5 anyar ing literatur bocah. Waosan musim panas kanggo bocah cilik

5 anyar ing literatur bocah. Kanggo musim panas iki.

Ana sasi utawa luwih nganti kelas rampung lan bocah cilik bakal miwiti preinan musim panas. Dadi ora rugi yen ndeleng sawetara anyar ing sastra bocah kanggo hadiah pungkasan sing apik. Kanggo sing maca lan sing paling ora yakin manawa bakal ana sing menehi minat. Kita waca ing judhul pungkasan muncul.

Isadora Wulan mara ing balet - Harriet Muncaster

Harriet muncaster Punika a Pengarang Inggris lan ilustrator buku bocah ing antarane yaiku seri ilustrasi iki. Lintang-lintang Wulan Isadora.

Isadora istimewa amarga ibune yaiku a peri lan bapake a vampir lan dheweke duwe sakedik kalorone. Dheweke seneng ballet lan ngarep-arep bisa ndeleng pagelaran nyata karo kabeh kelase. Nanging yen ana kesempatan, uga petualangan kasebut.

Kanggo bocah saka 7 taun.

Menyang sekolah - Maria Frisa

Ing rong judhul, iki lan Yen sekolah 2, olahraga paling ala, panganggit Catalan María Frisa nyritakake babagan petualangan lucu Hugo Ing sekolahane.

Hugo duwe kanca sing apik Jenenge Javi. Bocah wadon sing disenengi mungsuh sing paling ala uga seneng karo dheweke. Kajaba iku, dheweke ngganggu banget yen dheweke ora mung kudu mlebu sekolah, nanging dheweke nuduhake main basket ing tim sing ala banget. Kanggo nambah, preman saka sekolah mesthi ana ing mburine. Cekakipun, kekacoan ora kurang.

Kanggo bocah saka 9 taun.

Klub Kangaroo. Gagasan gedhe Kristy. - Ann N. Martin lan Laia López

Diterbitake maneh petualangan bocah-bocah wadon saka Klub Kanguru. Iki yaiku judhul pisanan ngendi bocah-bocah wadon nemokake Klub.

Kristy lan kanca-kancane Claudia lan Mary Anne padha makarya ing wayah awan minangka pengasuh bayi nalika metu saka kelase. Sawijining dina Kristy duwe ide apik: ngatur klub bocah-bocah wadon kanguru. Claudia, Mary Anne lan Stacy, kanca sekolah menengah anyar, melu tanpa mikir: karo klub sdheweke bakal seneng banget lan golek dhuwit ekstra Nanging dheweke ora duwe teladan kanggo bocah sing ora dikendhaleni, saka mascotas edan utawa wong tuwa dheweke ora mesthi ngandhani kasunyatan.

Saka 9 taun.

Putri Naga. Kaagungane penyihir - Pedro Mañas

Seri iki, sing judhul nomer telu diterbitake ing wulan Februari, promosi nilai-nilai kesetaraan, otonomi, humor lan kreativitas. Dheweke crita ing endi para putri Bamba, Koko lan Nuna, sing duwe kekuwatan gaib amarga endhog naga, dheweke ora butuh pangeran maneh kanggo nylametake. Kabeh telu urip ing Papat karajan. Lan uga surat sing dikirim Pangeran Rosko kanggo saben wong supaya luwih kenal.

Pedro Manas Dheweke duwe gelar ing bidang Filologi Inggris saka Universitas Otonomi Madrid, ing endi dheweke entuk hadiah pertama Narasi Singkat ing taun 2004. Dheweke uga menang penghargaan kasebut The Steamboat 2015 kanggo gaweyane Urip Rahasia swarga Rebecca. Lujan Fernandez yaiku ilustrator.

Poe Muda: Kasus Aneh Mary Roget - Terusan Cuca

Iki judhul nomer loro saka koleksi iki saka Poe enom. Supaya bocah-bocah wiwit ngerti master teror lan intrik Boston.

sirah Terusan Dheweke panulis lan publikis, uga panulis skrip (Dheweke kerja ing Bigas Luna). Dheweke lan José Castro, ilustrator lan desainer grafis anak sing misuwur, wis nggambarake seri kasebut.

Mary Roget, aktris panggung sing misuwur lan ayu, kanthi misterius ilang. Sawise patang dina tanpa pitunjuk, eInspektur Auguste Dupin mutusake njaluk tulung marang Poe enom, kanggo wawasan sing cerdas. Nanging, wanita kasebut ujug-ujug muncul maneh tanpa njlentrehake apa sing wis kedadeyan. Kasus ditutup nganti ... ilang maneh. Nanging, investigasi wektu iki nyebabake dheweke nemokake jisime Mary Roget. Saiki babagan ngrampungake kasus pembunuhan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)