5 buku apik kanggo bocah cilik

5-buku-apik-kanggo-bocah cilik

Ing sawijining dina aku nulis artikel sing dakandharake film cendhak becik supaya bocah wiwit maca lan dheweke nganggep iki positif kanggo dheweke. Yen sampeyan ora weruh, sampeyan bisa nindakake Kene.

Dina iki, aku nggawa sampeyan 5 rekomendasi literatur kanggo sampeyan, 5 buku apik kanggo bocah cilik sing bakal nggawe dheweke kecanduan maca lan dheweke pengin terus maca siji-sijine buku. Iki dirancang kanggo macem-macem umur, supaya sampeyan ora nemoni masalah nalika golek buku sing cocog kanggo umure bocah. We ninggalake sampeyan karo wong-wong mau!

Uler cilik sing lemut (Eric Carle). 0 nganti 4 taun

5-buku-buku-kanggo-bocah-cilik-uler-uler

Buku iki cocog kanggo bocah umur 0 nganti 4 taun. Iki minangka buku interaktif lan mbukak sing mulang babagan bocah cilik babagan sulaman metamorfosis ulat. Uler cilik pindhah menyang godhong crita iki, amarga lagi mangan godhonge (secara harfiah) nganti pungkasane malih dadi kupu-kupu sing apik.

Buku sing warna banget bakal narik kawigatene bocah cilik ing omah kasebut.

Aku bakal mateni monster kanggo sampeyan (Santi Balmes). Saka 5 taun

5-buku-buku-kanggo-sing-cilik-aku-bakal mateni monster-kanggo-sampeyan

Buku mung 32 kaca sing wis sukses wiwit diluncurake ing 2011. Martina wedi nalika wengi. Dheweke percaya manawa ing ngisor lantai kamare ndhelikake jagad sing dipanggoni monster sing mlaku mudhun. Apa sing bakal kedadeyan yen wates antarane kaloro jagad kasebut rusak? Wedi iki bakal owah yen ing sawijining dina kalorone jagad padha kumpul.

Eyang Opalina (María Puncel). Saka 7 taun

5-buku-apik-kanggo-bocah-cilik-opaline

Isa kudu nulis esai kanggo salah sawijining eyange. Nanging amarga dheweke durung ketemu, dheweke nggawe nenek modhél kanthi kualitas paling apik sing diduweni kanca-kancane. Masalahe diwiwiti nalika kabeh nenek ngerti lan miwiti menehi hadiah. Kanca sampeyan meri yen sampeyan nampa lan nesu yen ora. Isa ora ngerti carane ngrampungake, nganti kabeh wis dirampungake nalika bapake katon karo bibi, Bibi N steal. Dadi, Isa wis duwe simbah dhewe. Dheweke seneng banget lan mutusake matur nuwun marang nenek sing utangan nganggo surat kanggo kabeh hadiah.

Friar Perico lan kuldine (Juan Muñoz Martín). Saka 8 taun

5-buku-apik-kanggo-bocah-cilik-fras-parakeet-lan-kuldine

Aku jelas kelingan ndeleng buku iki ing rak ing kelasku ing sekolah. Umume kira-kira umur sing disaranake, 8 utawa 9 taun.

Iki ana rongpuluh pandhita, ing biara lawas sing cedhak karo Salamanca. Sirah sing dicukur, jenggot putih lan pakulinan sing pucuk banget, dheweke mlaku kanthi file siji liwat klambine sing gedhe banget .... Gangguan Fray Perico lan kuldine bakal ngganggu urip biyen sing sepi. Wiwitane para biksu ora nampa dheweke, nanging mbaka sethithik bisa nemokake kabecikane lan sawetara perkara sing luwih penasaran.

Manolito Gafotas (Elvira Lindo). Saka 10 taun

5-buku-apik-kanggo-bocah-cilik-kacamata manolito

Urip saben dinane Manolito Gafotas lan kanca-kanca ing lingkungan Carabanchel kaya bocah liyane. Kanthi imajinasi lan karakter sing kebak karisma, Elvira Lindo nyritakake babagan petualangan karakter klasik lan misuwur saiki saka sastra Spanyol.

Kanggo umur 10 taun, kita uga menehi rekomendasi liyane:

  • "Harry tukang pot lan Watu Filsuf".
  • "Pangeran cilik".
  • Kabeh koleksi "Diary Greg."
  • "Crita ing ayat kanggo bocah-bocah duraka."

Sugeng siang mampir menyang toko buku kanggo njupuk buku-buku kasebut, bener? Senen Seneng!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)