5 novelisme sastra muda kanggo kabeh selera.

Kebaruan sastra remaja.

Uga Pamaca ESO lan Baccalaureate ngrampungake kursus, sing wis duwe raos lan pilihan sing luwih ditetepake. Dadi judhul paling anyar ing sastra kasebut. Sithik luwih saka kadewasan, raos oposite y konflik dhewe saka jaman sing dialami. Ayo ndeleng crita kasebut.

Eseme iwak watu kasebut - Rosa Huertas

Diangkah menyang pamiarsa 12 nganti 17 taun, yaiku novel sing menang saka Hadiah XIV Anaya kanggo Sastra Bocah-bocah lan Wong Muda.

Nalika simbahe tilar donya, Jaime nemokake manawa ana rahasia kulawarga sing biyunge disimpen wis pirang-pirang taun. Ing taun wolung puluhan, ibune Jaime ngalami prekara sing durung nate dicritakake marang putrane. Sapa sejatine bapake Jaime? Jaime mung bisa ngerti bebener matur nuwun kanggo a saben dina saka ibune.

Kita ngadhepi crita karo musik wolung puluhan latar mburi lan ing endi lingkungan lan papan sing paling emblematic saka apa sing diarani Nightlife Madrilenian. Gampang kanggo pamaca sing enom ngerti karo dheweke, amarga dheweke ngobrol babagan sesambetan lan konflik sing kedadeyan ing remaja.

Penyihir. Ikatan sihir - Tiffany Calligaris

Saka 14 taun judhul iki yaiku panganggit Argentina iki lan dheweke saga Witches.

Taun kapindho saka Madison ing Universitas Van Tassel ing Boston lan wis nyewa apartemen cilik karo Lucy, kanca sing paling apik wiwit cilik. Kabeh apik nganti michael darmoon nyebrang nyawane lan bolam lampu njeblug… secara harfiah. Apa mung katresnan ing kawitan katon utawa liyane? Opo rahasia apa Michael ndhelik? Siji-sijine sing bisa dingerteni yaiku ora bakal dadi kursus kaya sing sadurunge lan uripe bakal owah kanthi radikal.

Setel ing Salem crita iki duwe kabeh bahan kanggo terus nyekel kanggo sing wis ngerti saga.

Siksa Alex - Elena Garcia

Dibingkai ing novel remaja lan romantis judhul iki yaiku a Watty saka 2016 (digawe ing platform Wattpad) sing wis sukses tenan. Kanggo sing anyar, luwih becik wis maca buku sadurunge, Dr Engel.

ing gagabah dheweke mbayar lan iku kalebu, sayangé, Alex ngerti banget. Wong lanang angker keputusan sing ala. Janji sing luwih angel ditindakake saben dinane lan rumangsa dheweke lali wis ngancam mekar maneh ing njero awake ... Apa Rahasia simpen Alex sing misterius lan sapa sejatine wong wadon apa sing nggawe dheweke edan?

Impen kayektenan - Rachel Galsan

Uga digawe ing pamaca target Wattpad saka 12 taun. Entuk luwih saka XNUMX yuta views nalika diterbitake kaping pisanan. Penyayang, pangguna lan penggemar YouTube duwe ing iki crita katresnan lan ngatasi diwaca paling apik.

Pangirim dheweke bocah wadon sing wis nandhang sangsara akeh. Nanging nalika kulawargane pindhah menyang Madrid lan dheweke miwiti College, urip sampeyan ganti. Sampeyan pengin nambah gambar, ngubengi kanca lan dadi desainer, nanging jebule tanggane tangga yaiku youtuber ing basa Spanyol paling misuwur ing saindenging jagad. Dheweke duwe jutaan pengikut, wis nulis pirang-pirang buku, lan malah ditampilake ing iklan TV! Ditambah maneh pengin kekancan karo sampeyan utawa liyane.

Wengi mripatmu - Sandra Andrés Belenguer

Kanggo sing maca saka 14 taun. Judhul siji maneh pulisi nanging uga kanthi nada romantis.

Kita mlebu Dublin ing ngendi sawetara kedadeyan nggegirisi rajapati. Korban kasebut mesthi dadi wong sing durung mesthi lan ora ana hubungane sing jelas. Utawa tersangka sing kompeten banget inspektur gallagher. Kangge kita duwe wanita enom ciara, sing manggon ing ngipi elek omah dhewe sing ngimpi a masa depan sing luwih apik. Dheweke butuh pangowahan kanggo mbantu dheweke entuk rasa seneng sing ilang. Nanging dheweke ora ngerti manawa, luwih cedhak karo sing dipikirake, ana uga wong sing nyiksa banget sing pengin lan butuh pitulung lan katresnan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)