sing sampeyan tindakake nalika milih monumen kasebut kanggo tembung lan idyll.
    Aku njupuk risiko lan nikmati.

    1.    Angela ngandika

      Geguritan iku lucu banget, nanging ana sing cilik, kaya aku, aku luwih seneng puisi dawa.

    2.    Ricardo ngandika

      Puisi 20 isih dak tulis !!
      Mungkin amarga iku aku luwih seneng.
      Pengalaman

  2.   Antonio Julio Rosselló. ngandika

    Pancen angel banget milih sing paling disenengi. Ing saben wong beda-beda ana perasaan lan kahanan afektif, nanging aku tetep karo Neruda.

  3.   Rut Dutruel ngandika

    Nalika remaja, aku seneng karo Becquer. Nalika mudha menyang Neruda. Lan pungkasane Guru Besar ndemek atiku, lan saiki aku luwih tresnane tinimbang wong liya: Grsnde Benedetti.

  4.   Hugolina G. Finck lan Pastrana ngandika

    Pancen, dheweke minangka guruku lan aku kepengin ndeleng geguritan saya diterbitake amarga aku ngerti yen aku pancen pujangga.

  5.   rojasta ngandika

    Aku seneng banget karo Bécquer, nanging tanpa mangu-mangu puisi Neruda mesthi nyolong inti atiku. Axrr.

    1.    Paul ngandika

      Aku mikir geguritanku luwih apik

  6.   Jorge Rosé ngandika

    Aku maca Becquer nalika isih enom, banjur liyane. Ing kabeh mau, aku mesthi nemokake ayat sing dicolong saka Becquer, utamane Neruda. Ora gampang banget nggawe geguritan sing luhur, kadhang kala mung bisa dianyari menyang klasik, sanajan ora gampang uga digayuh.

    1.    John Harold Perez ngandika

      Katresnan utawa kekarepan nemtokake aku kanggo sampeyan, kanggo menang wektu sampeyan.
      Lan aku nemtokake sebabe aku nyerah menyang bisu, ngguyu, keanggunanmu lan mbayangake awakmu.

      Katresnan utawa kekarepan, aku nyerah kanggo ngimpi ciuman sampeyan, supaya bisa ngrangkul luwih akeh, kanggo menang perusahaan sampeyan lan aku ngimpi tetep mikir.

      Dina iki aku ngerti apa rangkulan sing paling istimewa lan aku ngerti kualitas ambunganmu.

      Nanging aku rumangsa kaya ing wiwitan, amarga kita wis maju akeh prekara, lan saiki aku ngimpi dadi perusahaan sampeyan, babagan waktune. Karo sampeyan ing sisihku ngancani aku lan ngguyu.

      Nanging waktumu dudu waktumu ...
      Lan aku mikir sampeyan sedina muput ora ngerti manawa sampeyan uga bisa ngalahake pikirane

      JH

  7.   Juan Carlos ngandika

    Aku seneng banget karo cangkang jantunge Mario Benedeti

  8.   luwes ngandika

    Yaiku kaendahan puisi, yen mesthi ana wong sing bakal nggawa kita menyang kasunyatan gaib liyane, mung sawetara ayat, sawetara putih liyane, Apa bedane jagad iki yen ana MANUNGSA kaya dheweke lan sawetara wong liya sing weruh donya liyane ing jagad iki. NERUDA .. selawase guru ...

  9.   Francisco Jimenez Campos ngandika

    Benedetti, amarga dheweke alon, dheweke menehi perasaan lan nggawe sampeyan ngrasakake ayat kasebut.

  10.   Wenceslas ngandika

    Lima puisi kasebut sing diarani paling apik ora ana artine. Aku wis maca luwih becik babagan diterbitake, sing asale saka ati sing padha.

  11.   ANGEL ngandika

    ketok Pablo Neruda

  12.   Eden brun ngandika

    Kabeh ayu, lan dheweke ngerti carane nggayuh trabecula ati. Aku lunga karo Neruda amarga aku uga seneng anggur abang Chili, Valparaíso lan duduh kaldu.

  13.   Natto ngandika

    Kasar! XD

    1.    xXXGAMERPRO79XXx ngandika

      Aku njijiki sampeyan, nggantheng! Hahaha, salam mbesuk. Xdxd

  14.   Humberto Valdés Pérez ngandika

    Aku seneng kabeh

    1.    Patts avila ngandika

      Sampeyan angel milih siji nalika kabeh wong nggayuh ati kanthi cara khusus –Becquer, Neruda - uhmm Benedetti lan liya-liyane sing ora kasebut Julio Flores, Acuña - jiwa-jiwa master sing ora iso lali!

  15.   Mariela ngandika

    Ya, kabeh wong pancen bener babagan pujangga misuwur, nanging ana liyane sing ora misuwur lan sejatine nulis puisi sing malah luwih romantis tinimbang sing misuwur, kayata:
    Joan Mengual - Aku menehi kembang mawar

    Dina iki aku nggawa kembang mawar
    sing ora duwe eri,
    kanggo menehi sampeyan wong wadon,
    amarga percaya marang aku,
    amarga sampeyan kancaku,
    kekasih lan kanca sing setya.

    Lan matur nuwun sanget matur nuwun kanggo kabeh sing wis maca. Salam

  16.   Plancart Alejo ngandika

    Aku mesthi kepincut karo puisi sing dikepungake dening jiwa sing mundur amarga lara pengalaman sing kepungkur. Lan ing pangertene, puisi dening Amado Nervo sing judhule Cowardice dadi pikiran:
    Kedadeyan karo ibune. Apa kaendahan langka!
    Apa rambut gandum garzul pirang!
    Apa irama ing langkah! Apa royalti bawaan
    olahraga! Apa wujud ing ngisor tulle sing apik ...
    Kedadeyan karo ibune. Dheweke noleh:
    Dheweke ndandani aku karo mripat sing biru!
    Aku seneng banget ... Kanthi cepet-cepet mriyang,
    "Tututi dheweke!" Awak lan nyawa sing padha sesambat.
    ... Nanging aku wedi tresna banget,
    kanggo mbukak tatuku, sing biasane getihen,
    Lan senadyan kabeh ngelak kanggo tenderness,
    nutup mripatku, aku nglilani dheweke kliwat!

  17.   Marcela Campos Vazquez ngandika

    tansah nalika maca garis penulis, dheweke nggawe sensitif kanggo atiku saya geter
    lan sampeyan kudu kebal karo perasaan tresna, nyeri utawa perasaan liyane, mikir yen pikiran bisa ngrasakake ngirim lan tekan luwih akeh ing kana, entuk sawetara wong kanthi lelungan ngluwihi kasunyatan, nanging perjalanan sing apik banget, iku lan bakal ngrasakake tresna marang sapa wae sing nggawe dheweke tangi

  18.   DAYANA MICHEL ngandika

    KASIH IKI KANGGO PUNCAK IKU KENE ORA KANGGO TRESNA

  19.   DAYANA MICHEL ngandika

    TRESNA IKI TREASONI ORA NGAPAL

  20.   Nil ngandika

    Neruda, Dante lan Homero pancen paling apik. Saiki, pujangga Hispanik dadi sing paling apik ing saindenging jagad.

  21.   JAIME RAMOS ARRESE. ngandika

    Aku seneng POETRI BÉCQUER, SALAVERRY, BARRETO, MELGAR, GONZÁLEZ PRADA, MARTÍ lan liya-liyane.

  22.   JAIME RAMOS ARRESE. ngandika

    ING PUISI AKU NGANGGO RASA LANJUT lan apik. POS PALING APIKU sing dak tresnani minangka penyayang seni POETIK. Aku seneng POETRI BÉCQUER, SALAVERRY, BARRETO, MELGAR, GONZÁLEZ PRADA, MARTÍ lan liya-liyane.

    1.    Arnulfo Fernandez Mojica ngandika

      5 puisi, beda karo penulis lan struktur bebas ing njabarake, kanthi sebutan umum kanggo Cinta ing antarane pasangan, masing-masing analisis lan refleksi kanggo ngerti pujangga lan pujangga, aku nyorot kebebasan kanggo menehi pikirane emosi liwat perasaan erotis, semangat , pengalaman lan kekarepan.
      Apa teknik sing digunakake kanggo nulis puisi kasebut, yaiku Benedetti lan Sabines lan arus sastra? Matur suwun sampun ngaturi informasi.

  23.   Cristian Rodriguez ngandika

    Temenan aku ngrasakake kabeh kanggo sampeyan ... Aku isih ngrasakake, sampeyan ngerti yen aku tresna marang sampeyan lan apa sing dakalami karo sampeyan pancen luar biasa, mula aku kepengin banget sampeyan nganti nalika aku nyekel sampeyan, aku ora pengin lunga sampeyan, nanging aku mesthi nomer loro ing uripmu lan kekarepanku supaya bisa tresna marang sampeyan, dheweke mesthi ana sanajan aku ora bisa ndemek sampeyan ... Sampeyan minangka momen ing uripku, wayahe sing ngisi aku ... Tansah lan aja mandheg mikir babagan sampeyan, sanajan jarak lan kekurangan sing nggawe sampeyan nggawe aku mikir yen wis wayahe nglalekake sliramu, nanging perasaanku nggawe aku maju terus ngenteni wayahe pas nyoba tresna sampeyan maneh ... Aku mesthi mikir yen bakal ana wayahe ing urip kita lan kita bakal nyoba maneh ngrukunake lan mbalekake kabeh momen indah sing kita lakoni tanpa ngimpor pikirane sapa wae .. KRISTUS PENULIS….

  24.   Pepa ngandika

    ora sampeyan

  25.   diego ngandika

    hello, iki mbantu aku akeh ing peer ing Spanyol, nanging puisi "katresnan kekal" iku apik banget

  26.   Miguel Quispe ngandika

    Kabeh limang puisi kasebut pancen luar biasa, nanging ing jagad romansa, ora preduli sampeyan pengin, mung loro sing padhang kanthi dhuwur banget, lan kasebut yaiku Neruda lan Gustavo Becker.
    Puisi sing dikutip Neruda iki luar biasa nanging uga duwe liyane sing luwih dhuwur. Benedetty kalebu senar kanthi macem-macem frase lan tembung sing isih gampang. Aku kaget karo geguritan Loynaz lan saka limang Sabin dheweke entuk nomer lima.

    1.    Xabier ngandika

      Lima puisi kasebut apik banget. Ayo aja mbandhingake. Ayo dadi positif, lan menehi kamardikan kanggo pujangga turu. Manungsa mbutuhake kepekaan sing ana ing puisi. Tulung tresno.

  27.   Estefany perez ngandika

    Aku tetep karo Sabines, cara kanggo nggambarake katresnan sejati.

  28.   Paolo ngandika

    Kabeh 5 ayu, puisi menehi teges eksistensi lan katresnan. Aku tetep karo kabeh, nanging utamane karo gaweyane Pablo Neruda.

  29.   laura ngandika

    Aku seneng banget karo geguritan kanthi irah-irahan katresnan abadi

  30.   gustavo ngandika

    Aku seneng katresnan langgeng

  31.   diego ngandika

    Aku seneng kabeh puisi amarga nalika sampeyan nganalisa sampeyan bakal ngerti manawa iku permata nanging puisi tresnaku sing paling disenengi yaiku landak emas DADH
    yaiku babagan perwakilan kekasihe ing anima lan dheweke ngerti manawa akeh wong sing tresna marang dheweke, nanging dheweke khusus tresna marang dheweke tinimbang wong liya.

    Ayat kaping pisanan kaya mangkene:

    diidham-idhamake wong akeh
    katon dening sawetara
    dipikolehi kurang
    kuwi landak emas.

    Puisi iki pancen dhasar banget, nanging nggambarake rasa kangen lan sedhih banget sing dimangerteni bocah lanang iki.

  32.   Daffne ngandika

    Katresnan langgeng.
    Srengenge bisa katon maya nganti salawase;
    Segara bisa garing kanthi cepet;
    Sumbu Bumi bisa uga rusak
    Kaya kristal sing ringkih.
    Kabeh bakal kelakon! Bisa mati
    Tutup aku karo crepe panguburane;
    Nanging aku ora bakal bisa dipateni
    Geni tresnamu.

    Aku seneng karo geguritan sing apik banget.

  33.   Cesar Martelo ngandika

    Sing paling apik: Yen sampeyan tresna marang aku, tresnani aku kabeh (Dulce María Loynaz)… nalika isih ora nampa sampeyan kaya sampeyan.

  34.   jose ngandika

    Bisa uga aku dadi masalah, nanging ora preduli dakwaca, nanging ora bisa ditemokake ing geguritan.
    Aku ora bisa ndeleng sajak sihir kanggo kuping, sing ditemokake ing pirang-pirang puisi liyane lan ing pirang-pirang lirik saka panulis lagu.
    Nanging kaya sing dakkandhakake, aku kudu dadi "aneh".
    Aku asring nulis geguritan kajaba iki, mula aku menehi prioritas lan akustik tinimbang "cloying" katresnan.

  35.   oscar ngandika

    Geguritan kasebut wiwit saka puisi digawe. Sampeyan isih rampung, nanging uga ana arus "puisi" tartamtu sing bisa nggawa kita psikoanalis ... Napa nulis sing ora bakal dingerteni dening sapa wae? Oalah, ana sing maca ...

  36.   Franklin ngandika

    uao Uff, minangka tugas sing angel kanggo nduweni kualifikasi kaendahan puisi, sing ora ana enteke, ing 5 puisi sing apik. Dheweke apik banget. Kabeh wong.

    Aku nggawe puisi lan aku ngira sing dibutuhake ing donya, tresna.

    Sawijining dina aku kepengin tekan dhuwur makhluk hebat kaya ngono.

  37.   edgard marin ngandika

    Aku bisa nulis ayat paling sedih ing wengi iki. puisi sing apik banget, aku seneng banget yaiku salah sawijining puisi sing ngubengi sampeyan lan ngeterake sampeyan ing wektu lan sampeyan nggawe sihir katresnan sing sampeyan nate duwe lan ngeculake

  38.   RAUL CHAVEZ OLANO ngandika

    Aku luwih seneng geguritan Becquer, sederhana, tulus, jelas, murni.

  39.   Benjamin Diaz Sotelo ngandika

    Katresnan Langgeng dening Gustavo Adolfo Bécquer

  40.   Benjamin Diaz Sotelo ngandika

    Geguritan sing paling disenengi yaiku LOVE Eternal saka Gustavo Adolfo Bécquer

  41.   Maya ngandika

    Geguritan Mario Benedetti, Cuirass Heart. Cantik banget!

  42.   Goblin ngandika

    Miturut puisi sing paling apik? Dheweke ayu, nanging ora ana sing duwe kekuwatan kanggo menehi rating sing paling apik; Sampeyan kudu ngormati selera kabeh, aku seneng puisi Jose Angel Buesa lan Rafael de León

  43.   Gustavo Woltmann ngandika

    Geguritan sing apik banget, dheweke wis tekan telenging jiwa lan atiku. -Gustavo Woltmann.

  44.   Rukun ngandika

    FAVORITKU, »CINTA Langgeng«

  45.   Nicolas ngandika

    Yaiku katresnan. Aku kudu ndhelik utawa ngungsi.
    Temboke pakunjarane tuwuh, kaya ngimpi sing ala banget.
    Topeng ayu wis diganti, nanging kaya biasane mung siji […]
    Kanggo karo sampeyan utawa ora karo sampeyan
    iku ukuran wektu […]
    Aku ngerti, iku tresna:
    kuatir lan lega krungu swara sampeyan,
    pangarep-arep lan memori,
    medeni urip saiki.
    Iku katresnan karo mitologi,
    karo gaib cilik sing ora ana gunane.
    Saiki bala tentara saya cedhak, gerombolan ..
    Jenenge wong wadon mengkhianati aku.
    Wong wadon lara kabeh awak ».

  46.   Rafael Hernandez Ramirez ngandika

    Mesthi aku luwih milih geguritan Gustavo Adolfo Bequer.

  47.   Irma ngandika

    ahhh puisi, sapa bisa urip tanpa, yen ngebaki jiwa, yen nggawe sampeyan munggah swarga, mabur ing swiwi angin, ngimpi, ngguyu, nangis, puisi apa sing apik, angel dikandhani yen aku ora seneng siji Rahayu dina wong-wong kasebut menehi inspirasi marang roh kanggo nulis puisi sing apik banget. Ing dina sedih, ing dina ala, ing dina sing apik, puisi ngisi jiwa. Rahayu sampeyan, ohh Puisi ayu.

  48.   Isabel ngandika

    Katresnan Langgeng, dening Gustavo Adolfo Bécquer, tanpa mangu-mangu… Salah sawijining puisi favoritku.
    Katresnan, Isa!