33 Novel sing Disaranake kanggo Musim Gugur iki

Lansekap alas ing musim gugur

Koran El Pais wis njupuk dhaptar 33 novelas manawa sampeyan nyaranake maca musim gugur iki lan kita kepenak banget, mula kita pengin nggawa judhule iki luwih cedhak karo para pamiarsa supaya bisa nggunakake kriteria para ahli koran nasional kasebut.

Muga-muga sampeyan bisa nemokake ing njero buku manawa padha nyetel karo apa sing sampeyan goleki lan bali menyang kiriman iki kanggo menehi komentar babagan apa sing wis sampeyan pikirake supaya komentar sampeyan uga menehi saran kanggo para pamiarsa liyane:

1- Jean Echenoz - 14 (Anagram)

2- JM Coetzee - Masa kanak-kanak Yesus (Mondadori)

3- Yasmina Khadra - Malaikat mati amarga tatune (Tangan tengen)

4-Shusaku Endo - When Silbo (Book Attic)

5-Zadie Smith - NW (Salamander)

6- John Le Carré - Bebener sing alus (Plaza lan Janés)

7- Nadine Gordimer: Dina iki luwih apik tinimbang sesuk (Cliff)

8- Haruki Murakami: Taun-taun ziarah bocah lanang tanpa warna (Tulisan)

9- Joan Harris: Parfum Peach Rahasia (Duomo)

10- Stephen King: Dokter Turu (Plaza lan Janés)

11- Hiromi Kawakami: Manazuro (Cliff)

12- Andrea Camilleri: Wanita enom nganggo rattle (Takdir)

13- Richard Ford: Kanada (Anagram)

14- Ian Mc Ewan: Operasi Manis (Anagram)

15- Timur Vermes: Dheweke wis bali (Seix Barral)

16- Jérôme Ferrari: Khotbah Babagan Roma (Mondadori)

17- Peter Cameron: Coral Glynn (Buku Asteroid)

18- Dave Eggers: Hologram kanggo Raja (Mondadori)

19- Jean-Michel Genassia: Urip Impen Ernesto G (RBA)

20- Franz Kain: Dalan menyang tlaga gurun (Periferal)

21- Khaled Hosseini: Lan gunung-gunung ngomong (Salamander)

22- Banana Yoshimoto: Tlaga (Tusquets)

23- Graham Swift: Muga-muga aku ana ing kene (Gutenberg Galaxy)

24- David Nobss: Bali saka Reginald Perrin (Impedimenta)

25- William Boyd: Dhewe. Novel James Bond (Alfaguara)

26- Philip Hoare: Segara Pedalaman (Loteng Buku)

27- Tracy Chevalier: Pengungsi Pungkasan (Lumen)

28- Jo Nesbo: The Snowman (RBA)

29- Neil Gaiman: Samodra ing pungkasan dalan (Rock)

30- Marco Messiroli: Nasib gajah (Siruela)

31- Nell Leyshon: Warna Susu (Lantai nenem)

32- Jesmyn Ward: Balung tetep (Siruela)

33- Sofi Oksanen: Nalika merpati ilang (Salamander)

Informasi luwih lengkap - Novel ing situs web kita

Foto - Wallpaper lan Layar

Sumber - Negara


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)