5 judhul buku fiksi paling laris

5 judhul fiksi paling laris

Sawise dhaptar buku sing paling laris non-fiksi, dina iki kita tindakake karo fiksi. Liyane 5 judhul sing nyebabake pasar saiki. Ora mudhun saka podium Fernando Aramburu lan Tanah kelairan. Pagar lan Zafón dheweke tetep kaya biasane ing antarane para favorit. Coba maneh @BetaCoqueta sing sukses, utawa Elisabet benavent. Lan prosa puisi saka Vigo Gomez Iglesias.

Matur suwun malih kanthi kontak literatur kula mati rekaman, ing qt lan… hush hush. We Review.

Fiksi

Tanah kelairan - Fernando Aramburu

Kesaksian refleksi babagan luwih saka 30 taun urip ing Negara Basque sing terorisme terus ing ndhuwur. Mesthine ora bisa dielingi ora mung amarga muatan emosional crita (crita sing penting lan sing kanggo kabeh wong), nanging uga amarga kahanan saiki sing isih urip.

Keputusan wanita, Bittori, kanggo bali menyang omah sing dipanggoni karo bojone, dibunuh dening ETA, nemokake tentrem palsu bangsane. Konflik sing paling spesifik lan pribadi antara Bittori lan tangga teparo lan mantan kanca paling apik Miren minangka refleksi saka perasaan sing paling jero lan paling konflik sing isih ana ing umume. Lan kabeh crita nyritakake babagan mokal lali lan butuh pangapura sing isih ndhelikake fanatik politik.

1775 lurung-lurung - Ngalahake José A. Gómez Iglesias

Ngalahake José A. Gómez Iglesias yaiku bocah lanang saka Vigo tresna karo lelungan, sepur lan nulis ing papan kosong wae. Lan iku sing ditindakake ing sawijining dina meh tanpa mikir. Liwat jejaring sosial, dheweke wiwit nulis babagan pikirane, kekarepan lan pengalaman saiki, wingi lan sesuk. Sederhana kaya langsung, yaiku sing dibutuhake basa jaringan sosial. Kanggo kahanan khusus ing urip sapa wae, dheweke nambah imajinasi.

Asile: a penggabungan puisi karo prosa, utawa prosa karo puisi kanggo nyebut perasaan kanthi gampang. Lan ana ing kana. Ing papan nomer loro.

Raja bayangan - Javier Cercas

Luwih saka 15 taun kepungkur wiwit diterbitake Prajurit Salamis lan Javier Cercas bali menyang Perang Sipil. Novel iki yaiku luwih raket lan pribadi, lan seneng karo kulawargane sing paling ora nyaman.

Akun golek dalane bocah lanang sing ilang meh anonim sing berjuang kanggo sebab sing ora adil lan mati ing sisih sing salah. Jenenge yaiku Manuel Mena lan ing taun 1936 dheweke gabung karo tentara Franco. Rong taun sabanjure, dheweke tilar donya ing Pertempuran Ebro, lan puluhan taun dheweke dadi pahlawan resmi kulawargane. Iku dheweke paman gedhe dening Javier Cercas, sing mesthi nolak takon sejarahe, nganti dheweke kepeksa nglakoni.

Sihir dadi Sofia (Bilogy Sofía 1) - Elísabet Benavent

Sawise sukses banget sukses ing buku sadurunge, Elísabet Benavent, uga dikenal minangka @BetaFlirty, bali karo pérangan pisanan biologi sing nyritakake, kanthi seger lan guyon, apa sing kedadeyan nalika wong loro sing kabebani bobot kahanan ketemu lan nemokake yen sihir mung ana nalika ndeleng mripat liyane.

Labirin roh - Carlos Ruiz Zafon

El denouement saka saga saka Bayangane angin isih aja mudhun saka podium iki, sanajan ana wektu sing wis kliwat wiwit diterbitake.
Daniel Sempere, garwane Beatriz, kancane sing setia Fermín, Pemakaman Buku sing Lali ... Jeneng referensi saka seri sing paling sukses ing pirang-pirang dekade pungkasan, saiki gabung karo Alicia Gris, jiwa sing lair saka bayangan perang, kanggo nggawa dheweke menyang jantung peteng lan mbukak sejarah rahasia kulawarga, sanajan rega kasebut banget larang.
Sing paling apik kanggo selaku seri iki yaiku pajeg umume sing ditindakake Zafón menyang jagad buku, seni seni crita lan union sing meh ajaib antarane sastra lan urip.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   golek buku fiksi ngandika

    Kayane judhul apik, sing ora nggawe aku yakin yen dheweke dadi penjual paling larang adhedhasar sapa utawa apa