4 warta editorial kanggo wulan kaping pat taun iki

Kaya saben wulan, ing wulan April dheweke teka warta editorial menyang toko buku. Ana akeh, nanging aku bakal nyorot papat penulis sing beda banget kayata María Dueñas, María Oruña, Jeans Biru lan Arturo Pérez-Reverte. Nanging isih ana akeh jeneng sing nyedhiyakake judhul anyar. Nganti saiki, aku isih crita karo papat crita kasebut, miturut genre, janji emosi anyar kanggo para pamiarsa lan dadi sing paling laris.

Putri Kapten - Maria Dueñas

Panulis saka La Mancha María Dueñas bali menyang yurisdiksi kanthi judhul anyar iki sing mesthi bakal nyenengake ewonan pandhereke. Pengin dadi anyar laris, sampeyan bisa entuk. Kita bakal ndeleng apa sing diandharake para nonton babagan crita iki New York ing taun 1936.

Ing kana umah mangan sithik nyeluk Kapten wiwit dioperasikake ing Calle Catorce, salah sawijining papan ing koloni Spanyol sing urip ing kutha kasebut nalika semana. Nanging ora sengaja mati saka sing duwe, Emilio Arenas, meksa putrine dadi rong puluh taun kanggo ngurus usaha kasebut. Sanalika ing pengadilan koleksi kompensasi janjeni dirampungake. Nanging, dheweke rumangsa ora sedhih lan nyoba slamet, lan liya-liyane. Victoria, Mona lan Luz Arenas sing sopan banget Dheweke bakal nyoba ngliwati kutha pencakar langit lan ing antarane sabangsa, kasusahan lan katresnan.  

Ngendi kita ora bisa dikalahake - Maria Oruña

Novel anyar anggitane María Oruña saka Vigo. Karo bapak Cantabrian, dheweke uga asring ngunjungi wilayah kasebut, lan dheweke wis nemtokake judhul sadurunge Papan sing arep dituju y Pelabuhan sing didhelikake. Iki minangka debut debute sing sukses banget ing genre ireng. Ing kaloro novel kasebut protagonis yaiku mujur nengen Cantabrian lan tim Letnan Valentina Redondo, sing uga bakal dadi bintang ing crita iki.  

Kita mungkasi musim panas rampung lan Letnan Redondo ngarep-arep kekuwatan njupuk liburan. Sampeyan ora bakal bisa, amarga ing tengah kutha pesisir Nyokong Tukang kebon saka Istana Master lawas, papan sing enigmatic, ditemokake mati ing pekarangan.

Istana iki minangka salah sawijining omah sing duwe sejarah ing sekitar, lan sawise suwe ora ana pendhudhukan, panulis Amerika Charles Green, ahli warise, wis sementara manggon ing papan sing ditindakake nalika musim panas paling enom. Ngadhepi tindak pidana kasebut, dheweke ngakoni manawa ing sawetara dina kepungkur dheweke wis ngerteni prekara sing ora bisa dingerteni.

Valentina ora precaya babagan topik kasebut, nanging dheweke lan tim, lan uga pasangane, Oliver, bakal melu sawetara acara sing ora biasa. Dheweke bakal nemokake manawa sawetara papan ndhelikake rahasia lan kabeh karakter duwe crita lan ndhelikake.

Bocah wadon sing ora katon - Jeans Biru

El novel romansa pemuda negara kelairan nerbitake judhul kaping sekelas saka pirang-pirang sing wis ana. Wektu iki dheweke nggawe sentuhan ireng ing crita Aurora Rios, Remaja umur pitulas taun, dheweke rumangsa ora katon meh kabeh wong.

Acara ing jaman biyen nyurung dheweke ing omah lan dheweke meh ora nate hubungan karo sapa wae. Dheweke ora duwe kanca lan dheweke wis bosen karo pedunung ing kutha kono dheweke ngobrol karo mburine. Ing sawijining wengi ing wulan Mei, ibune bali kerja lan ora nemokake ing omah, bab sing ora biasa. Nanging dina sabanjuré Aurora katon mati ing kamar ganti lembagae. Dheweke nuduhake jotosan ing endhas lan ing jejere awake ana wong sing ditinggal kompas. Sapa sing bisa tanggung jawab?

Julia Plaza, kanca sakelas Aurora, sampeyan mutusake nyoba golek jawaban dhewe. Apa banget cerdas lan duwe kenangan sing luar biasa. Nanging apa dheweke bisa nulungi wong tuwa Aurora? Ibune, Aitana, minangka koroner kasus kasebut lan bapake, Miguel Ángel, sersan Polisi Kehakiman Sipil sing njaga penyelidikan. Dadi bareng karo kancane Emilio sing ora bisa dipisahake, bocah lanang sing khusus banget, Julia bakal nyoba nemokake sing wis mateni Aurora Ríos. 

Asu angel ora nari - Arturo Pérez-Reverte

Ing pungkasan musim gugur, panulis Cartagena nampilake Eva, judhul nomer loro ing seri babagan telik telik dheweke Lorenzo Falco. Lan mung sawetara wulan mengko, dheweke kaget karo novel anyar iki sing diterbitake tanggal 5 April. Cut ing petualangan sukses Falcó sing apik banget lan saiki crita sing dicritakake ing wong pisanan dening segawon. ireng, Alatriste sikil papat, nyritakake babagan uripe, lan ora luwih becik ujar, kanthi nada sing jelas, jelas, kuat lan emosional sing biasane Pérez-Reverte.

Wiwitane wis janji: «Aku lair mestizo, persilangan antarane mastiff Spanyol lan baris Brasil. Nalika aku isih bocah, aku duwe jeneng lucu lan lucu kanggo asu anyar, nanging kakehan wektu. Aku wis lali. Kabeh wong wis ngarani aku Negro wis suwe. Aku wis maca bab pisanan lan tanpa komunikasi karo seri Falcó, crita iki pancen dakwaca sampun saged narik kawigatosan kula, bisa uga amarga aku seneng karo asu lan aku seneng crita angel lan pendongeng wong pertama. Muga-muga ora salah karo ramalanku.

Kita ketemu Negro ing Palung Margot, ing endi pooches lingkungan kasebut, lan kita ngerti ora ana sing dingerteni babagan Teo lan Boris el Guapo. Kolega sampeyan ngrasakake ana sing peteng banget nalika ngilang. Kabeh padha curiga lan Negro ngerti. Negro minangka pejuang pensiun kanthi bekas bekas tatu ing moncong lan ing memori lan, kaya petinju, dheweke nemtokake dheweke minangka penggemar. Nanging kanca-kanca kekancan lan naluri kanggo gelut lan urip ing kahanan sing paling angel nggawe dheweke nindakake lelungan mbebayani ing wektu sing kepungkur. Kita bakal weruh apa sing bakal ditakdirake nasib.

Warta liyane

  • Macbeth, dening Jo Nesbø.
  • Lincoln ing lendhut, dening George Saunders.
  • Firmament, dening Màxim Huerta.
  • Dosa kawula, dening Javier Moro.
  • Angin ngiyanati, dening Christine Mangan.
  • Penyihir Leopoldina lan crita-crita sejati liyane, dening Miguel Delibes.
  • Kenangan saka lavenderngetung dening Reyes Monforte.
  • Mutiara banyudening Lola P. Nieva nalika duwe informasi.
  • Kita padha lagu, ngetung dening Elisabet Benavent.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)