4 warta editorial bocah lan film kanggo wulan Desember

Kita wis mlebu Desember. Setahun liyane bakal mungkasi (lan bisa uga akeh maneh). Akeh buku sing wis diterbitake, apik, ala lan biasa, kaya biasane, nanging ana sawetara sing metu utawa dirilis ing wulan pungkasan taun iki. Dina iki Aku nggawa 4 kanggo pamaca sing paling enom lan sing paling akeh. Dheweke mesthi bisa seneng. Kanggo nutup.

Nur lan Olentzero - Toti Martínez de Lezea

Kita ngerti Toti Martínez de Lezea (Vitoria-Gasteiz, 1949) amarga dadi panulis novel novel sing hebat, nanging uga nduweni iki seri buku anak sing protagonis yaiku Nur. Go siji rolas judhul lan saiki dadi petualangan anyar sing bisa dinikmati nalika tanggal kasebut bakal teka. Iki digambarake dening Iván Landa.

Lan babagan apa? Nggih Nur wis nulis surat kanggo Olentzero ing kana dheweke njaluk skuter perak, nanging isih akeh lan dina iki isih dawa. Dadi nalika ngenteni, Aitite lan Nur nyiyapake wit Natal. Banjur Nur banjur nemoni sepupu dheweke Lucia lan Sara lan kanca-kancane lan masing-masing wis njaluk hadiah kanggo Olentzero. Nalika Nur teka saliyane pengin takon sampeyan manggon ing endi lan yen sampeyan bisa bukak.

Hadiah Natal sing paling apik - Noa Herrera Martínez

Lan yen kita crita karo bocah-bocah, kepiye carane ora nggawa sing cilik? Panulis lan ilustrator umur sepuluh taun saka Seville Apa sing diarani Noa Herrera Martínez? Editorial kasebut Babidi-bu, khusus ing literatur bocah lan bocah-bocah, nerangake babagan iki crita saka cah wadon sing pengin siji bab liyane saka apa wae ing jagad. Dadi, sanajan kadang-kadang angel banget gegayuhan kita, kita aja nganti lali. Kabeh bisa diganti, kaya sing ngganti dheweke, sanajan kanthi pitulung sithik saka wong sing spesial banget.

Noa herrera kaping pindho menang sayembara sastra ing Cadena Ser lan wiwit semangat gedhe liyane yaiku nggambar, saiki dibukak karo crita iki. Tuladhane kanggo akeh pamaca enom kaya dheweke.

Planet Kera. Buku Pengetan 50an - Maneka penulis

Buku iki saiki wis metu sing ngrayakake Pengetan 50 taun klasik film sci-fi iki. Lan penulis bergengsi yaiku sing pendekatan lan ngomong babagan macem-macem aspek film, sing mesthi bakal nyenengake para cinephile.

Utamane menehi hasil: syuting, protagonis, estetika, pengaruh, kritik politik, terusan lan remakes sing wis nggawe trilogi pungkasan ... Lan kabeh diiringi a tampilan grafis sing apik kanthi foto lan poster saka film.

Panulis yaiku Ramon Alfonso, kritikus film lan sejarawan, khusus ing fiksi ilmiah; Jaime Iglesias, kritikus liyane sing misuwur ing genre iki; Y Adrian Sanchez, panguwasa liyane babagan perkara iki.

Sing dikarepake: Crita sing ora dingerteni saka Syuting Penganten Putri - Cary Elwes

Sapa sing durung weruh Putri sing wis tunangan? Sapa sing durung nate ujar babagan «Halo, jenengku Iñigo Montoya. Sampeyan mateni bapakku ... Siapke kanggo mati! »? Buku iki wis metu kanthi kenangan kenangan sing ditandatangani dening protagonis, aktor Inggris Cary Elwes, sing menehi urip Westley. Ing buku kasebut, dheweke nyritakake kabeh nalika adaptasi taun 1987 menyang layar amba crita saiki klasik adhedhasar Novel William Goldman.

Putri sing wis tunangan terus gumun amarga kombinasi fantasi, humor lan intelijen sing sampurna. Elwes nglumpukake anekdot dibintangi sawetara anggota pemeran, kayata Robin Wright, Mandy Patinkin (Íñigo Montoya), André the Giant, Billy Crystal utawa Wallace Shawn.

cunt pambuka dening Rob Reiner, direktur film, buku iki uga bakal disenengi kabeh wong sing nindakake film klasik iki. Edisi kasebut uga kalebu poster saka film.

Pungkasan, ayo padha eling Cary Elwes mbalik maneh taun iki amarga perané ing seri liyane sing sukses banget lan uga fiksi fantasi / sains, sing ngurmati 80-an kasebut ing konsepsi: Barang asing.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)