5 Rilis Berita Editorial kanggo Agustus

Ing wulan anyar iki saka Agustus Ing taun atipikal iki, pasar penerbitan terus obah. Iki yaiku 5 rilis anyar editorial kanggo kabeh selera. Wiwit Paulo Coelho a Pierre Lemaitre, ngliwati debut saka Gretchen berg. Ayo goleki.

Cara pamanah - Paulo Coelho

Para pandhereke master prosa sing setya ing antarane puisi lan filosofis yaiku Paulo Coelho pancen sukses karo judhul anyar iki.

Nyritakake babagan Tetsuya, Ana apa pamanah paling apik ing negara kasebut lan urip pensiun ing lembah sing sepi. Ing sawijining dina, pamanah liyane teka sing nantang dheweke lan Tetsuya, sing nampa tantangan kasebut, nuduhake manawa katrampilan teknis ora cukup kanggo menang. Ana pemuda saka desa sing njaluk dikandhani ngerti sampeyan, nanging dheweke ngelingake yen bisa mulang babagan aturan, nanging dheweke sing kudu ngupayakake awake dhewe. Dadi Tetsuya wiwit mulang marang muride dalan misterius saka pamanah, sing kasunyatane lelungan sajrone urip.

Suwiwine Sophie - Alice Kellen

Alice Kellen yaiku panulis novel asmara sing luwih akeh iku modis saiki ana ing jagad raya penulis jinis iki. Buku anyar iki dijadwalake bakal dirilis wulan Januari, nanging kahanan wis teka 25 wulan iki.

Nyritakake babagan Sophie ing wayahe ing Simon, sing dianggep tresna banget marang dheweke, arep ditinggalake. Banjur diwiwiti dalan sing kebak rasa mangu, sedhih lan durung mesthi ing sawijining dina dheweke ketemu Koen, Sapa sing bakal nuduhake sampeyan manawa urip mesthi duwe sebab anyar kanggo terus urip. Dumunung ing Amsterdam, Babagan topik kayata kapercayan, kulawarga utawa kanca ing saindenging jagad pasangan minangka siji-sijine katresnan.

Protokol - Robert Villesdin

Robert Villesdin yaiku jeneng samaran sawise iku a Ekonom lan konsultan Catalan kondhang lan duwe pengalaman dawa ing bisnis kulawarga. Saiki dheweke wis darmabakti kanggo nulis pengalamane arupa novel.

Kanggo ngetutake kedadeyan sadurunge lan sajrone resesi ekonomi pungkasan karo sejarah ing Perang kanggo kekuwatan ing pangkone a kulawarga bisnis. Nanging panganggit uga nggunakake humor lan ironis ing antarane karakter lan adegan konflik kulawarga, sing ditindakake ing lingkungan seks lan gastronomi internasional uga nduweni peranan penting.

Operator kasebut - Gretchen Berg

Iki intrigante novel babagan rahasia, gosip lan ngapusi lagi dianggep debut sastra paling apik taun iki Perusahaan Gretchen Berg, panulis lan produsen televisi ing Amerika.

Wis dibintangi dening operator papan ing Wooster, Ohiosing seneng ngrungokake omongane tangga teparo lan gosip sawise iku. Vivian dalton minangka salah sawijine lan nggoleki ngerteni soko liyane penting lan macem. Lan dheweke entuk nalika Betty miller, salah sawijining wanita paling sugih ing kutha kasebut, nuduhake rahasia karo kanca sing ora dingerteni. Nanging sing rahasia, sing jus banget, ana gandhengane Bojone Vivian. Lan wis dingerteni manawa ing kutha-kutha cilik, rahasia nggawe liyane lan liyane lan liyane.

Pangilon kasusahan kita - Pierre Lemaitre

Judhul sing nutup telpon Bocah-bocah trilogi Bencana, disetel ing periode interwar, sing diwiwiti saka panulis Prancis terkenal Sampek ketemu nang kana lan terus karo Warnane geni.

Kita ana ing musim semi 1940 y Louise belmont dheweke mlaku wuda lan kebak getih ing boulevard de Montparnasse. Yaiku a guru mudha kejiret ing wayahe sejarah sadurunge, karo bala Jerman advance menyang Paris lan tentara Prancis wis kebak dibubarake. Dadi ewonan wong padha ngungsi menyang papan sing luwih aman.

Louise pungkasane nemokake awake dhewe ing kemah ing Loire karo prajurit loro sing ngusir, a letnan nomer loro sejatine karo prinsip moral lan a Imam sing ora ragu-ragu ngadhepi mungsuh.

Lan loro ekstra

  1. Alas papat angin: novel anyar dening Maria Oruña, karo sing dakkandhakake wawancara iki ing wulan April, lan pungkasane bakal tekan tanggal 25 ing toko buku sawise telat diluncurake amarga krisis iki sing kita alami.
  2. Lan a debut editorial sing ditunggu-tunggu saka karakter kanthi ribuan pengikut ing antarane kita sing seneng linguistik, nulis sing apik, komik lan novel grafis: Profesor Don Pardino nglawan marmoset. Iki minangka kompilasi ing format kartun instruksine babagan ejaan liwat plot sing meh superhero. Kanggo pamiarsa wiwit umur 12 nganti 99 taun. Lan kanggo sapa wae sing kepengin ngapikake ejaan kanthi cara sing paling pendhidhikan lan nyenengake bebarengan. Uga bakal didol ing pungkasan, tanggal 27.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.