5 anyar kanggo musim gugur. Auster, Posteguillo, Marías, Follett lan Skal

September wis diwiwiti kanthi cara amba ing pawarta sastra. Judhul pangarang penting sing diisi bakal ngisi rak kanggo nyiyapake a musim gugur sing paling menarik. Sawetara wulan kepungkur aku wis maju sawetara perkara kasebut anyar ing jinis ireng. Dina iki minangka presentasi saiki utawa bakal ditindakake. Dheweke anyar saka Auster, Marías, Posteguillo, Follett lan Skal. Macem-macem lan kabeh menarik.

4 3 2 1 - Paul Auster

Panulis Amerika sing prestisius nembe teka ing kene kanggo nampilake novel anyar iki. Wis ana ing toko buku wiwit biyen Agustus 29. Iki disetujoni dening ulasan paling apik kualifikasi minangka sing paling apik sing ditulis penulis New Jersey iki. Mangkene uga dheweke ngumumake, sing wis 7 taun ora nerbitake apa-apa.

Auster crita babagan Archibald ferguson lan anane papat urip podo karo nanging beda banget. Iki uga tegese patang cara kanggo nemokake katresnan, paseduluran, kulawarga, seni lan uga pati. Kabeh karo dheweke latar mburi sawetara saka acara sing paling penting ing Amerika Serikat ing paruh kapindho abad rong puloh.

Pulo Bertha - Javier Marías

Akademisi Javier Marías njupuk latar linguistik dadi umum ing karya kanggo njlentrehake ing crita katresnan Berta Isla lan Tomás Nevinson. Nalika isih enom, dheweke sakloron ketemu ing Madrid lan langsung milih urip bebarengan. Nanging dheweke ora curiga yen a urip bareng ora ana lan ilang. Kabeh kanggo keputusan sing digawe sedina sawise Mahkota tertarik karo Tomas. Setengah Spanyol lan setengah Inggris, dheweke duwe basa lan aksen lan dheweke bisa sinau ing Oxford.

Bunder neraka kaping pitu - Santiago Posteguillo

Ing 6 dina Karya anyar iki metu, cekak karo sing wis biasa, dening panulis Valencian sing misuwur, panganggit saka kondhang Trilogi sejarah saka Scipio lan Trajan. Ana 250 kaca a tes ing ngendi Posteguillo njupuk riwayat literatur liwat subtitle iki Panulis laknat, panulis lali.

Maneh Posteguillo nginfeksi kita tresnane kanggo buku lan penulis sing, ing judhul iki, nglewati hell pribadi utawa dheweke ngubengi karya-karya anyar lan luwih kuat sing ngluwihi dheweke. Antarane hell kasebut lan sing makili yaiku, kayata KGB, sing Nazisme, Inkuisisi, perang, FBI, ing keluwen, ing rugi, penyakit iki, ing pembuangan utawa sensor

Ing antarane para penulis hell, kayata, matine putrine Josephine nganti Rudyar kipling tegese karya penting lan diakoni minangka Buku alas. Nanging padha akeh conto lan jeneng liyane sing pantes ditemokake lan dikagumi.

A kolom geni - Ken Follett

Sabanjure dina 12 judhul pungkasan sing ditunggu-tunggu saka salah sawijining sagah sing paling misuwur sastra kontemporer. A kolom geni nempatno titik pungkasan ing trilogi sejarah paling misuwur saka panulis Welsh iki, kanthi ijin saka trilogi abad iki.

Mesthi ana sawetara pamaca sing wis ora maca ing jagad iki Pilar bumi o Jagad tanpa wates, luwih dhisik tinimbang sing nomer loro mesthi. Dadi mayuta-yuta sing dadi penggemar sing semangat kanggo penulis sing produktif lan laris iki, uga bakal nyoba kanggo ngrampungake.

Kita arep menyang abad XVI, nganti taun 1558, ing wayah Natal kasebut bocah enom kasebut Ned willard mulih ing Kingsbridge. Nanging taun iki 1558 iku bakal nemtokake amarga ratu bakal munggah tahta Elizabeth I, kanthi kabeh artine kanggo sejarah Inggris lan Eropa umume.

Soko Getih: Biografi Rahasia Bram Stoker - David J. Skal

Lan kanggo Oktober, kita duwe judhul iki penyayang tokoh penulis Irlandia Bram Stoker. Siji biografi, sing paling jembar nganti saiki, ditandatangani dening penulis Amerika Utara David J. Skal. Sinau uga babagan pungkasan jaman Victoria sing ora rame. Skal nggunakake dokumen sing mentas ditemokake kayata layang, buku harian lan crita ora diterbitake dening Stoker kanggo nyipta sing jero potret psikologis saka pangripta Dracula.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.