5 novel Agatha Christie sing kudu diwaca

Agatha Christie

Agatha Christie

Dina iki dirayakake mengeti 125 taun kelairan Agatha Christie. Onomastik kanggo miwiti ngelingi karya ratu sing gedhe-gedhe ketegangan. Nanging, karya Agatha Christie iku amba lan beda-beda, ing ngendi Hercule Poirot dudu siji-sijine detektif utama.

Nggunakke tanggal kasebut, kita bakal bisa menehi info babagan sampeyan 5 karya sing kudu diwaca yen sampeyan pengin ngerti karya Agatha Christie. Mesthi wae, karya-karya kasebut dipilih kanthi cara pribadi, mula bisa uga sampeyan luwih seneng karya liya utawa mikir manawa kita bingung, nanging elinga yen pilihan iki duweke dhewe lan gratis, bebas ngetutake utawa nolak.

5 novel anggitane Agatha Christie

  1. Rajapati Roger Ackroyd. Iki minangka salah sawijining karya paling dhuwur ing endi Hercule Poirot katon. Diterbitake ing taun 1926, Rajapati Roger Ackroyd terus sukses. Ing 2013, dheweke menang penghargaan kanggo novel detektif paling apik. Novel kasebut ngandharake babagan segi telu katresnan sing ana ing King's Abbott. Roger Ackroyd minangka pucuk segitiga iki manawa dheweke dipateni sawise ngerti babagan pemerasan kekasihe. Pensiunan Hercule Poirot wis ditampilake ing karya iki lan bakal tetep dadi nganti pungkasan karya Agatha Christie.
  2. Pati ing Vicarage. Agatha Christie nerbitake karya iki ing taun 1930. Pentinge yaiku manawa ing novel iki dheweke nampilake salah sawijining karakter sing paling disenengi dening panulis lan pamirsa. Ing Pati ing Vicarage katon kaping pisanan Miss Jane Marple ing novel. Wanita sing wis tuwa iki seneng banget suspense lan misteri. Ing 13 novel Miss Marple bakal nyoba ngrampungake misteri sing diwenehake, Pati ing Vicarage minangka salah sawijining kasus.
  3. Sepuluh Negrito. Iki minangka salah sawijining karya sing laris, kanthi luwih saka 100 yuta buku didol, pakaryan Agatha Christie lan ora kurang amarga minangka salah sawijining karya kanthi plot, misteri lan pembunuhan liyane sing ana. Novel iki nyritakake critane 10 wong sing tumindak durjana lan padha uwal saka kaadilan. Mengko wong-wong kasebut dadi siji maneh ing sawijining pulau lan kanthi misterius, dheweke mati siji-siji, miturut bait lagu lawas.
  4. Dendam Nofret. Agatha Christie minangka kekasih saka Arkeologi lan Timur Tengah. Novel iki yaiku siji-sijine sing pindhah menyang Mesir Kuno. Imhotep minangka pandhita saka Mesir sing bubar kudu njupuk putrine sing wis dadi randha nanging uga bakal nggawa selir anyar, Nofret, sing ngganggu kulawarga amarga saka rasa srakah lan kekuwatan.
  5. Wengi langgeng. Lakon iki diterbitake ing taun 1967 lan dibintangi Michael Rogers, sawijining pemuda sing seneng urip ing wektu iki lan ora duwe rencana mbesuk. Ing karya iki, Rogers seneng banget karo wanita, Ellie Guteman, lan papan, Campo del Gitano. Sawise pesta, Ellie ngalami kacilakan misterius nalika dheweke tilar donya. Kabeh diubengi donya esoteris sing menehi tokoh Ester lawas. Karya iki adhedhasar geguritan William Blake, Augusto saka Innocence.

Yen salah sawijining karya kasebut narik kawigaten sampeyan, ing link ing ngisor iki ( Rajapati Roger Ackroyd ,Pati ing Vicarage, Ora ditemokake produk, Dendam Nofret, Wengi langgeng) sampeyan bisa entuk karya kasebut kanggo kesenengan sampeyan. Yen ora, cukup supaya ora lali penulis novel detektif sing hebat lan manawa ana sawetara karya sing bakal narik kawigaten sampeyan, dheweke nulis luwih saka 66 novel, mula bakal ana sawetara, sampeyan ora mikir?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.